inzerce, prodej, prodám, bazar

kočár Britax Affinity i hluboka korbicka, vajíčko

Kategorie: Kočárky

Britax affinity kocarek v kompletni sade i s vajíčkem do auta, vse kompatibilni ROMER a Britax. ve velmi peklem stavu.
kočár Britax Affinity i hluboka korbicka, vajíčko
Podobné inzeráty
Kočár Gesslein trojkombinace s příslušenstvím
Prodám kočár Gesslein trojkombinaci. (Na ležící miminko, sedící dítě + vajíčko - autosedačka.) + terénní i městská kolečka + taška s přebalovací podložkou a termo obalem na lahev + nánožník + slunečník + pláštěnka + síťka Kočár se dá složit, má polohovatelnou rukojeť, která se dá vyměnit i do opačného směru jízdy a korbička se dá také otočit na oba směry jízdy (i když máte ležící i sedící dítě i když tam máte vajíčko). Polohování je od úplného sedu do úplného lehu. Pětibodový bezpečnostní pás, vyjmutelná stélka. Korbička pro miminko je vyjmutelná a má držadla, jako taška, takže miminko můžete bez vyndánání a probuzení vzít a kamkoli přenést a v druhé ruce nákup ;-). Zábrana pro sedící dítě je polohovatelná a dá se i úplně sundat. Autosedačka se dá instalovat místo korbičky, takže s sebou do auta vezmete jen konstrukci kočáru a dítě v autosedačce do ní napasujete. Další vybavení je taška s vyjímutelnou vnitřní kapsou, se zipem na zmenšení/zvětšení a odjímatelným výkem. Její součástí je i cestovní přebalovací podložka a termo obal na láhev. Dál nánožník, který pasuje i přes tašku na miminko i přes nožičky sedícího dítěte. Slunečník a pláštěnka a síťka. A jako bonus i terénní kolečka. Kočár je poměrně starý a nese viditelné známky opotřebení, ale dobře nám sloužil a věřím, že sloužit ještě bude. Je opravdu bytelný a hodně toho vydrží. (Taška na kočáru neměla jak držet, tak manžel vymyslel systém, který na kočár přišrouboval - viz poslední foto - je to rychlé na přindávání tašky na kočár a je to praktické na nakupování, vždycky jsem si na to dávala pytlíky a tašky s nákupem a nemusela jsem nic nosit v ruce. Případně do kočáru akorát pasuje nákupní košík.) Koš pod kočárem je prostorný a vejde se do něj opravdu velký nákup a kočár to všechno zvládne uvézt. Zároveň má i pérování zadních koleček, takže to není, jako když tlačítek kámen. Jediné, co trochu zlobí, je houbička, která potřebuje občas dotáhnout šroub. Cena se vším všudy 2.000,- Pouze vlastní odvoz Praha 4 Nusle
Hluboká korba Britax modrá
Možnost prohlídky, či předání Brno / Borkovany. Britax Römer korba B-Agile/B-Motion/Smile/B-Ready Originální hluboká korbička Britax je vhodná pro miminka od narození. Dítě můžete uložit do pohodlné pozice vleže. Korba se snadno připevní přímo na kočárek systémem CLICK & GO. Je kompatibilní s kočárky B-Motion 3 a 4, B-Agile 3 a 4, B-Motion 4 Plus, B-Agile 4 Plus. Součástí je měkká matrace pro absolutní komfort miminka. Měkký popruh zvyšuje bezpečnost. Odnímatelný potah můžete prát na 30° C. Klíčové vlastnosti Pohodlná originální hluboká korbička Britax Včetně nánožníku a matrace Hmotnost 4 kg Odnímatelný potah můžete prát na 30°C Zcela plochá pozice ležení Pro kočárky B-Motion 3 a 4, B-Agile 3 a 4, B-Motion 4 Plus, B-Agile 4 Plus Jednoduchý systém připevnění CLICK & GO
Kočárek Britax Go Next, Britax vajíčko BABY-SAFE PLUS SHR II
Kočárek Britax Go Next barva grey melange Kočárek je v perfektním stavu, zadní kola mají vyměněnou duši. Součásti prodeje je: Sportovní kočárek Hluboká korba Síť proti hmyzu Pláštěnka Rukavice Cena:7000Kč Autosedačka Britax BABY-SAFE PLUS SHR II v černé barvě Vajíčko je rovněž ve výborném stavu Součásti prodeje je: Autosedačka Isofixová základna Pláštěnka Letní potah pro zmírnění pocení Adaptéry na kočárek Britax Go Next Cena: 4000Kč Vše zakoupeno v roce 2017, doklady jsou k dispozici. Preferuji prodej jako celku, proto celková cena za nákup kočárku a sedačky je 9000Kč.
