inzerce, prodej, prodám, bazar

Instalační CD na meteorologickou stanici evolve pilot

Kategorie: Software

Kdo mi pomůže sehnat nebo ma instalační CD na meterologickou stanici evolve pilot.děkuji
Instalační CD na meteorologickou stanici evolve pilot
Podobné inzeráty
Windows XP Professional,operační systém v češtině+CD vč.SP3
Nabízím legendární spolehlivý operační systém - český Windows XP Professional Edition CZ OEM....... Originální licenční štítek COA (Certificate Of Authenticity). Instalační bootovací CD v češtině včetně nejnovější aktualizace SP3 zdarma. Certifikát pravosti - štítek COA (Certificate Of Authenticity) - je štítek s jedinečným 25místným klíčem produktu operačního systému Microsoft Windows a je určený k nalepení na počítač kupujícího a potvrzující legálnost nainstalovaného operačního systému. Instalační CD zdarma, poslední nejnovější verze v češtině již s SP3. Jedná se o OEM verzi. ............ Buď předání osobně, poštou doporučeně za 55 Kč při platbě předem na účet, Zásilkovnou za 70kč, na dobírku NE. ........... V případě vašeho zájmu mohu pomoci jak radou, tak i s kompletní instalací a ověřením pravosti tohoto systému na vašem počítači, případně i opravou vašeho systému Windows. Záruka na úspěšné ověření pravosti. Osobní převzetí po dohodě vesnice 7km od Staré Boleslavi nebo Praha 5 Smíchov ,............ V případě zájmu volejte nebo mailujte, SMS NE,děkuji ... Cena za instalační sadu 250 Kč.
Sound Forge 10 Pro instalační CD
Hledám instalační CD se softwarem Sound Forgr 10 Pro.
Xp profesionál,atd..
Prodám instalační cd, 500 Kč/kus, tel.
HPE MS Windows Server 2022 Standard Edition 16 Core CZ - Kra
HPE Microsoft Windows Server Standard 2022 pro 16 jádrové servery Windows Server je operační systém, který definuje zcela novou kategorii v serverovém světě. Přináší nové technologie a vylepšení pro aplikace a infrastrukturu ve vaší firmě, to vše bez ohledu na to, kam vaše organizace směřuje.Pokročilé vícevrstvé zabezpečení Hybridní funkce s Azure Flexibilní aplikační platforma Licence bez CAL Pro servery se 16 jádry HPE Microsoft Windows Server Standard 2022 je licence pro operační serverový systém. Velice rozšířený software. Univerzální použití. Vysoká spolehlivost a časté aktualizace. Uživatelsky přívětivé prostředí. Vhodný pro malé firmy i pro veké korporáty. Verze pro servery s 16 jádry. OEM pouze pro HPE servery. Součástí dodání je i originální štítek na nalepení (nepoužitý) + instalační CD
Office 2010 pro podnikatele - krabicova verze
Prodam licenci kancelarskeho baliku Microsoft Office 2010 pro podnikatele. Samozrejme neni problem s pouzitim v domacnosti. Jedna se plnou verzi, dozivotni licence. Jde o krabicovou verzi, zadna pochybna elektronicka licence atd.. Mam posledni 1 ks Muzu dodat i instalacni CD, ktere neni standardne soucasti. Cena za kus. Inzerat plati do smazani, nejlepe osobni prevzeti nebo platba predem na ucet. Na dobirku poslu pouze po zaplaceni zalohy na postovne predem.
windows 10 -koupim
koupim instalacni cd nebo flash