inzerce, prodej, prodám, bazar

Horská chata Liptov, pod Lysou horou, Beskydy

Kategorie: Ubytování

nabízíme ubytování v 18 pokojích s vlastním soc. zařízením, nabízíme snídaně, případně plnou či polopenzi, bazén, ohniště, lesy kolem, pro rodinnou rekreaci, oslavy, teambuilding, ozdravné pobyty, školy v přírodě, ... případně je možný pronájem celé chaty i s kuchyní, dohoda jistá.
Horská chata Liptov, pod Lysou horou, Beskydy
Podobné inzeráty
Pronajmu karavan pod Stolovou horou ,zahrada 700 m2
Pronajmu karavan pod Stolovou horou , 600 m.n.m. ChKO, soukromí 700 m2, karavan o rozměrech 7,2x2,5 m, 4 plnohodnotné postele , zázemí, elektřina v karavanu , topení El. Primotopem velmi úsporné , studánka soucasti pozemku , pitná voda ano , solární sprcha , suché WC , parkování na pozemku , ohniště , stromy , dlouhodobý pronájem 9000 Kč/měs. + El.+ Pitná voda , kauce 3 měs. , Adresa Kuncice pod Ondřejníkem ( pod Stolovou horou ), v létě karavanova pergola v ceně
Ubytování Pod Horami v Beskydech - kapacita 10 lidí
Domeček Pod Horami v Raškovicích nabídne jedinečnou možnost strávit příjemné chvíle s rodinou či přáteli v nádherném prostředí beskydských kopečků. Venkovní posezení samozřejmostí. K domečku je perfektní přístup z hlavní cesty, parkování je možné přímo v zahradě, a když přijedete na motorkách po domluvě také v teplé garáži. Prostory pro kola, lyže, běžky a všechny ostatní věci pro vaše volné chvíle jsou k dispozici po telefonické domluvě s hostitelem. Poblíž zastávky BUS (časté spoje Lysá hora, Frýdek Místek) Okolí: 200 metrů od ubytování se nachází vstup do lesa, řeka Morávka a o kousek dál řeka Mohelnice s krásnou průzračnou vodou. V okolí domečku do 5 minut pěšky dvě restaurace, kavárna, obchodní zóna (COOP, teta drogerie, květinářství, železářství, pekárna a jiné). 5 minut pěšky bohaté dětské hřiště V letních měsících točená zmrzlina Dále můžeme nabídnout nádherné výhledy z nedalekých kopečků Beskyd a to konkrétně: Královna Beskyd Lysá hora 6 km bus a následně pak 7 km pěšky Horská Chata Prašivá cca 5,5 km pěšky Horská Chata Kotař cca 6 km pěšky Mnoho dalších chat v okolí Ráj pro motorkáře 20 km- Ostravice přehrada Šance - hraniční přechod Bumbálka, Rožnov p.R. a mnoho dalšího v okolí do 50 km (ideální projížďky). Horská cyklistika - veškeré trasy v dostupnosti do 1 km v létě 2023 dokonce cyklostezka. Ceník: Mimo letní sezónu (1.11.-30.4.) 390 Kč osoba/noc Letní sezóna (1.5.-31.10.) 490 Kč osoba/noc Děti do 3 let zdarma Vratná kauce činí 5 000 Kč Všechno je na telefonické domluvě, neváhejte zavolat a zeptat se. Kapacita je pohodlně 7 lidí, 10 maximální kapacita lůžek (kdokoli navíc dle telefonické domluvy)
Beskydy Horská chata Liptov, Ostravice,
nabízí snídaně, možnost polo i plné penze, pro školy, tábory, rodiny, pžátele, teambuilding, oslavy, svatby, pokoje s vlastním soc. zařízením, bazén, hřiště, ohniště, cyklotrasy kolem, turistika, Opičárna cca 2 km, Jízdárna 2 km, hrad Hukvaldy 15 km, skanzen Rožnov 18 km, a další, pro víc info pište nebo volejte
CHATA BESKYDY pronájem
Pronajmu chatu na Morávce v CHKO Beskydy. Chata je na samotě v malebném prostředí lesů a luk. Obsazenost 11 - 13 osob. Chata se sestává ze 4 ložnic, společenské místnosti s kuchyňským koutem, 2 koupelny a 2 samostatné WC. TV, myčka, vybavená kuchyň, indukční vařič, multifunkční trouba s MW, rychlovarná konvice, přenosná horkovzdušná trouba, dětská jídelní židlička. Cena za prodloužený víkend PÁ-NE 10 000 Kč, týdenní pronájem NE-NE 18500 Kč. Vratná kauce 5000 Kč. El. energie 9,50 Kč / kWh. Parkování u objektu. Sauna, ruské kuželky, ohniště, gril a udírna k dispozici!!! Trávníkové hřiště se sítí na volejbal, nohejbal, badminton. Sportovní vyžití. Půjčíme Vám sportovní náčiní. V okolí krásné turistické trasy, např. naučná stezka Prameny řeky Morávky. Domácí mazlíčci po dohodě. Vhodné pro rodiny s dětmi.
