inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám

Kategorie: Kočárky

Dobrý den,prodám kočárek.V pěkném stavu.Duvod prodeje koupě nového.Mohu předat V Mladá Vožice, Louňovice pod Blaníkem,Vlašim blízké okolí Vlašimi .Cena je pevná 2000 Kč .
Prodám
Podobné inzeráty
Prodám sportovní kočárek
Prodám sportovní kočárek značky vivo. Kočárek je po jednom dítěti. Má nafukovací kolečka. Službu ještě udělá. Jedno kolečko bylo píchnute o kámen, duše vyměněna, plášť zpevněn, aby nedošlo k případnému dalšímu propichnuti duše- viz foto. Prodám s veškerým příslušenstvím.
Kočár, jídelní židlička
Prodám kočár, kočárek Roan Emma, rv.2018, po dvou dětech z vesnice. Hodně používaný ale vzhledem k podvozku a kolům 14" stále poslouží. Dobře odpružený a projede i závějí sněhu, hodně toho uveze. Součástí je: hluboká korba, "sportovní" na větší dítě, vajíčko do auta, které lze nacvaknout na podvozek, taška, moskytiéra, pláštěnka. Původni cena setu byla okolo 14 tisíc, prodám za 5000, při rychlém jednání adekvátně slevím. (Sem tam samozřejmě nějaký ten flíček co nešel vyprat) Dále prodám jídelní židličku s odnímatelným dvojitým stolečkem, stavitelná záda i výška, jedla v tom dcera už od prvních příkrmů. Cena 700,- (při rychlém jednání slevím) Vyzvednutí Beňov, lze přiblížit do Přerova.
Prodám 6 měsíců starý kočárek Junama Diamond
Prodám 6 měsíců starý kočárek Junama Diamond. Hluboká korbička nevyužitá nerozbalená. Minimální opotřebení. V záruce i s dokladem o koupi. Původní cena 15.300kč. Prodám za 9.000kč při rychlém jednání sleva. Prosím kontaktovat prvně přes SMS.
Prodám kočárek
Prodám kočárek-trojkombinace plus příslušenství. Kočárek jeví známky běžného používání po jednom dítěti. Rám konstrukce obarven a sem tam oděrky od vkládání do kufru auta- viz foto. Předpokládám, že by se dalo zabarvit fixem. Kočárek není jinak nějak zničen a vše je funkční. Do kočárku dokoupena i oboustranná dečka. Prodám s veškerým příslušenstvím. Při rychlém jednání sleva. Předání Chotěšov, Dobřany a Plzeň.
Prodám kočárek 3 kombinace
Prodám kočárek, s hlubokou korbou ,dále sportovní verze + autosedačka +fusák do kočárku.Autosedačka značky Jolie. Špekulanti nevolat. Kocarek je možno vidět v Havířově. Prosím jen vážní zájemci. Prodám pouze jako celek. REZERVACE NEDĚLÁM.. Kočárek je bez oděrek, bez poškození..
Prodám kočárek a kárku
Prodám trojkombinaci (korba, sporťák, vajíčko). Ke kočárku je nánožník, adaptéry na autosedačku a originální taška na pleny. Kočárek je ve velmi dobrém stavu. Jen boudička na sporťáku je trochu vybledlá od sluníčka. Kočárek je super do terénu, má odlehčenou konstrukci, velká nafukovací kola, prostornou korbu. Korba i sporťák se dají otočit po i proti směru jízdy. Dále prodám kárku za 500 Kč.