inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem mini jeřábu - Málek

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Pronájem MINI JEŘÁBU S OBSLUHOU ... jeřáby jsou žádané pro svoji všestrannost. Hodí se jak pro venkovní práce, tak i pro práce uvnitř budov. Díky malým rozměrům a snadné mobilitě jsou vhodné pro práci ve stísněných prostorech a místech s omezeným přístupem.

Nabízíme pronájem mini jeřábu Jekko SPX 532, který patří mezi ty nejmenší a nejuniverzálnější. Projde standardními zárubněmi 80 cm širokými.

Jeho velkou výhodou je množství doplňkového příslušenství, jako například dálkové rádiové ovládání, hydraulické i manuální výložníky, háky, kladky a přísavky.

Díky svojí konstrukci dokáže zdvihat relativně těžká břemena do vysokých výšek s využitím minimální stabilizační základny. Přitom zůstává práce s ním naprosto bezpečná.

Mini jeřáb Jekko SPX 532 je vhodný pro manipulaci a zdvihání břemen včetně zasklívání a osazování skleněných stěn, balkonových dveří i těžkých nadrozměrných oken a skel.
Pronájem mini jeřábu - Málek
Podobné inzeráty
Pronájem mini-jeřábu Stavby Málek
???? Pronájem - MINI JEŘÁBU ???? Pásový mini jeřáb SPX 532 je určený pro manipulaci a zdvihání břemen včetně zasklívání a osazování skleněných stěn, balkonových dveří i těžkých nadrozměrných oken a předmětů. Využijete jej ve stísněných a těžko přístupných místech na stavbě. Má dálkové rádiové ovládání! Nosnost 3200 kg / výška 17,3 m / šíře stroje pouze 77 cm
MINI JEŘÁB Málek - Pronájem
Pronájem MINIJEŘÁBU S OBSLUHOU ..... Mini jeřáby jsou žádané pro svoji všestrannost. Hodí se jak pro venkovní práce, tak i pro práce uvnitř budov. Díky malým rozměrům a snadné mobilitě jsou vhodné pro práci ve stísněných prostorech a místech s omezeným přístupem. Nabízíme pronájem mini jeřábu Jekko SPX 532, který patří mezi ty nejmenší a nejuniverzálnější. Projde standardními zárubněmi 80 cm širokými. Jeho velkou výhodou je množství doplňkového příslušenství, jako například dálkové rádiové ovládání, hydraulické i manuální výložníky, háky, kladky a přísavky. Díky svojí konstrukci dokáže zdvihat relativně těžká břemena do vysokých výšek s využitím minimální stabilizační základny. Přitom zůstává práce s ním naprosto bezpečná. Mini jeřáb Jekko SPX 532 je vhodný pro manipulaci a zdvihání břemen včetně zasklívání a osazování skleněných stěn, balkonových dveří i těžkých nadrozměrných oken a skel.
Pronájem minijeřábu - MÁLEK
MINI JEŘÁB S OBSLUHOU Mini jeřáby jsou žádané pro svoji všestrannost. Hodí se jak pro venkovní práce, tak i pro práce uvnitř budov. Díky malým rozměrům a snadné mobilitě jsou vhodné pro práci ve stísněných prostorech a místech s omezeným přístupem. Nabízíme pronájem mini jeřábu Jekko SPX 532, který patří mezi ty nejmenší a nejuniverzálnější. Projde standardními zárubněmi 80 cm širokými. Jeho velkou výhodou je množství doplňkového příslušenství, jako například dálkové rádiové ovládání, hydraulické i manuální výložníky, háky, kladky a přísavky. Díky svojí konstrukci dokáže zdvihat relativně těžká břemena do vysokých výšek s využitím minimální stabilizační základny. Přitom zůstává práce s ním naprosto bezpečná. Mini jeřáb Jekko SPX 532 je vhodný pro manipulaci a zdvihání břemen včetně zasklívání a osazování skleněných stěn, balkonových dveří i těžkých nadrozměrných oken a skel.
Pronájem - Minijeřáb Málek
