inzerce, prodej, prodám, bazar

Ovčín, salaš, chlívek, kurník, kachník, zahradní domek,bouda

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Ovčín, salaš, chlívek, kurník, kachník, zahradní domek,boud- Nabídka
Ovčín, salaš, chlívek, kurník, kachník, zahradní domek, psí bouda
Na foto:
Ovčíny a jiné stavby vyrábíme z masivních 15,19 mm palubek smrk, konstrukce z KVH hranolů 60x40,80x40, 100x50mm, střecha z OSB desky tl.18mm lze využít i pro jiná zvířata.
Rozměr na foto šíře celkem 4,5m (3x1,5m) výška 2m hloubka 2m. Dělená dvířka.Bez podlahy i s podlahou.
Stavbu lze dodat včetně střešní krytiny(asfalt šindel, plech). Bez povrchové úpravy,Nátěr dle velikosti stavby dohodou.
Klempířské práce(okapy a svody) dohodou.
Montáž a doprava dohodu.
Psí boudy dodáváme kompletně zateplené vč. podlahy, střechy a obvodových stěn polystyrenem tl. 4cm.
Zateplení lze provést u všech ostatních staveb dle vašich požadavků, např. i minerální vatou.
Králíkárny mají vyjímatelné dělící přepážky kvůli jednoduššímu připouštění a následnému oddělení králíků. V nabídce více variant a velikostí.

Možno jiný rozměr a tvar.
Doprava a montáž po celé ČR.


Více info po tel. a mailu.

