inzerce, prodej, prodám, bazar

Kočárek Moon po jednom dítěti

Kategorie: Kočárky

MOON Kočárek Nuova City Structure 2019 Antrazit
Kočárek Moon Nuova 2019 nabízí krásný design, nové barvy a spoustu vylepšení pro ještě větší komfort pro dítě a moderní rodiče.

Moon vyrábí kočárky z vysoce kvalitních materiálů, které jsou testovány v Německu. Hlavními pilíři firemní filozofie jsou nejvyšší kvalita, nejlepší servis a vynikající poměr ceny a výkonu.

Vlastnosti:

Vhodný od narození do 3 let
Exkluzivní textilní materiál se vzorem
Komfortní a lehká korba s hliníkovým rámem a rozepínatelnou stříškou s ventilační síť­kou
Prostorný sportovní sedák s rozepínatelnou stříškou a ventilační síťkou
Detailní prošívání korby a sportovního sedáku
Polohovatelná opěrka zad a nohou až do úplného lehu
Odnímatelné madlo před dítě s koženkovým potahem
Výškově nastavitelná rukojeť s potahem z kvalitní koženky a prošíváním v barvě kočárku
Stříška korby a sportovního sedáku s UPF 50+ ochranou
Sportovní sedák nastavitelný po i proti směru jízdy
Polstrované bezpečnostní pětibodové pásy
Brzda
Přední gumová otočná kola s možností aretace
Bezúdržbová gumová zadní kola plněná pěnou
Prostorný úložný košík
Univerzální adaptér pro uchycení autosedačky (Maxi-Cosi, Cybex, Kiddy, Recaro, Be Safe, HTS)
Součástí je pláštěnka na hlubokou vanu a sportovní sedák
Kočárek Moon po jednom dítěti
Podobné inzeráty
kočárek Moon
Prodám kombinovaný dětský kočárek Moon Nuova Style Cream 2019 vyrobený v Německu. Stylový, skladný kočárek v pěkném stavu po jednom dítěti, používaný jako druhý kočárek "na pěkno" (měli jsme dva) PC 16 500 Kč. Jedná se o dvojkombinaci. Součástí je originální taška na rukojeť Moon PC 1900,- s přebalovací podložkou, originální rukávník Moon PC 850,-(nepoužívaný), adaptéry k upevnění autosedačky a pláštěnka. V korbičce je kvalitní matrace zn. Träumeland. Přidám nánožník zn. emitex, termo obal na láhev, síť proti hmyzu. Osobní předání v Havířově.
Kočárek Gesslein F6 Air+ v trojkombinaci
Prodám kočárek Gesslein F6 Air+. Jedná se o velice variabilní a odolný kočárek německé výroby. Barevná kombinace zelené textilní látky a bílé koženky. Byl kupovaný v roce 2018 z komisního prodeje po kompletním servisu a v plné výbavě (po jednom dítěti a příliš nepoužíván), používán námi pro dvě děti. Jedná se o trojkombinaci, prodávám i s autosedačkou - vajíčkem pro miminko.Součástí je dále vložná taška C-Lift, která lze vyndat a miminko v ní lze přenést, aniž by se vzbudilo. Lze využít i jako cestovní postýlka na prvních pár měsíců. Po vyjmutí tašky a upravení polohy sedu se z kočárku stane sportovní kočárek. Sportovní kočárek lze polohovat do úplného sedu i lehu, lze nasadit a vozit dítě i proti směru jízdy. Rukojeť kočárku je přehazovací po i proti směru jízdy a dá se výškově nastavit. Podvozek se dá rovněž výškově nastavit, tedy zvednout korbičku s dítětem výše (velmi pohodlné pro vyšší rodiče). Boudička kočárku lze prodloužit, zadní část jde i odepnout - je tam síťka (též odepnutelná), lze dítě pohodlně vozit na břiše a vidí ven. Kočárek má centrální brzdu na rukojeti a ruční brzdu na přibržďování na rukojeti. Brzdové lanko centrální brzdy bylo měněno v roce 2021. Kvalitní gumová kolečka umožňují snadné ovládání a tichou jízdu. Součástí podvozku je také adaptér na autosedačku - vajíčko, lze tedy jednoduše nacvaknout vajíčko na podvozek a není třeba dítě z vajíčka vyndavat. Součástí vajíčka je také připínací stříška a pro malá miminka vložka pod hlavičku. Nemá isofix, připíná se pásy jednoduše a rychle. Součástí kočárku je: - zimní originální fusak v barvě kočárku (vyroben z kvalitního termoregulačního materiálu, dítě do něj není nutné oblékat do teplých vrstev, vyzkoušeno), - malý originální fusak do autosedačky, - taška na kočárek, barevně sladěná s kočárkem, obsahuje nepromokavou kapsu na použité pleny a termoobal na láhev, - sluneční clona, - síť proti hmyzu, - pláštěnka s obalem, - pětibodový bezpečnostní pás, - loop vložka (oboustranná, vhodná na léto i zimu), - polohovací madlo před dítě, - nánožník na sportovní kočárek, - autosedačka vajíčko (bez