inzerce, prodej, prodám, bazar

Nunna pepp

Kategorie: Kočárky

Prodám hezké golfky,velmi skladné,s vnitřní vložkou,taškou,narucakem a fusakem,zdarma přidám závěsné hračky a i neoriginal pláštěnka.
Nunna pepp
Podobné inzeráty
Golfač Nuna pepp Luxx plus chocolate
Prodám velmi zachovalé golfky Nuna Pepp hnědé barvy, černá clona proti sluníčku, nevyšisovaný a plně funkční. Po jednom dítěti, POUZE VLASTNÍ ODVOZ. Popis: Unikátní kočárek s netradičním vzhledem Pepp luxx značky Nuna vám nabídne nesmírně malé rozměry po složení a zároveň zachová možnost ovládat jej jednou rukou. Pomocí rozepínání zipů nastavíte polohu, která je téměř horizontální a tedy velmi pohodlná pro spící dítě. Oproti kočárku pepp, nabízí Pepp luxx navíc funkci dream drape, pro dosažení lepšího stínění boudy, navíc obsahuje madlo a větší kolečka. PC 8000kč. Vlastnosti: unikátní, kompaktní design velmi malý po složení kočárek po složení stojí po složení lze kočárek snadno táhnout za sebou výškově nastavitelná rukojeť vnitřní postroj může být 3 nebo 5ti bodový a lze jej výškově nastavit 3 pozice zádové opěrky, včetně polohy plně do lehu brzda ovládaná sešlápnutím odpružení sezení a předních kol rám kočárku absorbující energii v pračce pratelný potah velká odnímatelná bouda s výklopným kšiltem odnímatelný košík 2 polohy opěrky nohou okénko na boudě přední otočná kola s aretací dream drape – unikátní funkce zvětšení plochy boudy kočárku po okoupení adaptérů lze na kočárek nasadit autosedačky pipa, pipa icon, BeSafe iZi Go a iZi Go Modular madlo Specifikace: použití: od narození do 18 kg hmotnost: 10,3 kg schváleno dle: EN1888–2012 výrobna schválena dle ISO 14001, ISO 9001 and OHSAS 18001 Ocenění: 2015 Mother & Baby Award, Silver, United Kingdom 2014 Baby & Me Style Award Highly Recommended, United Kingdom Prémiová holandská značka Nuna vytváří špičkové produkty z těch nejlepších možných materiálů a navíc v praktickém atraktivním designu.
Kočárek (Golfky) Nuna Pepp
Prodám krásný kočárek Nuna Pepp - velmi málo používaný , top stav.
Kočárek NUNA PEPP LUXX
Prodám sportovní kočárek Nuna Pepp Luxx barva Apple, stálost barvy nevybledlý. V boudičce schovaná clona proti slunci. Lze dát do úplného lehu. 5ti bodový pás. Dvě polohy na nohy. Snadno ovladatelný. Skladný. Kupovaný nový v Malví. Mám původní krabici. Nezničený střídaný s jiným. Čistý, připravený k použití :-). Preferuji osobní předání Brno/Brno-venkov.
Nuna Pepp Luxx
Prodám dětský kočárek Nuna Pepp Luxx s doplňky. Po jednom dítěti, ve velmi hezkém stavu. Prodávám včetně vložky, nepadací deky a tašky. Přidám transportní tašku a adaptéry na autosedačku.
Kočárek vhodný do 22,5 kg. Váha kočárku 8,6 kg. Možnost 3 pozic zádové opěrky, včetně polohy plně do lehu. 2 polohy opěrky nohou. Vnitřní postroje 3 nebo 5-ti bodové. Funkce dream drape - unikátní funkce pro zvětšení plochy boudy kočárku. Výškově nastavitelné madlo. Přední otočná kolečka s aretací. Po složení je kočárek skladný a lze ho snadno táhnout za sebou. V pračce pratelný potah. Kočárek je vyčištěný, vložka, deka i taška jsou vyprané. PC vč. příslušenství byla přes 11.000,-. Nyní nabízím za 3500,-.
Ideálně osobní předání v Praze. - zádová opěrka délka 44 cm - nosnost 15 kg - věk 0-30 mes. (2,5 roku) - -váha 8,6 kg - Rozměry v rozloženém stavu (vך×d cm) 103 × 55 × 74 - Rozměry ve složeném stavu (vך×d v cm) 71 × 55 × 20 - Šířka x hloubka sedací plochy v cm 29 × 24 - Výška rukojeti v cm 92 – 103
Nuna pepp
Prodám lehký a skladný kočárek Nuna Pepp Next. Integrovaná sluneční clona, v hezkém stavu, super jízdní vlastnosti. Přidám fusak. Má pár škrábanců a chybí origo chrániče na pásy. Jinak skoro jak nová. Ideálně osobní odběr.
Nuna Pepp
Prodám kočárek nuna pepp. Je velmi skladný. Vhodný pro děti od 12 měsíců do 18kg. Barva šedá. Možno i okolí Svitav.