inzerce, prodej, prodám, bazar

Kočárek Baby Design Husky + fusak Little Angel

Kategorie: Kočárky

Kočárek Baby Design Husky + fusak Little Angel - 20.11. - 14:57
Nabízím kočárek BabyDesign Husky s kompletní zimní výbavou. Kočárek kupovaný léto 2018, v moc pěkném stavu.
Sporťák + korba pro miminko.
Bonus navíc - fusak Little Angel s materiálem Outlast (používaný asi měsíc, PC 2000,-), celé další náhradní kolo, náhradní duše, nástavce za vajíčko, 2x síťka proti hmyzu
Kočárek profesionálně vyčištěn a dezinfikován
Kočárek Baby Design Husky + fusak Little Angel
Podobné inzeráty
Fusak, LITTLE ANGEL, výborný stav
Fusak LITTLE ANGEL Exclusive Mazlík Outlast® Fusak LITTLE ANGEL Exclusive Mazlík Outlast® je ideální nejen do kočárku, ale také do autosedačky.Vyroben s inovativní technologií vhodný pro děti od narození do 3 let obsahuje termoregulační materiál Outlast® fusak lze běžně používat od října do dubna, aniž by se v něm miminko přehřívalo či mu byla zima v nepříznivém počasí je možné fusak stáhnout kolem hlavičky pomocí druků a gumičky s brzdičkou gumičku pak skryjete do kapsičky, aby neohrožovala bezpečnost dítěte otvory pro pětibodové zapínání na zadním díle je protiskluzová podložka, aby v kočárku dobbře držel a nesklouzával fusak můžete prodloužit a rozšířit pro zvýšení bezpečnosti při pobytu venku za snížené viditelnosti, jsou použity reflexní prvky reflexní a bezpečnostní prvky: reflexní zip, reflexní paspule vnější materiál: 100% polyester se zátěrem, který zabrání vsáknutí tekutiny do fusaku vnitřní materiál: 100% polyester - wellsoft (mikroplyš) hřejivost: do - 10°C praní: jemné do 40°C rozměry: zkrácená/zúžená verze: 90 x 45 cm prodloužená/zúžená verze: 100 x 45 cm prodloužená/rozšířená verze: 100 x 50 cm rozložený fusak na podložku: 100 x 90 cm v obvodu se fusak po rozšíření připnutým pásem zvětší o 10 cm materiál Outlast® v bodech: materiál Outlast® upravuje teplotní klima uvnitř fusaku Outlast ® je speciální textilní funkční materiál vázaný na bavlnu materiál byl NASA. Vyniká především výbornými termoregulačními vlastnostmi materiál umí regulovat a vyrovnávat teplotu těla jakmile materiál pozná zvyšující se teplotu pokožky, začne okamžitě teplo pohlcovat a teplotu mezi pokožkou a materiálem snižovat pochopitelně v případě chladu se zachová přesně naopak, opět pro udržení tepelné pohody redukuje vznik potu a omezuje tak pocení až o 40%. Fusak je výborný, plně doporučuji. Stav velmi dobrý,nepoškozený, jen jsou trochu sedreny reflexní proužky u nohou. Původní cena 2200Kc.
Fusak Jarni Little Angel Exclusive
Fusak, který roste s vaším miminkem Termoregulační materiál s bavlnou, udržuje stabilní teplotu, zabraňuje přehřívání Mnohostranné využití Reflexní prvky Určeno pro děti od narození do 3 let věku Certifikovaná kvalita Fusak Exclusive Outlast® je rostoucí fusak, který se vám vejde do korbičky, autosedačky, sportovního kočárku i golfek. Miminko leží na hřejivém a mazlivém materiálu wellsoft, zvenku fusaku je pak šusťák, který neproteče ani neprofoukne. Fusak obsahu vrstvu termoregulačního materiálu Outlast®, který vytváří ideální teplotní podmínky. Fusak má otvory pro pětibodové zapínání, na zadní straně je protiskluzová podložka, aby fusak v kočárku dobře držel a nesklouzával. V nepříznivém počasí je možné fusak stáhnout kolem hlavičky pomocí druků a gumičky s brzdičkou. Gumičku pak skryjete do kapsičky, aby neohrožovala bezpečnost dítěte. Fusak můžete prodloužit a rozšířit. Je určen pro děti od narození do 3 let věku. Pro zvýšení bezpečnosti při pobytu venku za snížené viditelnosti, jsou použity bezpečnostní prvky: reflexní zip, reflexní paspule. V letních měsících můžete fusak používat jako spacák. Střih fusaku je chráněn užitným vzorem a fusak sám je držitelem ceny odborné poroty Grand Prix z veletrhů pro děti. Fusak a jeho střih patří mezi naše TOP výrobky a díky své oblibě je každou sezónu nabízen v nových barevných provedeních. Rozměry: zkrácená/zúžená verze: 90 x 45 cm; prodloužená/zúžená verze: 100 x 45 cm; prodloužená/rozšířená verze: 100 x 50 cm; rozložený fusak na podložku: 100 x 90 cm. V obvodu se fusak po rozšíření připnutým pásem zvětší o 10 cm. Hřejivost: do – 10°C Údržba: praní - 30°C, žehlení - zákaz, sušička - zákaz, bělení - zákaz, chem.čištění - ano, nepoužívat aviváž, našité logo s reflexní hvězdou nedoporučujeme žehlit Predani Praha 9,Praha 5,zasilkovna.
