inzerce, prodej, prodám, bazar

Máte zkušenosti s náborem nových zaměstnanců a hledáte práci

Kategorie: Administrativa

Máte zkušenosti s náborem nových zaměstnanců a hledáte práci? Příjmeme pracovnici na zkrácený úvazek. Náplní práce bude zadávání inzerce a práce na sociálních sítích vedoucí k získání nových zaměstnanců pro naši společnost. Pokud jsme Vás zaujali tak nám prosím zašlete Váš profesní životopis na náš e-mail s kontaktem na Vás k domluvení osobní schůzky.
Máte zkušenosti s náborem nových zaměstnanců a hledáte práci
Podobné inzeráty
HR koordinator Ostrava
Hledáme flexibilní personální HR koordinátorku/ koordinátora. Tvou náplní práce bude: - zajištění nových pracovníků na jednotlivé zakázky - komunikace s vedoucími pracovníky ve výrobních podnicích - telefonický pohovor s novými uchazeči, zvaní na pohovor - zajištění nových nástupu a kontrola zaměstnanců na směnách; - zpracovávání docházky zaměstnanců; - příprava podkladů na mzdy pro zaměstnance; - komunikace s účetním oddělením; - komunikace s ubytovacími zařízeními; - řešení problémů a požadavků zaměstnanců; - a jiné. Výhody: • Zajímavá práce, díky které nastartujete svůj kariérní růst • Výborná příležitost pro rozvoj svých schopností a dovedností • Nástup na pracovní smlouvu i osvč • Mladý tým spolupracovníků• Možnost vydělat více díky bonusem za vyšší výkon • Služební mobil a notebook, tankovací karta • Nástup 1.5.2023 Platové podmínky: 35 000kč brutto Počítačové znalosti: Microsoft Excel - pokročilý Microsoft Outlook - pokročilý Ostatní znalosti: - řidičský průkazB, aktivní řidič - vlastní osobní automobil výhodou, ne podmínkou Osobnostní předpoklady a dovednosti: • Schopnost vést lidi • Komunikativnost • Empatie • Asertivita
Personální koordinátor
Hledáme personalního koordinátora. Podmínkou je VŠ a 2 roky doložitelné praxe a nebo SŠ a 5 let praxe ve zprostředkování zaměstnání. Řidičský průkaz skupiny B. Co bude náplní Vaší práce? - Navazování nových klientů/firem - Vyhledávání kandidátů a pohovory s nimi - Komunikace se zaměstnanci - Administrativa spojená s náborem - Péče o klienty - Pravidelné návštěvy klientů - Potřebný reporting - Práce v interním systému a práce na PC - Firemní vozidlo i na osobní účely Klíčová je praxe ve zprostředkování zaměstnání. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!
Práce z domova
Zdravím, jsem maminka na rodičovské dovolené a touto cestou hledám smysluplnou práci/přivýdělek plně vykonávanou z domova. Mám zkušenosti s administrativou, obchodní korespondencí, ovládám strojopis, a dále práci s PC (MS Office, Daktela, SAP) Již mám zkušenosti s prací z domova při rodičovské dovolené jako telefonní operátorka a administrátor webových stránek. Jsem pečlivá, zodpovědná a svou práci odevzdávám včas. Nabídky MLM, TianDe, Oriflame, Global3000 apod. prosím nenabízet. Za nabídky předem děkuji a těším se na případnou spolupráci.
Obchodní zástupce
Dobrý den, jsme personální agentura, která aktuálně do našeho kolektivu hledá šikovného obchodního zástupce s praxi na této pozici min. 1 rok. Náplň práce: navazování nových kontaktů a hledání nových obchodních příležitostí, vyjednávání obchodních podmínek, ideálně pokud již máte kontakty na potenciální zaměstnavatele, HR oddělení, nebo personalisty, kterým by jste služby personální agentury mohli nabídnout. Očekáváme: praxi v oboru, pozice není vhodná pro zájemce bez předchozí praxe obchodního zástupce, PC, ŘP, samostatnost, zodpovědnost a pracovitost, komunikační a vyjednávací dovedností, vytváření vlastní iniciativy, samostatnost. Nabízíme: samostatnou pozici, kde máte možnost se rozvíjet a realizovat své nápady, mladý a přátelský kolektiv, notebook, mobilní tel., práci na HPP ( možnost i ŽL). Základní plat + provize každý měsíc z uzavřených zakázek ( záleží dle vlastních výsledků cca 50 - 80 tis. Kč/ měsíc). Své životopisy zasílejte na: personalwork-agency@
Administrativní pracovník v logistice s Aj, víkendy volné
Hledáte stabilní zaměstnání, kde si zaměstnavatel zaměstnanců váží a dokáže je ohodnotit? Baví Vás pracovat v logistice? Pak hledáme právě Vás. Náplň práce: Řízení naskladnění a vyskladnění zboží na naší pobočce v Jažlovicích + tím spojená administrativa Denní komunikace s řidiči a kolegy ve skladu Komunikace s interními a externími zákazníky Písemná i telefonická komunikace s dodavateli v angličtině Pracovat ve dvousměnném provozu (6-14 a 14-22 ) Požadujeme: Uživatelskou znalost MS Office (Excel, Outlook) Znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni Samostatnost a spolehlivost Co Vám nabízíme? Nástup možný ihned Stravenky v hodnotě 90 Kč/den plně hrazené námi Možnost profesního rozvoje a osobního růstu podpořeného firemními vzdělávacími programy Přátelský kolektiv, čisté a moderní pracovní prostředí Multisport karta, Cafeteria atd.
Personalista s němčinou
Do našeho týmu hledáme pomocnou ruku na práci spojenou s asistenční a administrativní prací v kanceláři v Praze. Práce je vhodná pro studenty VŠ bez praxe (všemu potřebnému naučíme). Co očekáváme? • Výborné komunikační schopnosti v NJ, • Zkušenost v interním HR – výhodou, • Zodpovědný a pečlivý přístup k práci. Co nabízíme? • Neformální, přátelské prostředí malého kolektivu, • Práci na částečný úvazek nebo brigádně dle domluvy, • Dlouhodobou spolupráci, • Neomezená káva na pracovišti. V případě zájmu, neváhejte nám zavolat +420 , budeme se těšit!