inzerce, prodej, prodám, bazar

Joolz Geo2 kompletní set

Kategorie: Kočárky

JOOLZ Geo² kompletní set Classic Blue

Nabízím kočárek, který zahrnuje:
- podvozek
- hluboká korba
- sportovní kočárek
- přebalovací taška (originál JOOLZ, pův.cena 2.500,-Kč)
- přebalovací podložka (originál JOOLZ)
- pláštěnka na kočárek (originál JOOLZ, pův. cena 1.200,-Kč)
- síť na kočárek na léto.

Kočárek se stále prodává za cenu cca 23.000,-Kč, a to bez přebalovací tašky, pláštěnky a síťky.

Odkaz s více informacemi o kočárku zde:

Možný osobní odběr v Ostravě, Brně, Novém Jičíně, Uherském Hradišti.

Kočárek má místy škrábance, odpovídá běžnému použití po dítěti (byl vozen s láskou:-) )

Přebalovací taška již není v perfektním stavu. V ostatním je kočárek bezvadný, kvalitní.



Joolz Geo2 kompletní set
Podobné inzeráty
JOOLZ Day Blue s bohatým příslušenstvím
PRODÁM svou srdeční záležitost. Vymazlený kočárek JOOLZ Day r.v. 2016 Blue v trojkombinaci. Kočárek byl před prodejem v čistírně, takže textil je bez vad a konstrukce má běžné malé vady. •Autosedačka Be Safe do 13 kg, váha autosedačky 4,7 kg. •Odnímatelná novorozenecká vložka. •Sluneční stříška z UV filtrem. •Uchycení polstrování pomocí magnetu • Lehce pratelný a odjímatelný potah •Fusak do vajíčka zn. PINKIE •Dokoupené JOOLZ adaptéry pro vajíčko Be Safe •SIP+ ( dodatečná ochrana proti bočnímu nárazu ) • Prostorná hluboká korba s hypoalergenní prodyšnou matrací + na míru ušitý ochranný potah • Zimní JOOZ fusak • Zimní fusak do kočárku Elodie Details s odjímatelnou kožešinkou • Přebalovací prostorná JOOLZ taška • Držák na pití JOOLZ •Nové prošívané originál dětské i rodičovské madlo • Rukojeť kočárku je voliteně nastavitelná •JOOLZ sourozenecké stupátko •JOOLZ terénní kola ( ideální pro sněhové podmínky ,zajišťují stabilitu a komfort jízdy v obtížných podmínkách) •Sportovní sedátko má pětibodový bezpečnostní popruhy a nastavitelnou podpěru pro nožičky dítěte • Letní sedátko nabízí dokonalou ventilaci v období teplých letních dnů, speciální síťovina dovoluje přirozené proudění vzduchu. • 2x ochranná podložka na sedátko Joolz • Síťka proti hmyzu • JOOLZ pláštěnka ochrání dítě před deštěm chladem a větrem • Slunečník Mohu zaslat více fotografií
Kočárek JOOLZ Geo2 Studio Mono kompletní set 2019, gris
Prodám kočárek dvojkombinace Joolz Geo2 - hluboká korba a sporťak + výbava k tomu. Kočárek má běžné opotřebení, kterému se při používání nevyhnete. Rukojeť je ošoupaná, ale lze si nechat ušít nový návlek. Lehce vyšísované kolečko od hlavičky u sporťaku. Vše viz fotky. Velmi prostorný nákupní košík je opravdu skvělý. Korbička prostorná. S kočárkem jsme byli velmi spokojení. Sporťák lze nacvaknout proti i po směru. Ke kočárku přidávám: - svrchní adaptéry na připnutí autosedačky (maxi cosi) - moskitiéra (neoriginál) - ÚV clona - skvělý vynález :-)(originál joolz) - pláštěnka (neoriginál) - držák na pití (original joolz) - 3x prostěradla do hl. korby na matraci - zimní fusak (originál Joolz) - poutka na zavěšení tašky - kšíry do korbičky pro zvědavé miminko :-)
Kočárek dvojkombinace Joolz Day Hippo Grey + příslušenství
Kočárek je dvojkombinace. Obsahuje hlubokou korbu pro miminko a dále sporťák pro již sedící dítě. Kočárek se dá používat do 3 let věku dítěte. Konstrukce je stříbrná, textil kočárku je v barvě Hippo Grey a kožená madla jsou v hnědé kůži. V zimním fusaku je fleece, a připevňuje se na sporťák. Kočárek je používaný, po druhém dítěti. V dobrém stavu, jen v některých místech je poškrábaná kovová konstrukce a plast. Set obsahuje: - hlubokou korbu Joolz - sportovní korbu Joolz - uv clonu Joolz - pláštěnku - Zimní fusak Joolz - deštník (proti slunci) Joolz - síťka proti hmyzu - Přebalovací taška s termo kapsami - Podložka na přebalování Joolz - A také nové prostěradlo na dětskou matraci do kočárku od firmy Joolz Nejlépe osobní odběr v Praze.
JOOLZ GEO2
Prodám kočárek značky Joolz, typ GEO2 kupovaný na podzim 2018. Kupovaný byl jako set JOOLZ Geo 2 s rámem a nástavbou, textilie na hlubokou korbu, textilie na sportovní sezení, Xl nákupní koš a madlo před dítě. I přes opatrné zacházení jsou na kočárku drobné oděrky na rámu, ale nic na první pohled výrazného. Ke kočárku přikládám: - originál prostěradlo Joolz Geo - originál držák na kelímky a nápoje - neoriginální pláštěnku
Joolz geo2 kočárek dvojkombinace+super výbava
Prodám kočárek dvojkombinace Joolz Geo2 Grey - hluboká korba a sporťak + super výbava k tomu. Stav dobrý viz foto. PC s výbavou byla přes 32tis + original taska jako DÁREK ZDARMA Kočárek má běžné opotřebení, kterému se při používání nevyhnete. Vše viz fotky. Ke kočárku přidávám (vše zachovalé a plně funkční kromě slunecniku, vše nafocene): - svrchní adaptéry na připnuti autosedačky - moskitiéra - ÚV clona - pláštěnka - držák na pití - slunečník - ten jediný poničený - zlomený v kloubu, asi možno opravit. Viz foto DÁREK originál přebalovací taška Joolz (pc přes 3000 Kč) - součástí je komfortní přebalovací podložka, termo přihrádky k uchování teplého nebo studeného nápoje, vevnitř semtam nit vytažena, a jeden flíček, termo přihrádka na pití trochu poničená běžným užíváním. Zvenku taška stále pěkná. - držák na telefon (není joolz, ti snad ani toto nevyrábí) osobní předání Praha, Jemnice nebo někde po cestě jako Jihlava, Pelhrimov, Humpolec Napište a domluvíme se.
JOOLZ Day3 Kompletní set Classic Blue + letní sedátko
Prodám kočárek, běžné opotřebení, stále vypadá jako nový, starali jsme se o něj. Ideálně vidět osobně. FOTKY JSOU POŘIZOVANÉ 16.8.2022! V ceně přidáme také tyto další věci v hodnotě (vše v tom stavu): Joolz Day 2,3 letní sedátko 2799 Kč Set adaptérů pro autosedačku JOOLZ Uni2 pro kočárky Joolz Day² + Day³ 1269 Kč Joolz Day 2,3/+/Geo2 komfortní stínítko 1269 Kč Možnost zimního fusaku do hluboké korby a náručníky na madla (za připlatek) Předání ideálně osobní.