inzerce, prodej, prodám, bazar

Hudba k rautu

Kategorie: Hudebníci a skupiny

Nabízím jednotlivce nebo kapelu k rautu, vernisáži apod. Profi kvalita. Jižní Morava.
Hudba k rautu
Podobné inzeráty
Hudba na různé příležitosti
Hledáte živou hudbu na rodinou oslavu,svatbu, večerní tancovačku,firemní večírek nebo jinou příležitost? Zavolejte a rezervujte si váš datum. Vypadla vám hudba na již domluvenou akci? Zavolejte - když budeme mít volno určitě se domluvíme. Jsme hudební duo M&H music (klávesy,kytara,dámský a pánský zpěv). Bydlime na hranicích krajů Jihočeského a Vysočiny ale jsme schopni přijet kamkoliv po ČR. Kontakt: mhmusic@ Disponujeme kvalitním ozvučením a osvětlením. Živá hudba @ kapela @ hudebni duo
HUDBA na SVATBU a další AKCE
Hudba na jakoukoliv akci - široký repertoar různých žánrů - světelné efekty, kvalitní aparatura - především sev.a střed.čechy - ukázky na YT "vitrína axamit"
DJ pro VÁS
Nabízím DJ produkci na Vaší svatbu, večírek, narozeniny, oslavu, prostě jakoukoliv pohodovou akci, kde má hudba svoje místo....hraji české i zahraniční retro i moderní hity a samozřejmě cokoliv na vaše přání, nabízím také možnost karaoke pro každého, kdo by si chtěl vyzkoušet zpěv s mikrofonem.....domluva jistá, cena příznivá Těším se.
živá hudba soft country pro oslavy a večírky
Nabízíme živou hudbu pro večírky, narozeniny apod. styl soft country a všeobecné známé šlágry. Obsazení kytara, kontrabas, housle lehce ozvučeno. Cena 300Kč/hod. Tel.
Hudba na Vaše akce-Duo Jans
Duo JAN’S – zpěváka a hudebníka JANA ŽIŠKY a zpěvačky ANJI – Vám zahraje současné a minulé zahraniční, CZ – SK hity známých interpretů, skupin a legend v profi podání k tanci a poslechu, na různých V.I.P. společenských a soukromých akcích,svatbách, oslavách,plesech,firemních a tanečních večírcích , pro naše a zahraniční hosty po celé -MORAVĚ-SLEZSKU-ČESKU-EU...........Proč právě nás?....... Repertoár pro všechny akce a generace-Dlouhodobé zkušenosti u nás a v zahraničí-Profi podání-Zvuk(digitální studio.mix)-Světla-Na přání,přehrání Vašich oblíbených(CD,MP-3)songů-Přijatelné ceny(dohodou)-Spolehlivost-Profesionalita…
Živá hudba- svatby, plesy, oslavy
Skupina Unico hraje pro vás plesy, oslavy, svatby, kulturní akce, dobrá cena, zvuk, dlouholetá praxe a široký repertoár. Tel.