inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabídka stavebních prací

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Provádíme výstavbu rodinných domů a přestavby budov, kompletní rekonstrukce domů a bytů, omítky, sádrokartony, obklady, dlažby, nivelace, betonářské práce, zateplování fasád.
Nabídka stavebních prací
Podobné inzeráty
Nabídka stavebních prací
Nabízím své služby v oblasti stavebních prací. Semilský a Jičínský region. Více info na mém webu:
Kontejnery, likvidace odpadů, zemní práce
Provádíme odvoz stavebních odpadů, stavební sutě, výkopové zeminy , směsných a objemných stavebních a demoličních odpadů. Přistavení kontejnerů na odpad, možnost nakládky bagrem, odvoz a ekologická likvidace. Potvrzení o likvidaci odpadů. Dovoz stavebních materialů jako jsou lomové drtě, štěrky všech frakcí, písek, kačírek, namíchaný zavlhlý nebo suchý beton , cementové potěry, suťové a betonové recykláty ,tříděnou prosetou zeminu , trávníkové a zahradní substráty a další. Zemní a výkopové práce bagrem, výkopy základů stavby , skrývky před zahájením stavby, výkopy pro přípojky , nakládka sypkých materiálů atd. Pro více informací volejte nebo zde: Ceny v sekci "Ceník"
Stavební dozor
Dobrý den, nabízím stavební - technický dozor stavebníka-investora při výstavbě či rekonstrukci hlavně u staveb svépomocí, dále pak konzultace ohledně výběru vhodných stavebních materiálů, kontrola provedených stavebních prací, návrh technických řešení. Jsem autorizovaný stavitel s 20ti letou praxí v oboru pozemního stavitelství - kulaté razítko. Okolí do 50km.
Stavební rozpočet, rozpočty, stavební rozpočtář
Nabízím zpracování rozpočtů stavebních prací (bez profesí TZB). Rozpočty provádím v cenové soustavě RTS. Při rozpočtování staveb využívám zkušeností z 16ti leté praxe rozpočtáře pozemních staveb. V portfoliu mám rozpočty široké škály stavebních objektů od malých rodinných domů až po velké projekty. Při zaslání podkladů v elektronické podobě, mohu zpracovat rozpočet na stavbu v rámci celé ČR.
⭐ Kompletní rekonstrukce od A_Z a mnohem více.
⭐ZDARMA : -konzultace+zaměření+nabídka. -výrazná sleva 25% na prováděné práce. ⭐Nabízíme Vám profesionální služby v oblasti stavebních a strojních projektů.. ⭐Stavební část společnosti: Naši řemeslníci mají mnohaletou praxi v oborech stavebnictví. Práci provádíme s vysokou pečlivostí a za rozumné ceny. Specializujeme se na práci v severních a středních Čechách, ale rádi se podíváme i do ostatních regionů po celé ČR. ⭐kompletní rekonstrukce panelových bytů, bytových domů, kanceláří a koupelen. ⭐Specializujeme se na úpravy interiérů a exteriérů, obkladů a dlažeb, opravy zdí, podlah a omítek. ⭐Kompletní elektroinstalace. ⭐Kompletní rozvody vody a topení. ⭐Kompletní zateplování budov. ⭐Komínové systémy. ⭐Hydroizolace základů budov. ⭐Připojení k městské kanalizaci včetně projektu. ⭐Řešení ekologických ČOV na míru dle přání zákazníka. Moderními technologiemi. Naším cílem je pozitivně a kvalitně měnit životní úroveň našich klientů. Věříme že krásné, čisté, kvalitní a pohodlné prostředí vytváří pozitivní a spokojené žití. ⭐Strojní část společnosti: -vlastní konstrukce -výkresová dokumentace.. -práce se všemi druhy materiálů -sváření -soustružení -řezání -CNC obrábění Vše vyrobíme i s výrobní dokumentací V případě zájmu volejte na číslo:+420 E-mail: wassbau@ Web:
Zemní práce, rovnání pozemku půdní frézou, kontejnery
Jsme menší rodinná firma pracující převážně ve dvou. K veškeré práci přistupujeme s respektem a nemáme ve zvyku práci šidit. Nabízíme služby v oblasti zemních prací. Provádíme výkopy základů, přípojek, bazénů, renenčních nádrží, septiků, příprava a pokládka chodníků či parkovacího stání a jiné. Dovoz či odvoz materiálů. Pronájem suťových kontejnerů. Provádíme rovnání terénu pomocí půdní frézy osazené na smykovém nakladači. U nás lze zapůjčit spoustu nářadí spojené se stavbou domu. Stačí zavolat, přijedu za Vámi a probereme práci u Vás na místě včetně cenového rozmezí. Preferujeme práci na okrese Blansko ale po domluvě není problém i jinde. Kontejnery, doprava, písek, kamenivo, bagrování, bazén, retenční nádrž, zahrada, stavba, půjčovna, půjčovna nářadí, bagr, dumper, smykový nakladač, unc, půdní fréza, rovnání pozemku, trhání kořenů, přípojky, septik, hutnící technika, vibrační deska, hutnící pěch, řezačka dlažby, základová deska