inzerce, prodej, prodám, bazar

Města v kostce (Brainbox) TOP

Kategorie: Společenské hry

Nevhodný dárek. Nikdy nehrané.
Města v kostce (Brainbox) TOP
Podobné inzeráty
Brainbox - historie, pohádky
Historie úplně nová, ještě v igelitovém obalu, Pohádky 3x hrané
FROZEN II - Člověče, nezlob se + Hadi a žebříky , nové
Prodám 2v1 Ledové království II/FROZEN II - hry Člověče, nezlob se + Hadi a žebříky - nové,nepoužité, originální nerozbalené balení , VHODNÉ I JAKO DÁREK. V Ostravě osobní odběr jinak možno Zásilkovnou . Inzerát platí do smazaní . Zájemci volejte na mobil nebo pište na email.Na SMS nereaguji. Popis: 1.Klasická stolní hra pro celou rodinu s motivem animovaného filmu Ledové království 2. Postav figurky do startovacího domečku. Počkej až hodíš na kostce šestku a můžeš vyrazit. Tvým úkolem je dostat všechny tvé figurky až do cílového domečku. Dej pozor, aby tě cestou soupeři nevyhodili zpátky na start! Balení obsahuje: hrací plán 16 figurek ve 4 různých barvách návod ke hře 2.Díky druhé straně hracího plánu si můžete zahrát i zábavnou rodinnou hru Hadi a žebříky s oblíbenými postavičkami z animovaného filmu Ledové království! Zvolte si figurku a dejte se do velkého závodu. Po cestě čekají různá překvapení - buď se budete muset vrátit nebo budete moci přeskočit několik políček a posunout se tak dopředu. Úkolem je dorazit do cíle jako první. Vhodné pro děti od 4 let. Klasické hry pro celou rodinu s hrdiny filmu Ledové království II/Frozen II. Člověče, nezlob se Přiveďte všechny figurky do domečku. Dejte si pozor na své soupeře, které jistě potkáte po cestě. Kdo bude mít větší štěstí v hodu kostkou? Hra obsahuje: deska, kostka, 16 figurek ve 4 barvách, návod. Hadi a žebříky Zúčastněte se závodu s neočekávanými zvraty. Na vaší cestě se potkáte s poli, která vás vzdálí od vašeho cíle nebo vám naopak umožní dosáhnout mety rychleji. Kdo bude vítězem? Hra obsahuje: Hrací deska kostka 16 figurek ve 4 různých barvách návod ke hře Rozměry balení: 24 x 24 x 5 cm
HRY
Prodám nové hry. Svět v kostce -vodné od 8 let - cena 300 Kč, lední hokej - 250 KČ Pouze osobní odběr!
Karambol tago Layani Top
prodám karambolové tago v top stavu nehrané.Tago je na technicke discipliny volná hra,kádr,jednoband. Cena taga:15000 je možne i s pouzdrem,také nové cena 1000. Ma velkou kapsu na přislušenstvi což oceni každý hráč.
Tágo na Pool promotion 2005
Stav top. Puvodni cena 6500,- s obalem a rukavickami. Rarita Promotion 2005
Prodám šipkový automat Cyber Darts Led
Cyber Darts LED Komerční šipkový terč automat Cyber Darts LED pro restaurace, herny. Spolehlivý profesionální stojanový automat pro až 8 hráčů a 350 herních variant. Má používaný,top stav, 7 let starý,vše původní,všechny klíče.Nebyl používán pro komerci.Náklady na odvoz nehradím.Při přepravě se automat zasouvá do sebe.Cena pevná.