inzerce, prodej, prodám, bazar

hlídání vašeho mazlíčka psa, kočka

Kategorie: Služby pro zvířata

Zdravim vsechny, rada bych nabidla svuj cas a lasku ke zviratkam pro Prahu a stredocesky kraj jako hlidani vaseho mazlicka, pokud jedete pryc, nebo chcete aby melo spolecnost, zviratko nakrmim, pomazlim, zkontroluji jestli neni nemocne, vyprazdnim toaletu nebo vyvencim. samozrejmosti je zaslani foto nebo videa mazlicka.
hlídání vašeho mazlíčka psa, kočka
Podobné inzeráty
Nabízím hlídání psa
Dobrý den, ráda pohlídám Vašeho pejska,menšího či středního vzrůstu. Jsem důchodkyně a čas mám stále, s hlídáním psů mám zkušenosti. Bydlím v Šumperku, ulice Fibichova. Cena za celý den hlídání psa u mě je 250Kč(s krmivem pro psa od Vás) Při delším pobytu se lze domluvit na slevu. Kontak pře telefon či mejl. Mejl: slavkasumperk@
Výroba Alu transportní,přepravní box,pro psa,psy 2x šikmý.89
Výroba: Přepravní box na psa do zavazadlového prostoru box z hliníku. Možné dodat i s přepážkou s příplatkem 200,-. Nový, originálně zabalený se zárukou. Dodání do 2. dne. Možné odeslat na dobírku za 198,-. Ideální přepravní box pro vašeho čtyřnožce. Chcete pro Vaše domácí zvíře bezpečnou a spolehlivou přepravu. Pak je tento přepravní box na psa přesně to správné pro vás. Hliníkový přepravní box na psa nabízí větší bezpečnost a komfort při přepravě. Nabízí efektivní ochranu před sluncem a pomáhá předcházet přehřívání. Montáž přepravního boxu je velmi jednoduchá. Detaily: Rozměry: 89 x 69 x 49,5 cm (DxŠxV) Hmotnost: cca 13 kg, 2x šikmý ! Lichoběžníkový tvar. Vysoká funkčnost. S tímto boxem můžete vašeho miláčka vzít vždy sebou.
Hlídání
Nabízím hlídání vašeho psího mazlíčka, spíše malé či střední plemeno. Sám jsem měl pejska, jsem v důchodovém věku, tedy mohu kdykoli. Rád se mu budu věnovat (procházky) a dělat mu společnost v době vaší nepřítomnosti. Možnost hlídání i jiných malých domácích zvířat. Jsem mobilní, takže si mohu i sám přijet. Cena 500,-/ 1den. V případě zájmu mě můžete kontaktovat na tel.
Výroba hliníkový přepravní,transportní box 2x šikmý 54x69cm
Výroba přepravní box na psa do zavazadlového prostoru box z hliníku. Box je vhodný pro psy cca 15 - 20kg. Nový, originálně zabalený se zárukou. Dodání do 2. dne. Možné odeslat na dobírku za 198,-. Ideální přepravní box pro vašeho čtyřnožce. Chcete pro Vaše domácí zvíře bezpečnou a spolehlivou přepravu. Pak je tento přepravní box na psa přesně to správné pro vás. Hliníkový přepravní box na psa nabízí větší bezpečnost a komfort při přepravě. Nabízí efektivní ochranu před sluncem a pomáhá předcházet přehřívání. Montáž přepravního boxu je velmi jednoduchá. Detaily: Rozměry: 54 x 69 x 49,5 cm (DxŠxV) Hmotnost: cca 10 kg, 2x šikmý ! Lichoběžníkový tvar. Vysoká funkčnost. S tímto boxem můžete vašeho miláčka vzít vždy sebou.
Výroba transportní,přepravní box,pro 2 psy 2xšikmý 97x91x69
Výroba přepravní box na psa do zavazadlového prostoru box z hliníku. Možné dodat i s přepážkou s příplatkem 400,-. Nový, originálně zabalený se zárukou. Dodání do 2. dne ! Rozměrama určený pro dva velké psy. Bez přepážky. 2x šikmý 76°. Možné odeslat na dobírku za 198,-. Ideální přepravní box pro vašeho čtyřnožce. Chcete pro Vaše domácí zvíře bezpečnou a spolehlivou přepravu. Pak je tento přepravní box na psa přesně to správné pro vás. Hliníkový přepravní box na psa nabízí větší bezpečnost a komfort při přepravě. Nabízí efektivní ochranu před sluncem a pomáhá předcházet přehřívání. Montáž přepravního boxu je velmi jednoduchá. Detaily: Rozměry: 97 x 91 x 69 cm (DxŠxV) Hmotnost: cca 19 kg, 2x šikmý ! Lichoběžníkový tvar. Vysoká funkčnost. S tímto boxem můžete vašeho miláčka vzít vždy sebou.
Venčení psů a hlídání koček
Nabízím venčení pejsků během dne -malý -130,-Kč,střední a velký - 140,-kč.V případě Vaší dovolené se mohu postarat o Vašeho mazlíčka. Praxe se psy i kočkami.Oblast - ČB a okolí.