inzerce, prodej, prodám, bazar

Hudba na různé příležitosti

Kategorie: Hudebníci a skupiny

Hledáte živou hudbu na rodinou oslavu,svatbu, večerní tancovačku,firemní večírek nebo jinou příležitost? Zavolejte a rezervujte si váš datum.
Vypadla vám hudba na již domluvenou akci? Zavolejte - když budeme mít volno určitě se domluvíme.
Jsme hudební duo M&H music (klávesy,kytara,dámský a pánský zpěv). Bydlime na hranicích krajů Jihočeského a Vysočiny ale jsme schopni přijet kamkoliv po ČR.
Kontakt:
mhmusic@
Disponujeme kvalitním ozvučením a osvětlením.
Živá hudba @ kapela @ hudebni duo
Hudba na různé příležitosti
Podobné inzeráty
Svatby, oslavy, živá hudba
Nabízím živou hudební produkci pro různé příležitosti. Klávesy zpěv, světelné efekty. Okres Nový Jičín
Žívá hudba-hudebník zpěvák
HUDEBNÍK-ZPĚVÁK nabízí hudební produkci ke každé příležitosti a pro všechny generace: svatby, narozeniny, večírky, zábavy a jiné.... Bohatý repertoár včetně lidovek. Živou hudbu je možno na přání prokládat diskotékou. Smluvní cena, vlastní doprava-přijedu kamkoliv. Pokud hledáte na vaši akci hudbu s profesionálním přístupem a kvalitou, pak jste na správné adrese. Kontakt: tel.274560, e-mail: f.hunar@
hudba
HUDEBNÍK-zpívající , nabízí hudební produkci ke každé příležitosti a pro všechny generace: svatby, narozeniny, večírky, zábavy a jiné.... Bohatý repertoár včetně lidovek. Živou hudbu je možno na přání prokládat diskotékou. Smluvní cena, vlastní doprava ...
HUDBA na SVATBU a další AKCE
Hudba na jakoukoliv akci - široký repertoar různých žánrů - světelné efekty, kvalitní aparatura - především sev.a střed.čechy - ukázky na YT "vitrína axamit"
DJ pro VÁS
Nabízím DJ produkci na Vaší svatbu, večírek, narozeniny, oslavu, prostě jakoukoliv pohodovou akci, kde má hudba svoje místo....hraji české i zahraniční retro i moderní hity a samozřejmě cokoliv na vaše přání, nabízím také možnost karaoke pro každého, kdo by si chtěl vyzkoušet zpěv s mikrofonem.....domluva jistá, cena příznivá Těším se.
živá hudba soft country pro oslavy a večírky
Nabízíme živou hudbu pro večírky, narozeniny apod. styl soft country a všeobecné známé šlágry. Obsazení kytara, kontrabas, housle lehce ozvučeno. Cena 300Kč/hod. Tel.