Britax B-motion 4 plus + korba
Prodám sportovní kočár Britax B-motion 4 plus, v setu s hlubokou korbou. Kočár používaný po jednom dítěti necelé 2 roky (model 2017), stále ve velmi dobrém stavu (vše plně funkční, pouze běžné známky opotřebení). Součástí sportovního kočáru je barevný set Lagoon Green (stříška a madlo) a originální nánožník Britax. Hluboká korba Britax (Lagoon Green) je včetně adaptérů na sportovní podvozek a originální pláštěnky. Kočár jsme pro větší bezpečnost polepili červenou reflexní páskou (viz fotky), není problém odstranit. Kočár je lehký, skladný a dobře ovladatelný. S užíváním velká spokojenost. Uvedená cena platí za vše (součástí nejsou přední terénní kola, které jsou vidět na jedné celkové fotce).
Kočár Gesslein F6 air+ s kompletním příslušenstvím
Dobrý den, prodáme sportovní kočár Gesslein F6 Air+ v trojkombinaci (korba + sporťák + vajíčko do auta) s kompletním příslušenstvím (v plné palbě). Kočár je kompletně vyčištěný, impregnovaný, vypraný. Opotřebení z mého pohledu nulové. Komplet obsahuje: - velká hluboká korba s vložnou taškou C1-Lift (dítě v ní vyndáte a přenesete. Nemusíte ho brát do rukou a odnesete ho „v tašce“ - přehazovací rukojeť - Autosedačka Baby Go 2 Gesslein (Vajíčko) + zimní fusak - U-díl (Drží vložnou tašku na správném místě. V okamžiku, kdy bude dítěti vložená taška malá, lze k němu připnout horní díl tašky a prodloužit tak využití kočárku pro spaní před přechodem na sportovní verzi.) -přední pevná náprava vhodná do horších (terénních podmínek) podmínek - sluneční kšilt v černé barvě, síťka proti hmyzu, pláštěnka s obalem. - Zimní fusak Gesslein sleepy - Praktická přebalovací taška ve stejném designu jako kočárek s přebalovací podložkou a termoobalem na lahev s uchycením na kočárek - Nánožník ke sportovní nástavbě - Rukávník - Adaptér Gesslein na autosedačku (vajíčko) – při použití s korbou zvyšuje výšku kočárku nebo autosedačky - Polohovatelná rukojeť bez opotřebení a poškození - Termo taška pod kočárek. Možnost vzít na záda jako batoh v případě, že potřebujete opustit kočár. - Prodejní doklady ke kočáru a příslušenství -Stupátko Fillikid filliboard (na fotografii zatím chybí) V ceně je vše z fotografie a to, co je uvedeno výše. Za stavem si stojíme. Pořizovací cena 42000,- bez stupátka filliboard. Za tuto cenu kupujete opravdu téměř nový kočár, který dnes bude ve stejném složení dle mě někde kolem 48000,-. Stav je opravdu perfektní a stojíme si za ním.
dvojkombinace Britax - kočárek a vajíčko, s příslušenstvím
Prodám dvojkombinaci Britax (kočárek a vajíčko) s bohatým příslušenstvím. Lze prodat i zvlášť - kočárek s příslušenstvím (3200 Kč) a vajíčko s příslušenstvím (1300 Kč). Kočárek Britax B-Agile s příslušenstvím: pásek do úplného lehu, nová černobílá clona na prodloužení stříšky (šitá na zakázku), nová opěra na nožičky, slunečník, černá podložka do kočárku, univerzální pláštěnka, dva černé návleky na ruce, háčky na tašku na rukojeti, malá šedá přebalovací taštička. Kočárek nese známky užívání (viz poslední foto), ale je plně funkční, vše čisté a vyprané, nekuřácká domácnost. Vajíčko Britax (0-13 kg) s originální clonou, s originálními Britax adaptéry, kojeneckou vložkou, potahy na pásy, univerzální pláštěnkou. Potah lze kompletně sundat a oprat (viz foto). Nebourané auto, neporušené polystyreny, vše vyprané, plně funkční, nekuřácká domácnost. Platba osobně nebo předem na účet. Možnost osobního předání Karviná/Havířov.