Baby Design kočárek Husky 2016 trojkombinace
Prodám po dvou dětech kočárek značky Baby Design Husky zakoupený v roce 2016 barvy šedočerné (unisex, vhodné jak pro holku, tak kluka). Vajíčko - autosedačka je v barvě černé. Bohužel ji máme zabalenou na půdě, a proto není na fotkách. V každém případě je součástí kočárku (ceny) a je jako nová. Tato autosedačka je vhodná pro děti od narození do cca 1 roku. Adaptéry (které jsou součástí) lze vajíčko připevnit k podvozku, a když je miminko malé (od narození do cca 1 roku), lze používat místo korby na nějaké kratší přesuny, k doktorce atp. Korba kočárku včetně tašky je vyfocena na ilustrativní poslední fotce. Korbu i tašku již máme zabalenou na půdě. Ostatní přiložené fotky jsou samozřejmě reálné. Korba je jako nová, sportovní kočárek je v dobrém stavu. Po celou dobu užívání sloužil bez problémů. Díky velkým nafukovacím kolům můžu z vlastní zkušenosti doporučit jak do města, tak do terénu (les, hory, štěrk - nic nebyl problém). Pod kočárkem je hluboký úložný prostor na zip (skvělé na nákupy). Kola lze zaaretovat. Na sportovním kočárku je stříška vyšisovaná od sluníčka (je to videt při prodloužení stříšky), to však nemění nic na funkčnosti kočárku. Vše je nafocené viz fotogalerie. Kola jsou "sjetá", zkrátka používaná po 2 dětech, avšak stále plně funkční. U sportovního kočárku je polohovací stříška, kterou lze zvětšit pomocí zipu. Součástí je také okénko pro kontrolu dítěte. V tomto okénku je malá dírka viz foto. Sportovní sedačku lze na podvozek umístit po i proti směru jízdy. Polohovací opěrka zad i nohou. Kočárek se snadno skládá, vhodný na cestování. Kola jsou nafukovací, odpružená. V případě zájmu doporučuji vidět naživo. Původni cena: 16.900,- Kč Cena včetně níže uvedeného příslušenství: 4.000,- Kč - autosedacka Maxi-Cosi vc,adapteru na tento kocarek - sportovni kocarek Baby Design Husky 2016 - hluboka korba - winterpack (obsahuje zimni fusak, deku, termoobal na piti, rukavnik) - oboustrana vlozka ke sportovni sedacce (zima/leto) - nanoznik - taska s prebalovaci podlozkou - plastenka - moskytiera - pumpicka Kočárek je z nekuřáckého prostředí.
