inzerce, prodej, prodám, bazar

Recepční/ vrátná

Kategorie: Administrativa

Hledám práci recepční/vrátná, pouze denní směny bez obchůzek.150,- Kč / hod čistého. Dosud na recepci pracuji.Na vyžádání zašlu životopis.Jsem spolehlivá, důsledná.
Recepční/ vrátná
Podobné inzeráty
Recepční AUTODÍLY plat 200-300,-Kč/h 9-21h po-ne Praha 10
Hledáme k nám na dílnu Praha 10 Štěrboholy slečnu do kanceláře na pozici recepční, která je zodpovědná, pracovitá, milá, dochvilná, ovládá psaní všema deseti a komunikaci se zákazníkama, word, excel, řidičský průkaz skupiny B výhodou, pracovní doba po domluvě mezi 7-21h, plat 200-300,-Kč/hodina.
RECEPČNÍ – PRAHA 5 -HPP
Náplň práce: -Recepční -Administrativa/práce na PC -První kontakt s klientem -Vyřizování hovorů, pošty, stravenky -Příprava zasedací místnosti na jednání (skleničky, občerstvení, myčka) Požadujeme: -Čistý rejstřík trestů -Spolehlivost, flexibilita -Zkušenosti na recepci výhodou -Základy AJ Nabízíme: -Pouze HPP - Pracovní doba klasická 8h. -Stabilní zaměstnání s pravidelnou výplatou -Pracoviště: Praha 5, Bucharova (hned u metra nové Butovice) -Mzda: 30 000 Kč /měsíc po zaučení 33 000 Kč Nástup: Ihned -Kontakt: , e-mail: nabor@ (Tužinčin)
Pracovnice recepční služby se znalostí AJ.
Příjmeme pracovnici recepční služby do administrativní budovy na Praze 10. Jedná se o práci Po - Pá denní směny v příjemném pracovním prostředí a dobrém kolektivu. Nabízíme mzdu 25.000 až 29.000 Kč měsíčně. požadujeme reprezentativní vzhled a komunikativní znalost AJ. Pokud jsme Vás zaujali tak nás prosím kontaktujte telefonicky na , 596 648, nebo nám zašlete na náš e-mail personalni@ kontakt na Vás k domluvení osobní schůzky.