inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám kladkový luk

Kategorie: Společenské hry

Prodám dětský kladkový kov.luk cena 900,-kč k jeho natažení díky kladkám není potřeba velké síly (nevhodný dárek ) nemo22@
Prodám kladkový luk
Podobné inzeráty
Prodám magnetické cestovní minišachy
Prodám nepoužívané cestovní magnetické minišachy. Velikost šachovnice 13 x 13cm. Složené mají 13 x 6,5 x 2cm.
Prodám stolní deskovou hru Na Vlnách Neznáma
Prodám stolní deskovou hru Na Vlnách Neznáma. Hráli jsme s dětmi 9 a 12 let, zvládli to v pohodě a moc je bavila. Hra má krásný vizuál a je vtipně a hlavně česky nadabovaná. Celé to zvedá zážitek ze hry. Pravidly je hra opravdu jednoduchá. Jednou hrané, kompletní, komponenty nepoškozené. Jen krabice má opravený/lepený jeden roh. Připraveno k nové hře. Deník a archy postav je možné vytisknout z webu Mindok => originály zůstali v krabici. Máme více her, viz ostatní inzeráty. Možnost osobního předání v Dobřanech nebo po domluvě v Plzni. Zásilkovna 79kč, nebo Balikovna 65kč při platbě předem.
Prodám kulečníkový stůl
Prodám starší kulečníkový stůl včetně tág a koulí.
Prodám trampolínu průměr 430 cm
Prodám 2 roky starou trampolínu průměr 430 cm značky Linder vč. náhradní skákací plochy. Komplet v perfektním stavu. Na zimu vždy uskladněná v garáži. Pořizovací cena 8.500,-Kč. Pouze vlastní odvoz.
Prodám airsoftoví oblek komplet
Prodám airsoftoví oblek,,Bunda,kalhoty rukavice"velikost"180víška,,málo nošený,,jako nový,mohu doporučit.
Prodám únikovou hru Souboj posádek
Prodám Únikovka - Souboj posádek Jednou hrané, kompletní. Hra je "karetní" a při hraní se nic neničí a nespotřebovává. Máme více druhů, viz ostatní inzeráty. Možnost osobního předání v Dobřanech nebo po domluvě v Plzni. Zásilkovna 79kč, nebo Balikovna 65kč při platbě předem.