inzerce, prodej, prodám, bazar

Preklady a zákaznícka podpora

Kategorie: Překladatelství

Ponúkame kompletný backup pre expanziu Vášho e-shopu od prekladov po následný servis - zákaznícku podporu. Kompletná revízia webu
Preklady - od 7€ /normostrana
Anglický jazyk, Nemecký jazyk, Poľský jazyk, Maďarský jazyk, Chorvátsky jazyk, Slovinský jazyk, Španielsky jazyk, Francúzsky jazyk, Ruský jazyk, Ukrajinský jazyk, Rumunský jazyk, Bulharský jazyk, Taliansky jazyk.b

Zákaznícka podpora - email, telefón ( podľa požiadaviek vieme zabezpečiť zahraničné telefónne číslo) základný balíček začína od 300 € / mesačne.

Anglický jazyk, Nemecký jazyk, Poľský jazyk, Maďarský jazyk, Chorvátsky jazyk, Slovinský jazyk, Rumunský jazyk, Bulharský jazyk, Taliansky jazyk
Preklady a zákaznícka podpora
Podobné inzeráty
Zákaznícka podpora a preklady v maďarskom jazyku
Ponúkam profesionálnu zákaznícku podporu a preklady do maďarského jazyka. Zákaznícka podpora - odpovedanie na e-maily zákazníkov, dvíhanie telefónov /zabezpečím HU tel. číslo/ Ponuka platí pre rôzne e-shopy, ktoré potrebujú zákaznícku podporu. Svoje služby fakturujem. Dohodnúť sa dá aj mesačný paušál. Maďarský jazyk, maďarština, Maďarsko, preklady Nevolať len písať.
Překlady Němčina - Čeština, Slovenština, korektury
Překlady do a nebo z NJ, ČJ, SJ. Překládám jakékoliv texty, kromě smluv a právních textů. Zkušenosti s překlady z oblasti: -knih, letáků, brožur -eshopů -technických manuálů -stavebnictví -medicíny -překlady titulků -recepty apod. Reference či ukázky překladů můžu zaslat na požádání. nemcinaandrea@ Cena dohodou od 12 euro - dle typu překladu.
Překlady, psaní esejí a jazykové práce
Nabízím překlady z angličtiny do češtiny nebo naopak. Jsem vystudovaný lingvista v magisterském stupni a s překlady mám bohaté zkušenosti. Dále nabízím psaní seminárních prací, referátů a esejí, v angličtině či češtině, na míru. Cenu vždy řeknu předem od délky práce. Jedna strana překladu cca 90 Kč. Ceny esejí na míru od 60 Kč. Pokud nebudete spokojeni, peníze vrátím. Profesionalita je u mě vždy na prvním místě.
UKRAJINŠTINA, RUŠTINA – SOUDNÍ PŘEKLADY A TLUMOČENÍ
Jako zkušený soudní překladatel a tlumočník ukrajinského a ruského jazyka (soudní překlady jsou opatřeny tlumočnickou doložkou, pečetí a podpisem soudního tlumočníka) nabízím překlady nejčastěji těchto dokumentů: • matriční listiny - rodný list, oddací list, úmrtní list • vysvědčení o právní způsobilosti k uzavření manželství • výpisy z rejstříku trestů, obchodního rejstříku, plná moc • vysvědčení, diplomy, potvrzení o studiu • lékařské zprávy • bankovní dokumenty, potvrzení od finančního úřadu • certifikáty výrobků, technické listy apod. Kromě soudních překladů nabízím rovněž konsekutivní, simultánní, doprovodné tlumočení a šušotáž během různých, nejčastěji vzdělávacích, pracovních, obchodních, a společenských akcí. Jedná se převážně o nostrifikační zkoušky, obchodní a pracovní jednání, semináře, školení, přednášky či doprovázení delegací apod). Oblast působnosti je zejména Jižní Čechy, Vysočina a Praha. Při prvním kontaktu je lepší napsat SMS. Tel. (+420)427322.
Preklady a tlmočenie do poľského jazyka. Poľský jazyk
Dzień dobry, Ponúkam preklady a tlmočenie do poľského jazyka. Volám sa Pawel, pochádzam zo Rzeszova v juhovýchodnom Poľsku, kde bývam a pracujem. Od 2007 roku sa zaoberám prekladmi a tlmočením PL-SK a prekladám aj z češtiny do polštiny. Dosť často chodím na Slovensko (najmä služobne) a každý deň komunikujem sa v slovenskom jazyku. Pracujem alebo pracoval som pre mnohé poľské a slovenské: firmy, štátne inštitúcie, združenia, jazykové školy, prekladateľské agentúry a súkromné osoby. Teším sa na spoluprácu!
Překlady z/do polštiny, korektura polského jazyka
Jmenuji se Roksana Mitrengová a jsem rodilá mluvčí polského jazyka s plynulou znalostí češtiny. Nabízím profesionální a rychlé překlady z a do polštiny, korektury polského jazyka a taky transkripce video/audio nahrávek. Pokud chcete mně kontaktovat navštivte mé webové stránky