Sportovní kočárek Baby Design Look Air 2020
Sportovní kočárek kupován jako nový, používaný 1 rok. Top stav. Z nekuřáckého prostředí. Ke kočárku byla dokupovaná taška a podložka. Popruhy na zapínání jsou prodloužené. Má nafukovací kola. Nastavitelnou rukojeť) Ke kočárku je dále pláštěnka a nánožník. Barva navy (Tmavě modrá) Předání Ostrava-Poruba Baby Design Look Air je funkční kočárek, který byl zkonstruován tak, aby vyhovoval potřebám každého z rodičů a usnadňoval každodenní pohyb s dítětem. Je ideálním řešením pro ty, kteří rádi chodí po ulicích města, a taky pro ty kteří milují lesní stezky. Díky nafukovacími kolům je vhodný pro jízdu na jakémkoliv povrchu. Pohodlí dítěte je také důležité. Použití tkanin s ochrannými UV filtry, velká sluneční stříška, nastavitelné opěradlo a opěrka nohou, bezpečnostní madlo - ukolem těchto prvků je pečovat o pohodlí a bezpečnost batole bez ohledu na převládající podmínky. Sada obsahuje: kočárek nánožník pláštěnka madlo XXL stříška Aby nedošlo k přehřátí dítěte mají tkaniny ochranný filtr UV SPF50 a kočárek je vybaven velkou sluneční stříšku. Díky těmto prvkům se batole může cítit dobře za každého počasí, bez ohledu na roční období. Okénko ve stříšce Pokud se chcete dívat na své dítě nebo chcete vidět, co dělá - použijte okýnko, které bylo zabudováno ve stříšce. Díky tomu máte vše pod kontrolou a batole má stálý kontakt se svým rodičem. Nastavitelná rukojeť Víme, že i ty nejmenší detaily vás potěší, a naopak - jeden detail může přeškrtnout celek, takže se výrobce ujistil, že při používání kočárku Baby Design Look nemusíte se starat o drobnosti. Nastavitelná rukojeť je toho ideálním příkladem - díky tomu můžete kočárek snadno přizpůsobit výšce. Nastavitelné opěradlo a opěrka noh Baby Design Look poskytuje batole útulnou polohu pro spaní - to vše díky sklopnému opěradlu a nastavitelné opěrce noh, které se můžete snadno přizpůsobit potřebám a náladě dítěte. Díky tomuto kočárku se rychle připravíte na to, co od vás situace vyžaduje. Ventilace Po rozložení opěradla se našim očím objeví velký ventilační panel. Byl vytvořen z pletivového materiálu, díky kterému si batole užívá čerstvý vzduch po celé procházce, což je v létě nesmírně důležité. Bezpečnostní madlo před dítě Zvědavé batole se někdy může zranit, což jste se už pravděpodobně dozvěděli na své vlastní kůži ... Aby se při procházce malého cestovatele nic nepříjemného nestalo, je Baby Design Look vybaven bezpečnostními pásy a madlem, která ho chrání vypadnutím z kočárku. Madlo je vyrobeno z ekologické kůže, díky čemuž je elegantní, příjemné na dotek a snadno se čistí. Technické parametry: maximální nosnost kočárku: 15 kg váha kočárku: 9,9 kg rozměry kočárku: 87-111 x 60 x 75 cm, 29 x 72 x 60 cm (složený) délka sedačky: 26 cm Šířka sedačky: 33 cm délka zádové opěrky: 48 cm
Fusak Little angel Outlast SLEVA
Prodám fusak do kočárku Little Angel Outlast, po jednom dítěti. Fusak, který roste s vaším miminkem Nastavitelná velikost (fusak lze prodloužit a rozšířit dle aktuální potřeby) Lze používat do korby, do kočárku i do autosedačky Pětibodový upínací systém, protiskluzová vrstva Kombinace šusťáku, wellsoftu a materiálu Outlast® Možnost stažení kolem hlavy pomocí gumičky a druků Fusak lze běžně používat od října do dubna V létě fusak poslouží jako spacák Vhodný pro děti od narození do 3 let věku Bezpečnostní prvky: reflexní zip, reflexní paspule Fusak obdržel cenu odborné poroty Grand Prix z veletrhů pro děti Patentovaný střih Kvalitní zpracování Česká výroba.
Zimní fusak Little Angel
Zimní rostoucí fusak zn Little Angel. Zvenku fusaku je šusťák, který neproteče ani neprofoukne. Vnitřní část tvoří mikroplyš. Fusak obsahuje vrstvu termoregulačního materiálu Outlast, který vytváří ideální teplotní podmínky. Fusak má otvory pro pětibodové zapínání, na zadní straně je protiskluzová podložka, aby fusak v kočárku dobře držel a nesklouzával. V nepříznivém počasí je možné fusak stáhnout kolem hlavičky pomocí gumičky s brzdičkou. Gumičku pak skryjete do kapsičky, aby neohrožovala bezpečnost dítěte. Fusak můžete prodloužit a rozšířit. Je určen pro děti od narození do 3 let. Pořizovací cena 2390 Kč