isofixu), - adaptéry na autosedačku (měli jsme nasazené i pod korbu, zvýší se tím kočárek), - držák na hrnek/lahev, - otočná malá kolečka, která lze zaaretovat, - velká terénní kolečka (vymění se snadno), - servisní knížka. Kočárek byl zakoupen v autorizované prodejně Duha v Pardubicích. Kočárek je vyčistěn, veškeré příslušenství vypráno. Kočárek je plně funkční, avšak nese známky běžného používaní - odřený na podvozku, koženkové detaily jsou místy popraskané, je prasklé pěnové madlo. I přes vyprání lze na některých místech najít flíček z běžného používání. Kočárek má již dost poničenou stříšku, koženkový potah je popraskaný vlivem let a počasí. Doporučuji si nechat stříšku komplet vyměnit v prodejně Duha v Pardubicích s tím, že si vyberete vlastní barevnou kombinaci potahu včetně textilie. Všechny nedosta
Kočárek MOON Cool trojkombinace + příslušenství
Prodám kočárek MOON COOL viz popis v odkazu, cena samostatného kočárku je 3399 Kč. Kočárek vozil pouze jedno dítě jeden rok. Dále mohu nabídnout: Fusak MOON, cena 319 Kč Taška na kočárek, cena 569 Kč Rukávník, cena 49 Kč
Béžový kočárek Moon Nuova
Prodám kočárek značky MOON Nuova v béžové barvě. Kočárek jsme využívali 1,5 let a je stále moc pěkný a funkční. Set obsahuje: podvozek kočárku MOON Nuova Style s koly + hlubokou vanu se stříškou + sportovní sedák se stříškou + madlo před dítě + univerzální adaptéry a ochrany na kola. Více informací najdete také zde:
Prodám kočárek zn. MOON-dvojkombinace
Prodám kočárek Moon Solitaire Degradee Fishbone (limitovaná edice), dvojkombinace, po jednom dítěti, i s příslušenstvím. Kočárek je plně funkční, po jednom dítěti, pouze kosmetické vady z běžného užívání. Více informací nebo fotografií mohu zaslat zájemci. Původní cena 24 tisíc (fakturu mohu dohledat). S kočárkem jsme jezdili jak do měst, tak i v terénu (skvělé odpružení) a nikdy nás nezklamal. Je lehký, velmi skladný (možnost složení a vyjmutí koleček, skvělý do jakéhokoliv kufru) a má spoustu vychytávek (např.obousměrná korbička i sporťák), které mě na něm bavily. Syn v něm jezdil do 3,5let a mít tu možnost, využila bych ho i dále pro druhé dítě. Příslušenství (viz foto): adaptéry na autosedačku, jarní a zimní fusak, oboustranná podložka, rukávník, přebalovací taška, organizér, plyš na střechu korbičky, pláštěnky. Popis výrobce: Vhodný od narození do 3 let Prostorná, komfortní a lehká hluboká vana s hliníkovým rámem a rozepínatelnou stříškou s ventilační síťkou Prostorný sportovní sedák s rozepínatelnou stříškou a ventilační síťkou Polohovatelná opěrka zad a nohou až do úplného lehu Opěrku nohou lze prodloužit a tím je sedák vhodný i pro větší dítě Odnímatelné madlo před dítě s koženým potahem Teleskopicky výškově nastavitelná rukojeť s koženým potahem Stříška hluboké vany a sportovního sedáku s UPF 50+ ochranou Sportovní sedák nastavitelný po i proti směru jízdy Kočárek lze složit i se sportovním sedákem po i proti směru jízdy Velmi skladný a kompaktní ve složeném stavu Zadní náprava se skládá po složení pod podvozek Možnost nastavení pružení – buď pevný podvozek nebo houpací a odpružený Přední otočná kola jsou gumová a s možností aretace Bezúdržbová gumová zadní kola plněná pěnou. Skladnost, praktičnost a vychytávky kočárku jsou vidět nejlépe na tomto videu: Cena 12 000,- k jednání. V okolí Litoměřic mohu i dovést.
Kočárek MOON Nuova Air 2021
Prodám kočárek MOON Nuova Air 2021 ve velmi dobrém stavu. Kočárek je ve dvojím provedení, buď jako korbička nebo jako sporťák (obousměrný). Součástí je také pláštěnka i držák nápojů (není na foto). Kočárek byl aktivně používán, ale bylo s ním šetrně zacházeno a byl pravidelně servisován. Rám kočárku má drobné oděrky z provozu. S kočárkem jsme byli naprosto spokojeni bez výhrady, již však pro něj nemáme využití. Vhodný jak pro krátké trasy do města i na náročnější terén. Více info zde v odkazu: Možnost předání Ostrava/Havířov. Nebo možné zaslat přepravní společností po úhradě poštovného předem. Více foto na vyžádání nebo je možné si jej osobně prohlédnout po domluvě. Původní cena 18000Kč, prodám za 9499Kč při rychlém jednání možná výrazná SLEVA.