Kachník, chlívek, salaš, ovčín, psí bouda, voliéry, králíkárny, kurníky, stáje, budka, atd..
domečky pro vaše zvířata vám vyrobíme na zakázku dle vašich požadavků.
Ceny jsou pouze orientační,dle dostupnosti materiálu,atd... pro cenovou nabídku pište nebo volejte.
Ovčín, salaš, chlívek, kurník, kachník, zahradní domek,bouda
Podobné inzeráty
Zahradní domek posuvné dveře
Zahradní domek posuvné dveře Prodám zahradní domek na nářadí,, rozměry - 2,5 m x 4 m x 2,3 m Rám KVH 40 mm x 80 mm (včetně podlahového roštu)opláštěný 15 mm palubky. Podlaha OSB 25 mm a střecha OSB 18 mm Dveře posuvné(kovový rám opláštěný palubky) Vedení - Hliníková kolejnice. Včetně krytiny - kanadská šindel. Cena uvedená je bez nátěru a montáže. Možnost výroby v rozměru dle vašich požadavků. Možnost oboustranného pláště vč.zateplení atd. Cena je pouze orientační a je uvedena za 1m² zastavěné plochy domku bez DPH Vice informací mailem nebo telefonicky. Možné i jiné rozměry a zpracování. Doprava dohodou. Drevostavba, zahradní domek, pergola chata Drevostavba, zahradní domek, chata, chatky, domek na nářadí, domek pro děti.
Zahradní domek chata drevostavba sprcha kadibudka wc-
Prodám zahradní domek v kombinaci se suchým WC kadibudka. Rozměry - š. 2,0 m x h. 3,5 m x v. 2,3 m Rám KVH 40 mm x 80 mm, střecha KVH 50x100mm (včetně podlahového roštu tram 100x100 mm) opláštěný 15 mm palubky. Podlaha masivní pero drážka 28 mm nebo OSB deska 25mm a střecha OSB 18 mm Dveře rám 60x40 mm KVH, rám opláštěný palubky 15 mm. Včetně krytiny - kanadská šindel. Cena uvedená je bez montáže, nátěru,oplechovani střechy a zemních vrutu. Možnost výroby v rozměru dle vašich požadavků. Možnost oboustranného pláště vč.zateplení pro celoroční užití,atd... Vice informací mailem nebo telefonicky. Možné i jiné rozměry a zpracování. Doprava a montáž dohodou. Ceny jsou pouze orientační a uvedené bez DPH. Drevostavba, zahradní domek,suché wc , sprcha,domek pergola chata Drevostavba, zahradní domek, chata, chatky, domek na nářadí, domek pro děti.
Kadibudka, suché wc, eko wc, zahradní domek
Kadibudka, suché wc, eko wc, zahradní domek- Nabídka Prodám Kadibudku, suché wc, rozměr v.2x0,9x0,9m vyrobeno z Kvh hranol 60x40mm, základní konstrukce trámy 100x100mm, střecha prkna tl.22mm nebo OSB 18 mm, podlaha z tl.24mm masivní podlahová prkna. Palubky tl.19mm , možnost stresni krytiny asfaltove šindel, wc prkenko a nátěr. Prkenko 390,-kč Krytina 650,-kč/m2 Nátěr a ostatni dohodou. Možnost dopravy po celé Čr. Cena uvedena v inzerci je za verzi klasik (pevný sedák s dírou) a s rovnou podlahou (např. pro usazení eko WC) Možno vyrobit i v jinem rozměru. Na ostatních foto různé realizace, např. Verze s nerez pisoarem pro splnění hygienických norem. Realizace na foto - různé druhy použití. Rovna podlaha - pro pripadnou montáž separacniho ci klasického wc. Klasicka budka - pevny sedák s dírou. Montáže separacnich a ostatních wc do budky realizujeme individuálně, vice info po telefonu nebo mailem. Kadibudka, suché wc, eko wc, zahradní domek Ceny bez DPH
Zahradní domek,domek na nářadí,chatka
Výroba,prodej,doprava a montáž altánu a zahradních domků.Cena domků 3x3m je 50 000,-Ceny dopravy a montáže dle dohody Domek je včetně okna,dveří,podlahy,impregnace,šindele. tel.
Nová plechová garáž 3x5, 6x5m, 2 třída, stavební buňka, skla
❗❗❗PŘEDSEZÓNNÍ VÝPRODEJ❗❗❗ TEĎ GARÁŽE 2 TŘÍDY V MEGA AKČNÍ CENĚ 3x5m - 12900 Kč a DVOUGARÁŽE 6x5m ZA POUHÝCH 25799 Kč ❗❗❗ NOVĚ POZINKOVANÁ KONSTRUKCE! Nová plechová garáž, zahradní sklad, domek, domek na nářadí 3x5 m, 2 trida Možnost garáže 1 třídy garáž 3x5m 14900 Kč dvougaráž 6x5 29799 Kč Opláštění garáže z pozinkovaného trapézového plechu, dvoukřídlá vrata, spád střechy dozadu. Doprava a montáž zdarma❗❗❗ Jsme polský výrobce ocelových konstrukcí - Kamstal-garáže - naše výrobky jsou kvalitní a budou Vám dlouho sloužit! Za příplatek nabízíme: výklopná vrata, sedlová střecha nebo zvýšení výšky a průjezdnosti vraty, garáž z plechu v dekoru dřeva ci barvě RAL z naší aktuální nabídky barev, ukotvení garáže, Okapy, Antikondenzační filc. Vhodné jako garáž pro auto, motorku, kola, zahradní techniku, stavební buňka ke stavbě domu, zahradní sklad, nebo jako dílna, výrobní a skladovací prostor živnostníka. Neváhejte Nás kontaktovat, volejte, pište zprávu , e-mail s Vaší poptávkou. Těšíme se na spolupráci.
Zahradní domek rhombus sibiřský modřín
Dřevostavby, zahradní domky, chaty, chatky Nabízíme výrobu dřevostaveb v různých variantách a velikostech, moderní, klasické palubkové, srubové, či z desek OSB určených pro zateplení polystyrenem,minerální vatou, možnost výroby variant k trvalému či rekreačnímu bydlení(zateplení minerální vatou), či jako skladovací prostor na vaší zahradu nebo jako domek na hraní pro děti. Dodávky staveb vč. montáže, dopravy, klempířských a zemních prací. Výroba dřevostaveb,chat,chatek a zahradních domků a domků pro děti za příznivé ceny. Více informací vám rádi poskytneme mailem nebo telefonicky. Vyrábíme celoročně. Na foto realizace moderního zahradního domku k novostavbě Kladno. Použité materiály: základní konstrukce podlahy trámy 100x100mm, stěny konstrukce KVH hranoly 80x40mm, 100x50mm opláštěno OSB 18mm, podlaha OSB 25mm, venkovní stěny opláštěno RHOMBUS sibiřský smrk,střecha konstrukce KVH hranol 10Ox50mm plášť OSB 18mm, pokryto kanadská šindel, nebo plechová krytina MAXIDEK. Dveře kovový rám, okno plast izolační sklo. Ošetřeno prémiovou barvou Osmo voskoolejove lasury. Dřevostavba usazena na kovových zabetonovaných patkách. Stavby jsou jednoduše demontovatelné na jednotlivé panely.Možnost přípravy na instalaci elektrických a vodo rozvodů. Ostatní foto jsou různé realizace pro vaší představu. V případě dotazů nás kontaktujte kdykoliv, rádi vám poradíme.Dřevostavby, zahradní domky, chaty, chatky Cena je pouze orientační. Rhombus, modřín sibiřský, smrk