inzerce, prodej, prodám, bazar

Office 2021 Home & Business - licence, klíč [macOS]

Kategorie: Software

Office 2021 Home & Business [MACOS]

Licence lze pouze aktivovat na macOS, nikoliv Windows.
Je multi-jazyková, lze použít jakýkoliv jazyk programu.
Je doživotní, bude přidělena na Váš Microsoft účet, nejedná se o multilicenci!
Oficiální aktivace, nikoliv přes různé programy nebo scripty v příkazovém řádku!


Po zakoupení do 24 hodin obdržíte:

Licenční klíč k aktivaci Office 2021 Home & Business
Návod ke stažení a aktivaci



V případě jakýchkoliv problémů s instalací systému nebo aktivací, kontaktujte mne.


E-mail: pavlis199@
E-shop: licencí se děje v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a rady 2009/24/ES (čl.4.ods.2) a judikaturou Evropského soudního dvora.
Office 2021 Home & Business - licence, klíč [macOS]
Podobné inzeráty
MS Office 365 Pro Plus digitální licence
Mám k prodeji digitální licenci až na 5 zařízení na Office 365. - Digitální licence - Multijazyčná - Obsahuje všechny office produkty i OneDrive - Až 5 zařízení - Doručení je okamžité na email Platba možná prostřednictvím Bankovního účtu nebo Revolutu. Kontaktovat prosím emailem nebo přes whatsapp. V případě, že byste chtěli i jiné licence/programy například office 2021, office 2019, office 2016 stačí napsat. Windows, Microsoft, Windows 10, Windows 11, Office 2019 Pro Plus, Office 19, Office 2021 Pro Plus, Office 21, Office 2016, Office 16, Office 365 Pro Plus
Microsoft Office Home & Business 2021 pro MAC
Trvalá přenosná licence v češtině s on-line aktivací na setup. Možnost faktury! Sada kancelářských aplikací pro Apple MAC Microsoft Office 2021 pro domácnosti a podnikatele s aktualizovanými aplikacemi, množstvím nových funkcí a nástrojů. Obsahuje kancelářské aplikace Word, Excel, PowerPoint a Outlook. Typ distribuce: elektronická Výrobce: Microsoft Druh: Kancelářské aplikace Počet zařízení: 1 Platnost: Trvalá Aktivace: on-line přes setup. Lokalizace: Česká + další Kompatibilita: macOS - poslední 3 verze Původ licence: nová
Microsoft office 2021 H&B pro MAC - Aktivační klíč
Microsoft Office 2021 Home & Business pro MAC ✓ Produktový klíč pro aktivaci licence ✓ Doživotní a neomezená aktivace pro 1 MAC ✓ Pro macOS 10.15 a novější ✓ Online aktivace na setup. ✓ Aktivace vázaná s Vaším účtem Microsoft  ✓ Odkaz ke stažení Multijazyčné verze včetně češtiny ✓ Jednoduchý návod na aktivaci  ✓ Online podpora   ✓ Okamžité doručení emailem   (Ihned po připsání platby) V případě zájmu Nás kontaktujte na email. Prodej licencí se děje v souladu s EP č.2009 / 24 / ES-Druhotná licence.
POHODA SQL Premium NET3
POHODA SQL 2022 Premium NET3 - 3 PC (síťová verze) - ceníková cena 37 470,00 Kč bez DPH. Prodej nevyužité licence z podnikání Postup: 1) vystavíme fakturu na převod licence 2) po vaší úhradě se převede licence ve spolupráci se Stormware (viz níže) K převodu oficiálně: veškerá svoje práva a povinnosti vyplývající z licenční smlouvy k softwarovému produktu můžete trvale převést na jiný subjekt. Převod licence z původního na nového vlastníka licence lze uskutečnit za splnění několika podmínek: 1) vyplnění žádosti o převod licence (formulář ke stažení v příloze) – podpisem na žádosti mj. potenciální nový vlastník licence k softwarovému produktu vyjadřuje souhlas s převodem a s licenčními podmínkami, 2) úhrada manipulačního poplatku podle platného ceníku,hradí naše firma 3) souhlas společnosti STORMWARE s realizací převodu. Licence registrovaného softwarového produktu je převedená okamžikem vyjádření souhlasu STORMWARE s převodem licence. Předpokladem pro udělení tohoto souhlasu je skutečnost, že žádost splňuje veškeré požadované náležitosti.
Microsoft Office 2021 Home & Business Mac
Nabízím elektronickou licenci Microsoft Office 2021 Home & Business Mac Trvalá online aktivace, přenositelná verze, propojení s MS účtem. Rychlé doručení emailem, včetně návodu a odkazu k instalaci. Aktivace na 1 počítač Klasické aplikace Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote) CZ verze Požadavky: macOS 10.15 a novější Kontakt prosím na email, nebo SMS, děkuji. Inzerát platí do smazání.
Office 2021 Professional Plus - licence, klíč [WINDOWS]
Office 2021 Professional Plus [WINDOWS] Licence lze pouze aktivovat na Windows, nikoliv macOS. Je multi-jazyková, lze použít jakýkoliv jazyk programu. Je doživotní, bude přidělena na Váš Microsoft účet, nejedná se o multilicenci! Oficiální aktivace, nikoliv přes různé programy nebo scripty v příkazovém řádku! Po zakoupení do 24 hodin obdržíte: Licenční klíč k aktivaci Office 2021 Professional Plus Návod ke stažení a aktivaci V případě jakýchkoliv problémů s instalací systému nebo aktivací, kontaktujte mne. E-mail: pavlis199@ E-shop: Prodej licencí se děje v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a rady 2009/24/ES (čl.4.ods.2) a judikaturou Evropského soudního dvora.