inzerce, prodej, prodám, bazar

Inglesina Aptica 5 Piece i-Size 3 in 1 Travel System, Kočáre

Kategorie: Kočárky

Inglesina Aptica 5 Piece i-Size 3 in 1 Travel System,
Nový produkt, v krabici.
2 roky záruka.

Dodává se s veškerým příslušenstvím včetně korbičky, autosedačky, nákupní tašky, tašky na plenky, pláštěnky, moskytiéry a dalších.

Více podrobností a objednávku naleznete zde: ww­w.ne­rub­eb­e.c­om
Vyberte si ze široké nabídky kočárků a cestovních systémů.
Nejlepší ceny vůbec.
Inglesina Aptica 5 Piece i-Size 3 in 1 Travel System, Kočáre
Podobné inzeráty
Inglesina Aptica XT Duo Charcoal Grey záruka do 31/03/2024
Nabídka prodeje mého vysněného kočárku Inglesina Aptica XT duo. Jako nový, syn nebyl kočárkový typ a tak jsme ho prakticky bohužel nevyužili. Korbička použitá max 10x, sporťák 8x se zimním fusákem, takže také jako nový. PC 23 tis. Tady několik informací o tomto úžasném kočárku: Podvozek APTICA XT Je neuvěřitelně praktický! Rozkládá se a skládá v okamžiku jednou rukou, stojí samostatně, když je složený, a rukojeť se přitom nedotýká země, takže ruce nepřicházejí do kontaktu s nečistotami. Teleskopická rukojet podvozku, nastavitelná do 4 poloh, se přizpůsobí každé výšce postavy. Pro podvozek Aptica XT vyvinula Inglesina uplně nová kola. Jsou větší (215 mm přední kola a 290 mm zadní kola), mají speciální tvar, který přispívá k pohlcování drobných rázu od nerovností cesty. Korbička je jedna z největších na momentálním trhu. Správné držení těla a rozvoj dopřejete hlubokou vaničku vybavenou matraci Welcome Pad TM, která vychází z profesionální matrace StartMat používané v porodnicích celého světa. Její tvarování udržuje dýchací cesty novorozence rovné, podporuje tak dýchání do břicha a tím i posilování středu těla, což vede ke správné postuře. Stojanu Stand Up lze hlubokou vaničku umístit pohodlně a hygienicky uvnitř domu a může se z ní dokonce stát postýlka na noc. Výborné při umývání podvozku, korbička nebo sporťovní sedačku si takto odložíte na stojan a podvozek venku umyjete. Sportovní kočárek - prostorný a pohodlný. Aptica XT nabízí prostornou sedačku s pevnou konstrukcí s bočním vedením. Ta je vybavená prvky pro ventilaci a ochranu před sluníčkem a přehřátím. Dlouhá opěrka zad s nastavitelným sklonem od sezení do ležení pak umožňuje použití od narození až do dosažení hmotnosti 22 kg (cca 4 roky). Technické údaje: Hmotnost hlubokého kočárku: 15,1 kg Rozměry vnější: šířka 53 cm x délka 90 cm x výška 120 cm, Rozměr hluboké vaničky vnitřní: 79 x 37 cm Hmotnost sportovního kočárku: 13,5 kg, Rozměry složeného sportovního kočárku: 90 cm x 53 cm x 42 cm Hmotnost podvozku 9,5 kg, Rozměry složeného podvozku: 90 cm x 53 cm x 35 cm. V případě jakýchkoli dotazů se prosím na mne neváhejte obrátit.
kočárek, sporťák,vajíčko Inglesina Aptica, podvozek Quad,
kočárek Inglesina Aptica - vanička, sporťák, autosedačka, podvozek Quad, stojan Stand-up barva Mineral Grey 1) Hluboká vanička APTICA je největší vanička od Inglesiny. Její využití se tak prodlužuje a i v zimě, když má dítě na sobě prošívané oblečení, je v ni dost místa. Dno vaničky se systémem pro ovládání ventilace a regulaci průtoku vzduchu i teploty uvnitř vaničky. Ventilační díl na boudičce tvořený síťkou a přehrnovací částí, zajišťuje cirkulaci vzduchu uvnitř, aby vnitřní prostředí bylo příjemné s dostatkem čerstvého vzduchu. Ventilační okno s krycí klopou na přední straně vaničky