Pronájem - MINIJEŘÁBU S OBSLUHOU viz Mini jeřáby jsou žádané pro svoji všestrannost. Hodí se jak pro venkovní práce, tak i pro práce uvnitř budov. Díky malým rozměrům a snadné mobilitě jsou vhodné pro práci ve stísněných prostorech a místech s omezeným přístupem. Nabízíme pronájem mini jeřábu Jekko SPX 532, který patří mezi ty nejmenší a nejuniverzálnější. Projde standardními zárubněmi 80 cm širokými. Jeho velkou výhodou je množství doplňkového příslušenství, jako například dálkové rádiové ovládání, hydraulické i manuální výložníky, háky, kladky a přísavky. Díky svojí konstrukci dokáže zdvihat relativně těžká břemena do vysokých výšek s využitím minimální stabilizační základny. Přitom zůstává práce s ním naprosto bezpečná. Mini jeřáb Jekko SPX 532 je vhodný pro manipulaci a zdvihání břemen včetně zasklívání a osazování skleněných stěn, balkonových dveří i těžkých nadrozměrných oken a skel.
Mini jeřáb - Pronájem
Pronájem - MINI JEŘÁBU - Stavby Málek Pásový mini jeřáb SPX 532 je určený pro manipulaci a zdvihání břemen včetně zasklívání a osazování skleněných stěn, balkonových dveří i těžkých nadrozměrných oken a předmětů. Využijete jej ve stísněných a těžko přístupných místech na stavbě. Má dálkové rádiové ovládání! Nosnost 3200 kg / výška 17,3 m / šíře stroje pouze 77 cm
NEUCPATELNÁ JEZÍRKOVÁ FILTRACE
MODULOVÝ FILTRAČNÍ SYSTÉM S NEUCPATELNOU KARTÁČOVOU FILTRACÍ NKF Varianty: NKF-0 NKF-1 NKF-2 NKF-0 mini NKF-1 mini NKF-2 mini Modely NKF-1 a NKF-1 mini obsahují náplně, úsporné čerpadlo i UV lampu v ceně! více na Napište nám objem Vašeho jezírka, počet a velikost ryb a my Vám zdarma navrhneme filtrační systém a vypracujeme cenovou nabídku přesně pro Vás. Pokud jste ve fázi plánování nebo výstavby jezírka, rádi Vám s počtem a průměry prostupů poradíme. Protože právě špatnou volbou počtu, průměrů ale i umístění gul a skimmerů při plánování a stavbě jezírka můžete nenávratně omezit výslednou funkci filtračního systému a velmi negativně tak ovlivnit budoucí čistotu jezírka. Nedejte na marketingem přikrášlené parametry většiny filtrací na trhu! Tyto filtrace v praxi fungují pouze na mnohem menších jezírcích než je deklarováno! My máme zkušenosti a víme, co vše musí fungující jezírková filtrace obsahovat a jak má být správně dimenzována, aby se výsledek opravdu dostavil a aby byla voda ve Vašem jezírku vždy čistá! To správné potěšení při chovu koi přináší krásná voda, krásní a zdraví koi a systém, který nevyžaduje denní údržbu a dohled. To vše Vám naše modulová neucpatelná kartáčová filtrace NKF přinese! Výhody naší jezírkové filtrace NKF oproti běžným filtracím: - nízká cena - modulární koncept filtrací NKF umožňující rozšíření filtrace kdykoliv v budoucnu bez nutnosti pořizovat jinou filtraci - moduly filtrace NKF mají rozměr 200 x 100 x 76 cm, který je vhodný pro snadný převoz, manipulaci a instalaci - moduly filtrace NKF mini mají rozměr 150 x 80 x 76 cm - instalace modulů nebo jejich rozšíření je velmi snadné a zvládne jej svépomocí opravdu každý - absolutní spolehlivost jezírkové filtrace NKF - oproti jiným filtracím se NIKDY nezanese - několikanásobná životnost oproti jiným drahým a technicky velmi složitým filtračním systémům - nikdy neomezí průtok vody k UV lampě a k čerpadlu (nedojde tak k jejich zničení) - téměř bezúdržbový provoz - snadná a jednoduchá obsluha - mechanická a biologická funkce kartáčů zároveň! - není třeba dalších komor s jinými médii! - čištění filtrace se provádí pouze 1 x za 3-4 týdny a zabere jen pár minut - čištění filtrace se provádí prakticky suchou rukou bez vyjímání médií ven z filtrace - jednoduché čištění pouhým odpuštěním kalu do kanalizace + jemný oplach kartáčů hadicí - možnost gravitačního i čerpadlového zapojení - gravitační zapojení filtrace = lepší efektivita a nízká spotřeba elektrické energie - použití nejúspornějších čerpadel na trhu se zapojením přímo do hrdla 110 mm trubky (modul NKF-1) - možnost doplnění systému o biověž s biomédiem Hel-X kapr koi, jezírkové ryby, jezírko, koupací jezírko, koi, jezírková filtrace, filtr