Chata-Kuča na sjezdovce - Beskydy
Pronajmu chatu "KUČA" přímo v lyžařském areálu "U Sachovy studánky" na Horní Bečvě. Chata po rekonstrukci, kapacita 10 postelí + 1 přistýlka. Vybavená kuchyň, sprchový kout, splachovací WC. Topení přímotopy + kuchyňská pec. Venkovní velká zastřešena terasa (pergola) s plynovým i elektrickým grilem. Velká zahrada s ohništěm, místo pro uschování kol a lyží. V chatě jsou 4 horská kola k využití gratis. Možno postavit stan, karavan. Celosezónní využití vhodné pro velmi aktivní dovolenou i zcela poklidné pobyty. Možnost zapůjčení koupacího sudu. Cena a další podrobné informace na:
Rekreační chata, přírodní park Stvořidla,přímo u řeky Sázavy
Pronájem : Nově možnost ubytování, až pro 10 osob v dvou oddělených chatkách!!! Volné termíny a bližší info najdete pod odkazem na E-chalupy nebo na tel. čísle 683180. Video z chaty Chata se nachází v přírodní rezervaci na Vysočině přímo u řeky Sázavy v těsné blízkosti kempu Stvořidla ( vlak posázavský pacifik, peřeje, rybaření, hrad Ledeč, přírodní rezervace Stvořidla a Melechov). V kempu vzdáleném cca 500 metrů jsou dvě restaurace, jídelna, dětské hřiště a obchod s potravinami. Přes most je hned za řekou vlaková zastávka Posázavského Pacifiku. Samozřejmostí je plné vybavení chaty. Kapacita 6 osob + přistýlka. A nově postavená samostatná přístavba pro 4 osoby s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyňskou linkou za příplatek. Maximální kapacita je 10 osob. Vybavená kuchyně (el. sporák s troubou, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice) s posezením, obývací pokoj s TV - SAT - USB - 2 rozkládací pohovky pro 2 osoby - kamny na tuhá paliva a se vstupem na velkou terasu s posezením, podkrovní ložnice se 4 lůžky, koupelna se sprchovým koutem a WC, topení kombinované (elektrické, tuhá paliva). Volné prostranství, venkovní terasa, zastřešený ochoz, ohniště s posezením, zahradní nábytek, dětské koloběžky. Chata je podsklepena - možnost uskladnění kol a lodí. Parkování u objektu nebo přímo v zahradě, domácí zvíře po dohodě. Na chatě není WiFi. V případě zájmu nebo dalších dotazu volejte - 683180 Ubytování na chatě Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 až 6 osob ve 2 ložnicích + 4 osoby v nové samostatné přístavbě. Sociální zařízení: Koupelna se sprchovým koutem a splachovacím WC, umyvadlo. Vytápění: Krbová kamna na dřevo, elektrické přímotopy. Plně vybavená kuchyňská linka s dostatkem nádobí. Elektrický sporák s troubou. Mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice. TV/ SAT s možností použití USB. Lednička. Dřevo k možnosti zatopení v krbu. Přípravky na zátop. Balená voda. Venkovní gril, atd. Ceník ubytování je stanoven za pronájem jedné chaty bez ohledu na počet ubytovaných osob - maximálně však 6 osob - více osob po domluvě za příplatek. Standardně je pronájem chaty poskytován v týdenních turnusech od soboty do soboty nebo v jeho násobcích. Po dohodě a volné kapacitě je možné pronajmout i na méně dnů nebo víkend - mimo hlavní prázdniny. V ceně je zahrnutý rekreační poplatek. Týdenní pobyt od soboty do soboty 10990,- mimo sezonu 8990,- sezona je od 1.5 do 30.9 víkendový pobyt 2 noci 4490,- mimo sezonu 3990,- ke každému pobytu se účtuje spotřeba elektrické energie - opis elektroměru 1kw - 10kč a dále povlečení 70kč 1 osoba. Platba na konci pobytu.