podporuje cirkulaci vzduchu uvnitř, aby bylo prostředí čerstvé a větrané. Boudička z látky s ochranou proti UV záření (UPF50) s výklopným dvojitým kšiltem pro ochranu před přímým světlem, nejčastěji při nízkém slunci. Rozměry Vnitřní vaničky (Š x H x D): 37 x 22 x 79 cm Vnější vaničky (Š x H x D): 44 x 67 x 90 cm 2) Welcome Pad a matrace Podporuje pohodlnou polohu ležení na zádech a uspořádání končetin ve středové linii. Pomáhá držet dýchací cesty ve správné pozici a tím podporuje dýchání. Snižuje riziko plagiocefalie (deformity hlavičky). Nastavitelný klín pro podepření nožiček můžete posunout a tak se přizpůsobí růstu miminka. 3) Sportovní kočárek Dostatek místa až do 4 let. Nosnost až do 22 kg. Úplně horizontální poloha na ležení, opěrka nožiček nastavitelná do délky i její sklon, 7 poloh opěrky zad pro pohodlné sezení. Prostorná boudička s funkcí prodloužení, bezhlučná při skládání, s okýnkem na zadním dílu. Navíc má 2 polohy kšiltu a stupeň ochrany dítěte před sluncem UPF50+. Prostorný nánožník chrání při nepřízni počasí. 4) Podvozek Inglesina Quad Inovativní plně odpružený podvozek pro pohodlnou jízdu, s kolečky vybavenými kuličkovými ložisky, rukojetí v ekokůži a extrémně jednoduchým skládáním.Dokonalý systém skládání, složením se zabíraný prostor zmenší na neuvěřitelných 20% původní hodnoty. Přitom jej rozložíte nebo složíte jen jednou rukou. Složený na rovině stojí sám a rukojeť zůstává nahoře čistá, bez kontaktu se špinavou zemí. 5) autosed. (vajíčko) INGLESINA DARWIN I-SIZE 0+ Mineral Gray Ergonomický tvar, velkorysé rozměry a optimální úhel sklonu, vedou k maximu pohodlí a bezpečí pro Vaše dítě. Je velmi lehká (4,75kg), snadno se přenáší a upevňuje ve vozidle pásy. Je vybavena systémem ochrany proti bočnímu nárazu (SHP) a měkkou, prodyšnou zmenšovací vložkou s lycrou. Ta je ergonomicky navržena pro podporu správného držení těla dítěte hned od narození. Schválena podle ECE R129 i-Size pro děti do výšky 75 cm. 6) stojan Stand-up Vanička, sporťák, autosedačka, stojan v perfektním stavu, podvozek běžné známky opotřebení.
Hluboký kočárek Inglesina Vittoria + komplet příslušenství
Stylový a přitom praktický hluboký kočár – jeden s nejvíce prostorem pro mimino, takže se tam vejdou i větší a může tam spát nejen po narození. Další výhoda je, že je na pružinách, takže houpací, což dnes není úplně běžné a opravdu se to hodí... Má zvedací záda, takže dítě lze napolohovat do polosedu, pokud je větší a chce koukat ven a ne spát. Samozřejmě se dá složit, autosedačka se dá na podvozek nackvaknout (takže typicky na nákup stačí jet s podvozkem a autosedačkou a když dítě v autě usne, snadno se přendá)... Kompletní "balíček" (viz foto) zahrnuje: - Kočárek Inglesina Vitoria šedo/bílá varianta ( původní cena 19.990) - Přebalovací taška (standardní příslušenství kočárku) - Matrace Inglesina (původní cena cca 700) - Síť proti hmyzu a pláštěnka (původní cena cca 500, nejsou originál Inglesina) - Zimní fusak Inglesina (původní cena cca 1.100) - 2 náhradní kolečka (původní cena cca 2.000) - 4 nové pružiny (už je potřeba je vyměnít, původní cena 400) - Polštář a peřina (původní cena cca 300) - 3x povlečení unisex (původní cena 350/ks) - Rukáv na zimu místo rukavic černá barva (původní cena cca 200, není originál Inglesina) - Autosedačka Inglesina Huggy multifix šedo/bílá barva (stejná jako kočárek, původní cena cca 5000) - Báze na sedačku do auta (původní cena cca 900, ulehčuje zapínání v autě) - Letní potah (šedá barva) (původní cena cca 600) Velmi dobrý stav. Prodej pouze jako celek. Osobní předání Praha-východ nebo Praha 9 - Černý Most, jinde dle dohody po zaplacení zálohy.
