inzerce, prodej, prodám, bazar

Hráč na klarinet do dechovky

Kategorie: Hudebníci a skupiny

Dobrý den, sháníme klarinetistu do Dechovky okolí Vimperka, Prachatic.

Pište zprávu, já se vám potom ozvu.
Hráč na klarinet do dechovky
Podobné inzeráty
Zpívající kytarista z Benešova hledá další hráče do country
Zpívající kytarista z Benešova hledá k sobě hráče na doplnění rozpadlé skupiny a založení nové skupiny (pouze s dostatkem času na hudební produkci cca 2 dny v měsíci). Zaměření country a folk., částečně lidovky. Hledám hráče do tria. Hráč na bas. kytaru, nebo kontrabas, violončelo. Dále hledám hráče na banjo, mandolína, domra, brač, dobro, ukulele, housle, steel. kytara, druhá kytara - vyhrávky v mezihrách, klávesové nástroje, varhany, akordeon, foukací harmonika, flétna, klarinet, cajon, bicí, tamburína, apod. Zkoušky: Benešovsko, Praha jedná se o salonek restaurace. Zatím jsme kytara a zpěv a hráč na saxafon. Tel. .
Country skupina hledá restauraci k pravidelnému vystupování
Country skupina hledá restauraci, hospodu, kemp, apod. nebo jiné zařízení k pravidelnému vystupování pro veřejnost jednou do měsíce (nejlépe sobota) v sestavě kytara a zpěv samostatně, kytara a zpěv + hráč na banjo, kytara a zpěv + hráč na saxafon, kytara a zpěv + hráč na banjo a saxafon. Hrajeme country a folk. Benešov a okolí do 60 km, Praha a okolí, Tábor a okolí, Sedlčany a okolí. Tel. . Na tento inzerát pouze volejte.
DJ + profi ozvučení, vnitřní i venkovní kinoprojekce
Dobrý den, nabízím DJ a profi ozvučení pro vnitřní i venkovní akce včetně světelných LED efektů. Rád ozvučím a hudebním doprovodem zpříjemním všechny tyto akce : - Svatby - Životní jubilea - Dětské párty a maškarní - Firemní večírky - DISCO a taneční zábavy - Seniorské dechovkové a šlágr párty - Společenské a maturitní plesy Hraji všechny hudební žánry (od dechovky, přes dětské písničky, POP, ROCK až po COUNTRY, vždy dle dohody a Vašich požadavků. Používám profesionální aktivní reproduktory RCF ART 945A o výkonu až 2100W a profesionální aktivní subwoofer RCF SUB 8003-AS II. Drátové i bezdrátové mikrofony. To vše připojené na mixážní pult. Tato aparatura je schopná ozvučit i větší venkovní akce. Zajistím rovněž světelné efekty včetně GOBO projektorů a stroboskopu. Zajišťuji rovněž vnitřní i venkovní kino projekci s profi ozvučením. Cena : Hodinová sazba je 700,-Kč pro všechny typy akcí. Děkuji, že jste se rozhodli oslovit právě mě. Rád se přizpůsobím Vašim požadavkům a Vašemu hudebnímu vkusu. Rád Vám zahraji nebo ozvučím Vaši akci v rámci Plzeňského, Jihočeského, Středočeského regionu a v Praze. Více na
Country banjista, kytarista, zpěvák hledá kapelu
Zpěvák, hráč na banjo, kytaru, foukací harmoniky, basu hledá partu muzikantů v okolí Pelhřimova, Pacova, Čechtic, Košetic, Humpolce hrající country, folk, bluegrass, trampskou muziku.
Hledá se hráč na pětistrunné banjo styl country a folk.
Rozpadlá country skupina z Benešova hledá hráče na pétistrunné banjo, případně i čtyřstrunné banjo. Hrajeme country a folk, Scházíme se v restauraci v Praze Opatovské terasy a v restauraci Krušovická chalupa. Hraní i mimo Prahu, např. Kosova Hora u Sedlčan hraní pro lidi, více po telefonu. Začátečník nevadí.
Bubeník hledá kapelu
Ahoj všem, kdo chcete dělat skvělou muziku naplno. Hledám k sobě !MUZIKANTY! Praha okolí KYTARA ZPĚV SE SKVĚLOU AJ. SOLO KYTARA BASA HAMOND SAX Mám jasnou představu dělat muziku Blues,Blues Rock, Southern Rock, Rock, od Mistrů jako je Eric Clapton BB King ZZ Top a další SKVĚLOU muziku. Samozřejmě velmi rád hraju American Country, například Gretchen Wilson Redneck Woman. Zde je ovšem zapotřebí Steel kytara, nebo Dobro a housle. Rockabilly, tam je zapotřebí zase skvělý hráč na kontrabas, ten musí cvakat :-) Potřebuji lidi, co jsou schopni mít kapelu jako svou vlastní rodinu, lidi co budou dělat muziku srdcem, lidi, co tím budou žít, lidi, co mají buď podporující manželky, nebo žádné manželky. Lidi co neřeknou NE protože maj další 3 kapely. Víte jak to myslím. Chci tým, rodinu, co to bude dělat NAPLNO! Lidi, co pojedou kamkoli. Kdo má zájem, hlaste se. Jméno mé, je Dawe. Tel.493523 Můžete mi na WhatsApp poslat vaše Demo. Abych nezapomněl, zkušebna je k dispozici.