inzerce, prodej, prodám, bazar

Malíř Natěrač Roman Bílek

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Malíř Natěrač
Roman Bílek


Malování interiérů/exteriérů
Byty,chodby panelových domů,kanceláře,haly
společenské obchodní prostory,
nátěry fasád RD,atd..

Nátěry dřevěných,kovových,betonových konstrukcí
Dveře,okna,zahradní
nábytek,přístřešky,chaty,ploty,
zábradlí,střechy,vrata,betonové
podlahy,atd...

Drobné zednické práce
Lepení perlinky,stěrkové omítky,štukové
omítky,zapravení po elektro/vodo
instalaci,stříkání gotele,atd..

Mnoholetá praxe v oboru + profesionální přístup

ZDARMA kalkulace,celkové zakrytí podlah a nábytku

PRO NEZÁVAZNOU NABÍDKU VOLEJTE
Malíř Natěrač Roman Bílek
Podobné inzeráty
Malíř, Natěrač, Lakýrník - malířské a řemeslné práce
Hledám práci jako Malíř-Natěrač-lakýrník. Nechcete platit drahé firmy. Potřebujete vymalovat byt, dům, firmu, kancelářské prostory apod. Chcete nalakovat plot zahradní domek, altánek aj. Nabízím kvalitně odvedenou práci, individuální přístup dle Vašich požadavků, jedná se o malířské, natěračské, lakýrnické práce bytových či nebytových prostor, zahradních domků, plotů apod. Případné dotazy včetně konzultace ohledně ceny volejte nebo pište. Brno okolí. Jiná města dle individuální domluvy. Dále je možnost domluvit malování dekorativních kreseb na stěny pokojů včetně dětských pokojíčku.
MALÍŘSKÉ A NATĚRAČSKÉ PRÁCE
Dobrý den, jsem vyučený MALÍŘ - NATĚRAČ mám za sebou 27 let praxe a provádím veškeré vnitřní i venkovní malířské a natěračské práce za rozumné ceny. Pracuji jenom s kvalitními materiály, absolutní čistota a úklid po provedené práci je samozřejmostí. Zaměření a nacenění zakázek je vždy ZDARMA. V oboru pracuji již od roku 1995. Výmalbu bytů i rodinných domů se snažíme provést v co nejrychlejším čase, aby jsme co nejméně narušovali chod vaší domácnosti. V případě dotazů volejte nostop. Kontakt:
Malíř, Natěrač, lakýrník. Přijímám nové zakázky.
Nabízím kompletní služby, malování, lakování, tapetování, benátské štuky.
Malíř-natěrač s dlouholetou praxí
Nabízím malířské a natěračské práce. Jsem řemeslník s dlouholetou praxí. Dojezd do 100 km. Bližší informace na webových stránkách , telefonu či mailu.
Malíř, natěrač
Potřebujete vymalovat? Dům, byt, chodbu? Jsme tu pro Vás. Provádíme veškeré malířské a natěračské práce. Neváhejte nás kontaktovat na telefonu:
Malíř Pokojů
Malíř Pokojů Nabízím služby jako malíř pokojů, specializuji se na výmalbu bytů, rodinných domů a kanceláří. Nabízím osobní prohlídku a konzultaci zdarma, Praha a okolí, rychlost preciznost, a skvělá cena.