inzerce, prodej, prodám, bazar

Ochranná dekorační fólie

Kategorie: Citroën

Prodám dekorační ochrannou fólii předních mlhovek na C-Elysée
Kód dílu 1
Cena 1500
Ochranná dekorační fólie
Podobné inzeráty
Citroën Jumper 2.2.HDI
Nabízím k prodeji přestavbu Citroën Jumper O vozidle: Citroën Jumper L2H2 Motorizace: 2.2.HDI 130, 96Kw Rok výroby:2012 Najeto: 133 tis.km Výbava: Manuální 6 stupňová převodovka, 3 sedačky,klimatizace,el.okna i zrcátka,palivo nafta,auto bez přepážky,rezervní kolo pod nápravou vozu. O vestavbě: Vestavbu jsme si postavili své pomocí, nechali jsme si profesionálně pomoc za dohledu, elektrikáře a pána co nám udělal střešní okno(nezatéká;) V autě jsme žili více, než půl roku a několik měsíců používáno na výlety po okolí ČR a AT. Bylo postaveno tak, abychom nemuseli jezdit do kempů. Je vhodné jak pro výlety a dovolené, tak pro dlouhodobé cestování. Sloužilo nám jako dočasný dům na kolech a umožnilo nám procestovat velkou část jižní Evropy. Auto prodáváme, protože jsem se vrátili z cest domů a už ho tolik nevyužijeme. Byla by škoda aby jen stálo, přála bych dalším dobrodruhům aby auto sloužilo jako nám. Auto není přepsané na obytný vůz z osobních důvodů a také prodeje. Auto je po technické kontrole na jaře tohoto roku 2022 do 1.6.2024 na autě jsou nové celoroční pneumatiky Matador 205/70R 15C. Dále v autě máme: 1×Dometic Heki okno s roletou a moskytiérou Zateplení a izolace celých stěn,stropu,podlahy,dveří v zadní nápravě je v kombinaci Parozábrané folie Sunflex a Mirelonu 4cm, také vysoce superdifúzní folie Sunflex. Obložení stěn palubkami 9mm, ošetřené ricinovým olejem a pomerančovým ředidlem. podlaha z odzvučněné překlížky položené lino. postel z latí 180x150 s matrací Grossmann na míru. kuchyňská linka s dřezem a baterí+vodní čerpadlo 4×barely na čistou vodu každý 25L Osvětlení pomocí Led pásek Solární panel na střeše auta kontrolér solárního panelu trakční baterie varta měnič napětí 1200w pojistky 3×12V zásuvka 1×230V zásuvka Kompresní lednice značky MobiCool MCF40 39L také mrazí. úložný vysouvací šuplík pod postelí z překližky. přenosný vařič na 2L plynovou lahev. Provedené opravy: řídící jednotky,spojky,ruční brzda, čištění motoru. Potřebné úpravy: menší viditelná koroze, dále není známo. O ceně jsme ochotní jednat při prohlídce auta s vážnými zájemci Momentálně se pohybuje za 385 000 KČ. Více informací a fotografií jsme ochotní zaslat také po domluvě. Auto před koupí, sloužilo jako transport zaměstnanců z Ostravy do Bohumína.
Ochranná síť Berlingo II
Prodám originální nepoužívanou ochrannou síť do zavazadlového prostoru na citroen berlingo II.
Citroen C5 kombi 2,0 HDI 120 kw, automat 2011 facelift
S těžkým srdcem prodávám náš Citroen C5 kombi 2,0 HDI 120kw, automat 2011 facelift, ABS, stabilizace ESP, asistent rozjezdu, tempomat. Má najeto ďábelských 333 tis km převážně po Hradecké dálnici pouze sám řidič. Jsem druhý majitel (koupeno 2016 s 200 tis km). Stav auta odpovídá polovičnímu nájezdu, pravidelně servisované v Citroenu u jednoto a toho samého mechanika. Auto nebylo nikdy havarované, pouze jedna drobná nehoda na zadní nárazník, kde se měnily pouze plasty a vše šlo na pojišťovnu a opravováno bylo v originál citroenu. I když o auto bylo pečlivě pečováno, tak přeci jen má 11 let, takže je nutné k tomu přihlédnout. Ježděno na zkrácené intervaly oleje po 15tis km. Servis nutný za 1 000km - pouze olej a filtry. V automatu pravidelně měněn olej po 60tis km - další výměna až za 47 tis km. Zimní pneu 5mm, letní téměř nové. Oproti jiným C5 vypadá ta moje výrazně lépe, protože ty ostatní jsou 3x stočené, moje má poctivé kilometry a servis. Automat řadí krásně. FAP filtr byl čištěn, další čištění cca za 100 tis km. Hydropodvozek má i sportovní režim, stejně jako automat, ale tohle auto je spíše o pohodlí a polykání kilometrů. STK z prosince, takže platí ještě necelé dva roky. 2 klíče, navíc gumová vana do kufru a ochranná chromová lišta u kufru na zadním nárazníku. Elektricky sklopná zrcátka, automatická klimatizace - pravidelně dezinfikována, vestavěná navigace, všechna okna v elektrice. Hydropodvozek lze přizvednout nebo naopak snížit. Auto je tiché, nikam netáhne, nic neklepe. Nové