Kocarek inglesina aptica
Prodám kočárek inglesina aptica s podvozkem ergo bike. Plus nožičky na hlubokou korbu a sportovní korbu + taška inglesina aptica Duo. Barva Mineral grey. Zdravotní matrace v hlubokém kočárku. Hluboký kočárek používaný cca 6 měsíců, sportovní korba používaná cca 7 měsíců. Po jednom dítěti. Osobní odběr Praha 9
Inglesina aptica xt plus terénní podvozek
Nabízím k prodeji opečovávaný kočárek Inglesina aptica xt koupený 5/2021 ve výborném stavu ježděný jedním dítětem v barvě charcoal grey. Hluboká korba používaná 7 měsíců, sportovní sezení 10 měsíců, podvozky střídány, oba pravidelný servis. Žádné poškození,látka na kočárku se výborně udržuje, podvozky nemají škrábance. Maximálně praktický kočárek pro aktivní rodiče, fantasticky skladný, výborně se s ním jezdí. Pro výlet či těžší terén jen vyměníte podvozek a můžete vyrazit. Čtyřkombinace: hluboká korba, sportovní sezení, autosedačka, stojan na zmiňované. Dva podvozky: Aptica xt (53 cm x délka 90 cm x výška 120 cm, 9,5 kg) - s adaptivním odpružením, gelovými koly, přepínacím odpružením dle váhy dítěte a velkým košem, rozkládá se a skládá jednou rukou, složený samostatně stojí (90 cm x 53 cm x 35 cm) a rukojeť se přitom nedotýká země, teleskopická rukojeť podvozku, nastavitelná do 4 poloh, se přizpůsobí každé výšce postavy, držák na pití, přidám pláštěnku a moskytiéru. Ardesia (57 cm x 105 cm x 102,5 cm, 10,5 kg) - terénní s nafukovacími koly a pumpičkou, který projede i ten nejtěžší terén, rukojeť polohování na kloub, ocel lakovaná na tmavě šedou. Hluboká korba (79 x 37 cm, 5,6 kg) - velmi prostorná se spodním a bočním nastavitelným odvětráváním matrace Welcome pad, která je certifikovaná pro dlouhodobý spánek, polohování hlavičky, váleček pro podložení nožiček při kolikách, stříška s spf 50, držení k nošení korby. Sportovní sezení (4 kg) - prostorné sezení s perfektní stříškou s spf 50, ventilací a velkým kšiltem, orientace po i proti směru jízdy, opěrka nožiček, do 22 kg, prostorný zateplený nánožník. Autosedačka Inglesina Cab 0+ (4,8 kg) - prostorná, novorozenecká vložka, upevnění pásem nebo na bázi (není v ceně), barva denim modrá, lze nechat miminko dospat po cestě na stojanu. Preferuji osobní odběr. Inzeruji i jinde.
Inglesina Aptica XT 4v1
Prodám kočárek značky Inglesina v trojkombinaci, který byl koupen v roce 2020 a je po jednom dítě. Systém Aptica 4v1 obsahuje dosud největší a nejprostornější hlubokou vaničku od Inglesiny s vylepšenou podložkou Welcome PadTM , vyvinutou pro novorozence ve spolupráci s neonatology, a zajišťuje optimální pozici hlavy, páteře i nožiček dítěte. Nový stojan Stand UpTM rozšiřuje možnost použití takto vybavené vaničky i domů, a tak když dítě usne na procházce, bude ve spánku pokračovat i doma. Třetí částí systému je vylepšená sportovní sedačka, velmi prostorná, ale i schválena pro použití až do 13 kg hmotnosti dítěte. Čtvrtou částí je nová autosedačka CAB, která kromě vozidla může být upevněna na jakýkoliv podvozek od Inglesiny přímo, bez potřeby adaptéru, a také na stojan Stand UpTM kde spolu s nim vytvoří lehátko pro novorozence. To využijete v okamžiku, kdy nespí a chce vás stále vidět. Vše mám v dobrém stavu!