inzerce, prodej, prodám, bazar

Kočárek Dada Paradiso Apus 2020 dvojkombinace Beige

Kategorie: Kočárky

Koupené 8/21 (ještě v záruce, fakturu mohu poslat na e-mail.)
Má pár škrábanců viz foto.
Na sportovní sedačce jsme vyměnili pásy. +přidám podložku elodie Details a zimní fusak elodie Details
Ke kočárku je i přebalovací taška
preferuji osobní předání v Jablonci nad Nisou
Rozměry;
rozložený kočárek d/š/v 87/58,5/117 cm (délka měřena se sklopenou rukojetí)
vnitřní rozměry korby d/š/v 79/36/21 cm
sportovní díl d/š/v 88/33 cm
rozměr složeného podvozku d/š/v 80/58,5/35 cm
průměr předních kol 23 cm
průměr zadních kol 26 cm
Hmotnost;
podvozek s koly 9 kg
hluboká verze kočárku 13,7 kg
sportovní verze kočárku 14 kg
hluboká korba 4,7 kg
sportovní korba 5 kg
nosnost kočárku 15 kg
Podvozek;
celohliníková pevná stabilní a odlehčená konstrukce
gelová bezúdržbová kola
centrální brzda
přední kolečka s možností aretace
snadné odejmutí všech kol
prostorný nákupní košík
výškově nastavitelná kloubová rukojeť
protiskluzový brzdový pedál
Kočárek Dada Paradiso Apus 2020 dvojkombinace Beige
Podobné inzeráty
Dvojkombinace kočárku Apus Dada Paradiso + autosedačka Cybex
Prodám dohromady 4 kusy kočárku + autosedačku a adaptéry. Mohu prodat i bez autosedačky. - Hluboká korba Dada model 2020 - Sportovní korba Dada model 2020 - Podvozek kočárku na hlubokou korbu i sportovní Dada model 2020 - Podvozek kočárku na sportovní korbu i hlubokou Dada model 2022! ÚPLNĚ NOVÝ, vyzkoušen párkrát. Minulý rok koupena dvojkombinace, nastal problém s kolečkem, dostali jsme celý nový podvozek nejnovějšího modelu na trhu. Podvozek 2020 funguje stále celkem dobře, nicméně jsou vidět známky používání (škrábance). Pokud se kolečka zaaretují, nelze poznat vůbec žádná chyba, kolečko chybuje jen ve volné pozici. Ideální do terénu, na zahradu, do lesa, zvládá krásné jakýkoliv terén. Můžete si vybrat kdy a kam jakou konstrukci - podvozek - vezmete, např. na zahradě mít starsi, do města novější. S kočárkem jsme byli velice spokojeni, důvod prodeje je ten, ze chceme přejít pouze na sportovní lehkou verzi. Kola jsou gelová, tudíž ideální. Vše v záruce ještě necelý rok!!! Přidám tašku ke kočáru, pláštěnky, podložku do kočárku na sportovní verzi a dvakrát držák na nápoj, na každou konstrukci jeden. Autosedačka Cybex používána minimálně, neměli jsme auto, používána tedy opravdu jen občas. Nikdy nebouráno, nekuřácké prostředí. Adaptéry k autosedačce na nacvaknutí na konstrukci (jednu nebo druhou) samozřejmostí. Po domluvě možnost přivézt někam cca 50 km. Pro více informaci a fotek pište zprávu. Při rychlém jednání sleva. ????
Trojkombinace Dada Paradiso Apus
Prodám kočárek Dada Paradiso Apus v trojkombinaci s autosedačkou. Používaný cca rok. Kočárek má běžné známky opotřebení, nutno vidět. -potah kočárku z tkaniny, -gelová bezúdržbová kola, -výškově nastavitelná rukojeť, -5bodové bezpečnostní pásy s polstrovaním, -možnost upevnění ve směru o protisměru jízdy, -nosnost až 15 kg, -zadní kola jsou odpružená, -přední kola mají možnost aretace, -snadno přístupný spodní koš kočárku, -skolpitelná stříška s ventilací, -nánožník na sportovní korbě se dá zvětšit, -moskytiera, držák na pití součástí kočárku
Kočárek Dada Paradiso
Prodám dětský kočárek Dada Paradiso Apus - trojkombinace. S veškerým původním vybavením. Kočárek je starý přibližně rok. Sportovní korba + vajíčko (dětská autosedačka do 13kg) + podvozek ve velmi dobrém stavu. Hluboká korbička použitá jen velmi málo. Sportovní korba se dá napolohovat téměř do lehu.Kočárek jako nový barva nevyšisovaná.Jen provozní oděrky. Pořizovací cena byla 15 000 Kč.
Kočárek Dada Paradiso Apus 2020
Prodám kočárek, je po 1 dítěti a ještě v záruce. Datum koupě 26.5.2020. Kočárek je celkově zachovalý. Možnost koupit jako set s “vajíčkem” Cybex Gold Aton 5. “Vajíčko” má i adaptéry k připevnění na kočárek. Nebo koupit jen kočárek samostatný. Cena za set - 10000kč. Cena jen za kočárek- 8500kč. Pořizovací cena za set byla 15900kč
Kočárek Dada Paradiso
Prodám kočárek značky Dada paradiso v růžové barvě, kočárek po jednom dítěti top stav, v záruce do do 12/2023. Zakoupen na , na prodejně v Ostravě.K tomu přidám autosedačku cybex aton s adaptéry na kočárek. více info mail.
Kočárek Dada Paradiso 2021
Prodám v moc hezkém stavu kočárek 2v1 Dada Paradiso 2021, součástí kočárku je hluboká a sportovní korba, nánožník, taška, pláštěnka, ochranné pásy včetně vložek. Ke kočárku přidávám zcela nové zadní kolečka, rukávník a zimní fusák cottom moose. Kočárek pochází z nekuřácké domácnosti. Pouze osobní převzetí Ostrava a okolí.