zadní destičky. Na autě jsou originál Citroen 17 kola, ale nejsou zapsané v TP, tam jsou 16, ale nikdy jsem s tím neměl na STK problém a vždy jsem prošel oficiální cestou bez problému – již jsem takto auto koupil s těmito většími koly a neřešil jsem. Drobné oděrky na karoserii z provozu a lehce se loupe lak na ALU discích v jejich středech. Pro další dotazy zavolejte nebo napište. Cena 129 tis včetně letních pneu. Při rychlém a férovém jednání na místě možná rozumná domluva o ceně. Určitě mi nepiště zprávy typu „nabízím 100 tis ihned a podobně“ vím co prodávám, nabízím férové jednání a to samé očekávám od vás. Důvodem prodeje je přidělení služebního auta pro soukromé účely a tak pro Citroen není využití.
C3 Aircross 1.2 PureTech 130 S&S EAT6 C-SERIES
CITROËN C3 AIRCROSS Motorizace: 1.2 PureTech 130 S&S EAT6 Výbava: C-series Barva: šedá PLATINIUM Status: skladový Standardní výbava: 3 x opěrky hlavy vzadu, ABS + EBD + EBA + ESP + ASR + Hill Start Assistent, Akustická a vizuální signalizace rozepnutí bezpečnostních pásů, Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, Citroën Connect Rádio FM/DAB, Dotykový 7" displej, Elektricky ovládaná přední i zadní okna, Elektricky ovládaná, vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka, Hliníkové disky kol R16 X CROSS, Kontrola poklesu tlaku vzduchu v pneumatikách, Kožený volant, Ochranná lišta předního a zadního nárazníku, Ochranné lemy blatníků a prahů karoserie, Paket Automatická klimatizace, Paket Styl - C-SERIES, Palubní počítač, otáčkoměr a ukazatel vnější teploty, Podélné střešní nosiče, Přední mlhové světlomety, Sada pro bezdemontážní opravu defektu pneumatiky, Sklopné opěradlo lavice ve druhé řadě dělené, Systém rozpoznávání dopravních značek, Tempomat + omezovač rychlosti, Varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu, Výškově a podélně nastavitelný volant, Zatmavená skla zadních oken, Čelní a boční airbagy řidiče a spolujezdce Příplatková výbava: šedá metalíza, Paket Zima Cena v hotovosti: 542.900 Kč s DPH Úvěrová cena: 527.900 Kč s DPH
C3 Aircross 1.2 PureTech 110 S&S MAN6 FEEL PACK
CITROËN C3 AIRCROSS Motorizace: 1.2 PureTech 110k Výbava: Feel Pack Barva: Bílá NATURAL Status: skladový vůz Standardnívýbava: 3x opěrky hlavy vzadu, ABS + EBD + EBA + ESP + ASR + Hill Start Assistent, Akustická a vizuální signalizace rozepnutí bezpečnostních pásů, Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, Citroën Connect Rádio FM/DAB, Dotykový 7" displej, Elektricky ovládaná přední i zadní okna, Elektricky ovládaná, vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka, Kontrola poklesu tlaku vzduchu v pneumatikách, Kožený volant, Manuálně ovládaná okna zadních dveří, Manuální klimatizace, Ocelové disky kol Steel & Style 3D, Ochranná lišta předního a zadního nárazníku, Ochranné lemy blatníků a prahů karoserie, Paket Styl - Černý, Palubní počítač, otáčkoměr a ukazatel vnější teploty, Podélné střešní nosiče, Přední mlhové světlomety, Sada pro bezdemontážní opravu defektu pneumatiky, Sklopné opěradlo lavice ve druhé řadě dělené, Systém rozpoznávání dopravních značek, Tempomat + omezovač rychlosti, Tónovaná skla zadních oken, Varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu, Výškově a podélně nastavitelný volant, Čelní a boční airbagy řidiče a spolujezdce. Příplatková výbava: Paket ZIMA, příprava pro náhradní kolo, Paket Bi-Color Černá Cena v hotovosti: 479.900 Kč s DPH Úvěrová cena: 464.900 Kč s DPH. Vůz autorizovaného prodejce Citroën.
Citroen C3 Picasso 1.6 HDI,6-ti st.manuální převodovka
r.v.2012,najeto 112.000km se servisní knížkou a úplnou dokumentací.Speciální edice Carlson.82 kW,6-ti stupňová manuální převodovka,ABS,ESP,dvouzónová automatická klimatizace,servořízení s proměnlivou účinností,čelní,boční a hlavové airbagy,el.ovládaná všechna okna a zrcátka s výhřevem a sklápěcí,dálkové ovládání,orig.audio Clarion,volant a řadicí páka v kůži,přídavná světla,LED denní svícení,hagusy,orig.vyjimatelné koberce,demontovatelná ochranná mříž v kufru.Nový nástřik dutin a spodku transparentním voskem Dinitrol.Spotřeba 4.5/5.6/4.0.Po výměně všech filtrů a oleje.Poslední dobrá alternativa bez ad blue vstřikovače a snímače NOx s děleným DPF.