inzerce, prodej, prodám, bazar

Hlídání

Kategorie: Služby pro zvířata

Nabízím hlídání vašeho psího mazlíčka, spíše malé či střední plemeno. Sám jsem měl pejska, jsem v důchodovém věku, tedy mohu kdykoli. Rád se mu budu věnovat (procházky) a dělat mu společnost v době vaší nepřítomnosti. Možnost hlídání i jiných malých domácích zvířat. Jsem mobilní, takže si mohu i sám přijet. Cena 500,-/ 1den. V případě zájmu mě můžete kontaktovat na tel.
Hlídání
Podobné inzeráty
Hlídání psů - hotel pro psy
Nově vznikající hotýlek pro pejsky v rodinném prostředí nabízí pro vás hlídání mazlíků. Bohužel zatím jen pro pejsky, kteří jsou zvyklí doma, protože ještě nemáme exteriéry hotové.(Plánuje se reálné "fungování" venkovních kotců od 04-05/23, záleží jak vše řemeslníci dodělají.) Zatím bude Váš miláček pouze doma v teplíčku, součástí naší rodiny, opatrován s pečlivostí a venčen několikrát denně. Jsem dlouholetá chovatelka psů, v současné době mám 2 hodné feny Labradorského retrívra. K dispozici je domek s větší zahradou zasazený v krásné přírodě, obklopený lesy a čistou přírodou. Nabízím rodinné láskyplné prostředí, hry a venčení několikrát denně. Na vašich dalších požadavcích se můžeme domluvit - podávání léků, výcvik, aj. Není problém ani hárající fenka. Jarní prázdniny, dovolené na horách, hlídání krátkodobé na jeden den, víkend i dlouhodobé, po dobu vaší dovolené, nemoci, ap. Pro další informace a rezervace volejte na uvedený telefon. Dva letní termíny již obsazeny. Ceny od 250.- Kč za kompletní péči. Těšíme se na vás !!
Hlídání pejsků na statku
Nabízím hlídání pejsků v malém psím hotelu Bédík ve vnitřních i venkovních kotcích. Více na
Víkendové hlídání pejsků
Krásný den, nabízím víkendové či jednorázové hlídání vašich lásek. Pejsky miluji, stále mám své společníky po boku. Zároveň mám dvě zahrady a dostatek prostoru a lásky, abych se mohla postarat i o ty vaše kožíšky, když nebudete moci. Všechno je na domluvě, zkušenosti mám s různými plemeny od čivavy po dogu. Bydlím v klidné vesnici plné přírody, luk a polí, pro dostatečné vyběhání a vydovádění vašich mazlíčků. V případě dotazů se na mě neváhejte obrátit. Budu se těšit. :-)
Hlídání zvířat
Hlídání zvířat s nonstop provozem od lidi z oboru :) Ceník malých zvirat a koček je 150/den Psi do 10kg 200/ den Psi 10-25 kg 300/ den Psi nad 25 kg 400/ den. Po domluvě je možná i péče o hospodářská zvířata. Jsme tu pro vás 24/7.
Hlídání psů
Nabízím hlídání psů, koček, i drobnějších zvířat. Zkušenosti a praxi máme, můžeme nabídnout i zdravotnické ošetření úvčetně podání léků. Jsem zdravotník a dcera studuje veterinu. Rádi pohlídáme ,vyvenčíme ,procvičíme poslušnost v době vaši nepřítomnosti, nemoci, dovolené každé odpoledne, či víkend ,týden, klidně i dlouhodobě. Na všem se lze domluvit buď tady ve zprávách, nebo na tel.čísle 386 707.Těšíme se na vás Hanka a Jana
Hlidani kocek, pohlidam vasi kocku
Jedete na dovolenou? Prijdu k vam domu a pomazlim, nakrmim a napojim vasi kocku. Vyprazdnim ji toaletu, pohraju si s ni. Pridam i nejakou kocici dobrotu:) Uhersky Brod a okoli, Sumice, Nezdenice, Zahorovice, Bojkovice, Komna, Stary Hrozenkov, Krhov, Bzova, Preckovice, Slavicin, Hostetin, Pitin. Pri delsim hlidani mnozstevni sleva:)