inzerce, prodej, prodám, bazar

JESENÍKY- od 1050,-/CHATA/DEN

Kategorie: Ubytování

od 1050,-KČ/NOC/CHATA v krásném prostředí Sobotína. Chaty jsou umístěny na zahradě poblíž rodinného domu s úžasnými výhledy na okolní hory, pastviny, lesy a louky. V letních obdobích velké využití turistiky ,cykloturistiky . Nedaleko termální koupaliště, zámek a ruční papírna .Chaty jsou kompletně vybaveny.
JESENÍKY- od 1050,-/CHATA/DEN
Podobné inzeráty
Rekreační chata, přírodní park Stvořidla,přímo u řeky Sázavy
Pronájem : Nově možnost ubytování, až pro 10 osob v dvou oddělených chatkách!!! Volné termíny a bližší info najdete pod odkazem na E-chalupy nebo na tel. čísle 683180. Video z chaty Chata se nachází v přírodní rezervaci na Vysočině přímo u řeky Sázavy v těsné blízkosti kempu Stvořidla ( vlak posázavský pacifik, peřeje, rybaření, hrad Ledeč, přírodní rezervace Stvořidla a Melechov). V kempu vzdáleném cca 500 metrů jsou dvě restaurace, jídelna, dětské hřiště a obchod s potravinami. Přes most je hned za řekou vlaková zastávka Posázavského Pacifiku. Samozřejmostí je plné vybavení chaty. Kapacita 6 osob + přistýlka. A nově postavená samostatná přístavba pro 4 osoby s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyňskou linkou za příplatek. Maximální kapacita je 10 osob. Vybavená kuchyně (el. sporák s troubou, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice) s posezením, obývací pokoj s TV - SAT - USB - 2 rozkládací pohovky pro 2 osoby - kamny na tuhá paliva a se vstupem na velkou terasu s posezením, podkrovní ložnice se 4 lůžky, koupelna se sprchovým koutem a WC, topení kombinované (elektrické, tuhá paliva). Volné prostranství, venkovní terasa, zastřešený ochoz, ohniště s posezením, zahradní nábytek, dětské koloběžky. Chata je podsklepena - možnost uskladnění kol a lodí. Parkování u objektu nebo přímo v zahradě, domácí zvíře po dohodě. Na chatě není WiFi. V případě zájmu nebo dalších dotazu volejte - 683180 Ubytování na chatě Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 až 6 osob ve 2 ložnicích + 4 osoby v nové samostatné přístavbě. Sociální zařízení: Koupelna se sprchovým koutem a splachovacím WC, umyvadlo. Vytápění: Krbová kamna na dřevo, elektrické přímotopy. Plně vybavená kuchyňská linka s dostatkem nádobí. Elektrický sporák s troubou. Mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice. TV/ SAT s možností použití USB. Lednička. Dřevo k možnosti zatopení v krbu. Přípravky na zátop. Balená voda. Venkovní gril, atd. Ceník ubytování je stanoven za pronájem jedné chaty bez ohledu na počet ubytovaných osob - maximálně však 6 osob - více osob po domluvě za příplatek. Standardně je pronájem chaty poskytován v týdenních turnusech od soboty do soboty nebo v jeho násobcích. Po dohodě a volné kapacitě je možné pronajmout i na méně dnů nebo víkend - mimo hlavní prázdniny. V ceně je zahrnutý rekreační poplatek. Týdenní pobyt od soboty do soboty 10990,- mimo sezonu 8990,- sezona je od 1.5 do 30.9 víkendový pobyt 2 noci 4490,- mimo sezonu 3990,- ke každému pobytu se účtuje spotřeba elektrické energie - opis elektroměru 1kw - 10kč a dále povlečení 70kč 1 osoba. Platba na konci pobytu.
Pronájem chaty Tugendhat v Dolní Údolí pod Rejvízem Jeseníky
Pronájem chaty k rekreaci v Jeseníkách, Dolní Údolí pod Rejvízem. Atraktivní chata s velkou upravenou zahradou je po celkové rekonstrukci. Plně vybavený apartmán s vlastní terasou nabízí pohodlné spaní pro 8 osob, kuchyň, koupelnu, 2x WC. K dispozici 3 apartmány s možností propojení, celková kapacita max. 25 osob. Koupání u objektu, vyhřívané koupaliště Rejvíz 6 km, vyhřívaný bazén se slanou vodou v obci Jarnoltowek (PL) cca 5km, Výlety do okolí - Zlatorudné mlýny - skansen těžby zlata jen 10 min. příjemné procházky kolem potoka, Národní přírodní rezervace REJVÍZ s Velkým mechovým jezírkem, poutní místo Panny Marie Pomocné, jeskyně Na Špičáku a Na Pomezí, rozhledna Biskupská kupa a Zlatý Chlum, zříceniny hradu Edelštejn a Kobeštejn, V okolí najdete spoustu cyklotras, Rychlebské stezky vzdálené jen 25 km. U chaty je možné přistavit stan. Na zahradě je ohniště s grilem. Parkování je přímo u chaty. Domácí mazlíčky neubytováváme. Upřednostňujeme kontakt přes email. Cena za týdenní pobyt je 350 Kč/osoba/den. Cena bez dalších doplatků za energii, dříví do kamen, apod..... Komplet nabídka na , Chata Tugendhat. Hruška 2km, Lidl 8km, Hobbymarket 8km..../profile.php?id=100084041634636
pronájem srubu Jeseníky
At je léto nebo zima, ve Srubu je vždycky prima, at už v sauně nebo sudu, můžete tu zabít (zapít) nudu. Dovolujeme si vás pozvat do kanadského srubu v Jeseníkách na polosamotě u lesa s welnes koupelí v termální kádi, nebo finskou saunou.
Chata, Dolní Morava 20 km, volný únor od 12.2.
Až pro 8 osob, možno pronajmout i na 3 noci za 6999.-. Doplácí se spotřebovaná elektřina 7.-/kw), týdenní pobyt 7900.-
Ubytování Stupava
Chata Stupava Ubytování chata Stupava. Máme ještě volné termíny na letní prázdniny. Chata pro 2-10 osob ​v srdci Chřibské přírody. Užijte si čistou přírodu, vzduch, klid s odpočinkem ve vířivce, ​nebo aktivní dovolenou s lyžováním, cyklistikou či výlety po okolí. Info na Chata Stupava se nachází v samotném srdci krásných a malebných Chřibů – Buchlovských hor, v blízkosti celosezónně zasněžovaného sjezdovky, spousty cyklistických tras a krásné přírody.
Ubytovanie na Orave
Naša chata sa nachádza na okraji obce Beňová Lehota, cca 4 km od strediska Kubinska hoľa, kde sa nachádza veľký bike-park. Chata pozostáva z prízemia s plne vybavenou kuchyňou, obývačkou a kúpelnou a prvého poschodia s dvoma spálňami a záchodom. Poskytne pohodlné ubytovanie pre 5 osôb. V chate je k dispozícii tiež SAT TV a internet. Parkovanie je možné priamo na pozemku. Pozrite aj na webovú stránku Tam najdete viac info o chate, o okolí ako aj cenník v ostatných mesiacoch roku. Rezervujte si termín Vašu pre letnú dovolenku! Pre rezerváciu a v prípade otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Chata je ešte voľná od 16. augusta do 4. septembra. Minimálny pobyt 5 noci. Cena za jednu noc 60€ pre celú chatu, vratane poplatkov.