inzerce, prodej, prodám, bazar

PODSTAVEC POD NOTEBOOK

Kategorie: Software

Značkový HP podstavec pod notebook, nový, nepoužitý. 28x15x5cm.
PODSTAVEC POD NOTEBOOK
Podobné inzeráty
Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP), 32/64 bit - USB disk
Prodám originální nikdy nerozbalenou plnou krabicovou verzi Windows 10 CZ 32/64bit(FPP). Licence je přenositelná na libovolný počítač. Lze aktualizovat na Windows 11. Balení obsahuje instalační USB flash disk. Krabice je zafóliovaná v původní folii bez porušení. Kupováno v TSBohemia. Přiložím originální fakturu. Licenci jsem si kdysi kupoval pro desktop, který jsem nakonec nedoskládal, protože mi stačil notebook. Můj další počítač bude opět notebook s předinstalovaný systémem, takže licenci už nevyužiji. Osobní předání nebo mohu zaslat například Zásilkovnou.
Windows 10 Pro Dodání do 15 minut
Windows 10 Pro Retail Produktový klíč odesílám zpravidla do 15 minut! Každý pracovní den od 7:00 - 18:00 (po 18 hodině nebo o víkendu záleží na domluvě) Prosím, vždy si zkontrolujte svou verzi WINDOWS 10 musí být PRO. Retail Licence je oficiální, doživotní a přenositelná na jiné zařízení! dell, asus, acer, lenovo, fujitsu, toshiba, hp, samsung, notebook, pc, amd, nvidia, grafická karta, ram, základová deska, windows 10, windows 11, windows, intel, procesor, retail, klávesnice, mys, logitech, sluchátka, omen, ideapad, thinkpad, sony.
MS Office 2021 Professional plus doručení do 15 minut
Windows Office Professional Plus 2021 Verze pro 1 PC Produktový klíč odesílám zpravidla do 15 minut od přijmutí platby! Každý pracovní den od 7:00 - 18:00 (po 18 hodině a víkendu záleží na domluvě) Postup aktivace: Bude odeslán do emailu společně s klíčem. Aktivace je možná na 1 počítač. Licence je OFICIÁLNÍ a DOŽIVOTNÍ!!! dell, asus, acer, lenovo, fujitsu, toshiba, hp, samsung, notebook, pc, amd, nvidia, grafická karta, ram, základová deska, windows 10, windows 11, windows, intel, procesor, retail, klávesnice, mys, logitech, sluchátka, omen, ideapad, thinkpad, sony.
Office 2021 Pro Plus přiřadí se pod MS účet
Microsoft Office 2021 Professional Plus Doživolní přenosná licence v češtině on-line aktivace na setup. klíč se přidá pod Microsoft účet, je doživotní V případě zakoupení nového počítače, můžete licenci přenést a dále používat klíč je zaslán na email hned po obdržení platby Platba je možná přes bankovní účet, Paypal a Revolut Licencí je omezený počet nejedná se o firemní prodej! Možnost zakoupit balíčky za výhodnější cenu: Windows 10/11 Pro 3+1 zdrama za 267,- / 297,- Windows 10/11 Pro + office 2021 pro plus 1PC za 199,- Windows 10/11 Pro + office 2021 propojí se s vaším MS účtem za 549,- Windows 10/11 Pro + avast premium security / ultimate za za 199,- / 299,- Windows 10/11 Pro + eset internet security za 349,-
Avast Premium Security (2022) 1 Device 1 Year Avast Key
AVAST Premium Security Prodávám elektronickou licenci k AVAST Ultimate Security pro 1PC na 1Roky Detailní popis produktu Avast Ultimate - balíček špičkových aplikací pro zabezpečení, ochranu soukromí a ladění výkonu, který nezatíží váš rozpočet. Balíček obsahuje programy Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium a Anti-Track. Vše potřebné pro péči o váš počítač v jednom intuitivním prémiovém balíčku. Nejlepší počítačové zabezpečení pro maximální ochranu před malwarem, jako jsou viry či ransomware. Naprosté soukromí při prohlížení internetu, používání elektronického bankovnictví i online nakupování. A naše nejúčinnější čisticí nástroje, které zrychlí počítač do pár minut. Jednodušší už to být nemůže. Doručení probíhá formou e-mailu. Platba probíhá formou Bankovního převodu. Licence vám bude doručená okamžitě co provedete platbu takže maximálně 5-10min a licence bude vaše. :) Pro bližší info mě můžete kontaktovat přes formulář dole pod inzerátem :)
Avast Ultimate (2022) 1 Device 1 Year Avast Key
AVAST Ultimate Security Prodávám elektronickou licenci k AVAST Ultimate Security pro 1PC na 1Roky Detailní popis produktu Avast Ultimate - balíček špičkových aplikací pro zabezpečení, ochranu soukromí a ladění výkonu, který nezatíží váš rozpočet. Balíček obsahuje programy Premium Security, SecureLine VPN, Cleanup Premium a Anti-Track. Vše potřebné pro péči o váš počítač v jednom intuitivním prémiovém balíčku. Nejlepší počítačové zabezpečení pro maximální ochranu před malwarem, jako jsou viry či ransomware. Naprosté soukromí při prohlížení internetu, používání elektronického bankovnictví i online nakupování. A naše nejúčinnější čisticí nástroje, které zrychlí počítač do pár minut. Jednodušší už to být nemůže. Doručení probíhá formou e-mailu. Platba probíhá formou Bankovního převodu. Licence vám bude doručená okamžitě co provedete platbu takže maximálně 5-10min a licence bude vaše. :) Pro bližší info mě můžete kontaktovat přes formulář dole pod inzerátem :)