inzerce, prodej, prodám, bazar

Kočárek 3v1 BABY MERC Faster

Kategorie: Kočárky

Kočárek 3v1 je v perfektním stavu, po holčičce, vše je pratelne, nepromokavý, gelová kolečka jsou naprosto ideální, do spodního koše dáte spoustu věcí, kolečka standardně poskrabana (na fotce).
Za nás opravdu skvělej a spolehlivej kočárek...
Kočárek se dá sehnat na internetu pod názvem v titulku za 13 500 Kč i s autosedačkou...

Obsah balení kočárku FASTER 3:
Autosedačka
Podvozek
Korba s nánožníkem
4 gelová kola
Sportovní korba s nánožníkem
Nákupní košík
Držák na láhev
Moskytiéra
Pláštěnka
Rukávníky v barvě kočárku
Přebalovací podložka
Taška na rukojeť v barvě kočárku
Kočárek 3v1 BABY MERC Faster
Podobné inzeráty
Baby Merc Faster III limited
Prodám kočárek, dvojkombinace, limitovaná edice z r.2019 Po jednom dítěti. Hluboký kočárek využíván opravdu jen něco přes půl rok maximálně. Sportovní část jsme využívali více. Kočár je superpohodlný-silikonová kola (měkoučké jak nafukovací, ale neřešíte dofukování, nebo že ve městě přejedete střepy a píchnete kolo ;). Jezdila jsem s ním jak po městě, tak i nějaké ty túry po lese zvládnul (kolečka v předu se buď můžou otáčet, nebo se dají zafixovat). Plus veškeré samozřejmosti - nastavitelná výška rukojeti, schované pláštěnkové prodloužení ve stříšce, přebalovací taška. Pláštěnku (máme a doufám, že najdu) jsem na kočár ani jednou nedala. Nikdy mi nepromoknul přes ty vrchní vrstvy. Autosedačky Maxi Cosi by měli sedět. My měli Britaxe a tam jedině s adaptéry. V případě dotazů klidně pište. Bližší specifikace např. zde:
Kočárek Baby Merc Faster III limited2019 trojkombinace
Dobrý den, nabízím k prodeji trojkombinaci kočárku Baby Merc Faster III s příslušenstvím (návleky na ruce, taška, držák na pití, moskytiéra, pláštěnka, dečky do korby na miminko. Pořizovací cena 16500 Kč. Kočárek používaný rok a čtvrt po jednom dítěti. Stav pěkný pouze kosmetické vady a oděrky z užívání a skládání do auta viz fotografie. Osobní převzetí v Kladně.
Baby Merc Faster
Prodám kočárek Baby Merc Faster po dvou dětech. Kočárek je v pěkném stavu. Je to trojkombinace,nekourilo se u něj. Má nafukovací kola, rukojeť polohovací. Korba je jedna z největších u kočárku takže vydrží dlouho. Sportovní verze se dá polohovat do úplného lehu. Ke kočárku je pláštěnka, podložka na přebalování, adaptéry na vajíčko. Vajíčko je v šedé barvě zbytek šedá s bílými puntíky. Jediná vada je na poklopu od korby,rotrhal se při praní ale trochu sem to zašila. Nemá to vliv na praktickou stránku kočárku. Prodám za 3000 . Pořizovací cena byla 13000 .
Kočárek Baby Merc Junior Twist
Prodám kombinovaný kočárek Baby Merc Junior Twist, jedná se o kompletní sestavu kočáku včetně všeho příslušenství, která zahrnuje přestavitelnou korbičku, vložnou tašku na miminko, přebalovací tašku, pláštěnku, síťku proti hmyzu, nánožník, madlo+pultíkové madlo pro sportovní verzi, autosedačku. Kočárek je vybaven předními menšími zaaretovatelnými otočnými kolečky a zadními většími neotočnnými, je vhodný do města i do zhoršeného terénu. Kočárek je šikovný, v pěkném stavu, skladný a nepoškozený, skladovaný v nekuřáckém bytě, po jednom dítěti a používáný cca jen rok a půl. Ráda poskytnu více informací, neváhejte mě kontaktovat. Cena je 3000,-. Kočárek je možné převzít osobně v Praze, optimálně na adrese na Praze 9 a v okolí. Inzerát platí do smazání.Preferuji komunikaci přes e-mail, uvedený telefon je neplatný.
Kočárek Baby Merc Verdi zippy 3v1
Prodám kočárek Baby Merc Verdi zippy. V pěkném stavu. Plně funkční. Součástí hluboká korba, autosedačka s novorozeneckou vložkou a stříškou s adaptéry na připevnění ke kočárku, sportovní korba, taška s přebalovací podložkou, pláštěnka, nánožníky. Brzda funkční. Velký nákupní koš. Čistý, vypraný.
Detsky kocarek
Krasny detsky kocarek 3v1 znacky Kočárek BABY MERC Faster 3 Style - F3 164A 2021 Top stav jako novy puvodni cena 13000kc