inzerce, prodej, prodám, bazar

Hodinový manžel, řemeslník

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Provádím práce kolem domu, na zahradě, řemeslné práce, odvoz dodávkou atd. Louny, Žatec, Most, Chomutov atd.
Hodinový manžel, řemeslník
Podobné inzeráty
Hodinový manžel - JUNIOR
Dobrý den, máte málo času nebo si svůj volný čas představujete jinak, než strávený u práce? Hodinový manžel nabízí svoje služby převážně o víkendech. Nabízím manuální zručnost, dochvilnost, cit pro pořádek, smysl pro detail a úctu k zákazníkovi. Jsem nekuřák a práce je pro mě koníčkem. - Hodinová sazba od 250,-hod. (zatím pouze brigádně v rámci budování dobrého jména). - Minimální doba práce 2hod. - Doprava 6,-/km. - Přestávka na jídlo se nezapočítává do odpracované doby. Nabízím: - Zahradnické práce (sekání trávy - vč. základního servisu sekačky a přípravy na sezónu, úprava, sázení, zvelebování, mulčování, vertikutace, hnojení) - Mytí oken a ostatní domácí práce dle domluvy. - Drobné instalatérské práce (výměna baterií, čištění odpadů). - Drobné elektrikářské práce (připojení svítidel, spotřebičů a drobné opravy). - Vrtání (připevnění poliček, svítidel atd.). - Lehké zednické práce, pokládka zámkové dlažby, montáž OSB desek). - Malování, natírání, stříkání, lakování. - Pokládka plovoucích podlah, koberců. - Drobné renovační práce (vdechnout život starým věcem). - Drobné svářečské práce, broušení. - Montáž a drobné opravy nábytku. Po domluvě připravím osobní automobil na STK (kontrola, popř. výměna brzd, výměna akumulátoru, ruční mytí, čištění interiéru, rozleštění světlometů, základní leštění karosérie, rozleštění škrábanců, kontrola náplní, výměna motorového oleje) Ostatní práce výše nezahrnuté po vzájemné dohodě. Hodinový manžel, řemeslník, opravář, rekonstrukce, automechanik
HODINOVÝ MANŽEL s dlouholetou praxí
Milé dámy, paní, slečny ale i pánové. Hledáte šikovného pomocníka pro údržbu a práce okolo domu, chaty i třeba řešení poruch v domácnosti? Upřednostňuji především dlouhodobou spolupráci. Jako profesionální hodinový manžel nabízím odbornost, spolehlivost a rychlé jednání. Několik řemesel v jedné osobě a při jedné návštěvě: Hodinový manžel služby Práce a údržba zeleně s možností poradenství /Sekání trávy, štípání dřeva, vertikutace trávníku, ořezání keřů, čištění a údržba zahradních jezírek, práce s kamenem, štěrkem a úprava zahrad pro bezúdržbové užívání/ Drobné opravy v domácnosti Drobné instalatérské práce (výměna vodovodní baterie, dotažení kohoutku...) Drobné elektrikářské práce (výměna žárovky, vypínačů a krytů zásuvek) Vrtání do zdiva a betonu (přidělání poliček, garnýže, světla...) Lehké zednické práce Malování, natírání Truhlářské práce Stěhování Montáž/demontáž a opravy nábytku, seřízení, úpravy a opravy kuchyňských linek Pokládka koberců, linolea a plovoucích podlah Úklid domácnosti, vyklízení půd a garáží, likvidace odpadu Zadejte zdarma poptávku s popisem práce, kterou potřebujete provést.
hodinový technik - hodinový manžel
hodinový technik - hodinový manžel Brno a okolí, více dle dohody
Hodinový manžel
Nabízím drobné stavební, instalatérské, elektro, opravárenské a údržbářské práce pro byty i domy, možnost konzultací a odborného poradenství (stavební dozor). Sekání trávy, vyhrnování sněhu atd. Slušné a solidní jednání. Vše na dohodě. Okr. Hradec Králové, Jičín, Pardubice. Hodinový manžel, táta na hodinu, údržbář, řemeslník, opravy, rekonstrukce, tesařství, zednictví.
Hodinový manžel Šebistík
Nabízíme služby hodinového manžela. Jsme tu pro vás, vás dům, byt a zahradu. Společně zvládneme vše co potřebujete. Od přidělání poličky až po vymalování. Hodinový manžel, zednické úpravy, malování, vrtání, rekonstrukce. Zedník, malíř, zahradník,uklízeč. Více info na Budeme se těšit na spolupráci. :)
Hodinový manžel
Nabízím se jako Hodinový manžel a nejen to provedu rekonstrukci v rámci omítek a podlah.Jsem sám popřípadě s kolegou ceny vše úkol mzda