inzerce, prodej, prodám, bazar

ŘEMESLNÍK PRO VÁS

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Nabízím řemeslné práce v Karlovárském Kraji.Koupelny (zděná jádra) , Obklady a Dlažby,plovoucí podlahy a PVC,koberce,vinylové podlahy, rozvody vody a odpadů, sádrokartony, malování a tapetování, ostatní práce dle dohody.
ŘEMESLNÍK PRO VÁS
Podobné inzeráty
Hodinový manžel - JUNIOR
Dobrý den, máte málo času nebo si svůj volný čas představujete jinak, než strávený u práce? Hodinový manžel nabízí svoje služby převážně o víkendech. Nabízím manuální zručnost, dochvilnost, cit pro pořádek, smysl pro detail a úctu k zákazníkovi. Jsem nekuřák a práce je pro mě koníčkem. - Hodinová sazba od 250,-hod. (zatím pouze brigádně v rámci budování dobrého jména). - Minimální doba práce 2hod. - Doprava 6,-/km. - Přestávka na jídlo se nezapočítává do odpracované doby. Nabízím: - Zahradnické práce (sekání trávy - vč. základního servisu sekačky a přípravy na sezónu, úprava, sázení, zvelebování, mulčování, vertikutace, hnojení) - Mytí oken a ostatní domácí práce dle domluvy. - Drobné instalatérské práce (výměna baterií, čištění odpadů). - Drobné elektrikářské práce (připojení svítidel, spotřebičů a drobné opravy). - Vrtání (připevnění poliček, svítidel atd.). - Lehké zednické práce, pokládka zámkové dlažby, montáž OSB desek). - Malování, natírání, stříkání, lakování. - Pokládka plovoucích podlah, koberců. - Drobné renovační práce (vdechnout život starým věcem). - Drobné svářečské práce, broušení. - Montáž a drobné opravy nábytku. Po domluvě připravím osobní automobil na STK (kontrola, popř. výměna brzd, výměna akumulátoru, ruční mytí, čištění interiéru, rozleštění světlometů, základní leštění karosérie, rozleštění škrábanců, kontrola náplní, výměna motorového oleje) Ostatní práce výše nezahrnuté po vzájemné dohodě. Hodinový manžel, řemeslník, opravář, rekonstrukce, automechanik
Hodinový manžel
Nabízím drobné stavební, instalatérské, elektro, opravárenské a údržbářské práce pro byty i domy, možnost konzultací a odborného poradenství (stavební dozor). Sekání trávy, vyhrnování sněhu atd. Slušné a solidní jednání. Vše na dohodě. Okr. Hradec Králové, Jičín, Pardubice. Hodinový manžel, táta na hodinu, údržbář, řemeslník, opravy, rekonstrukce, tesařství, zednictví.
Fanda Řemeslník
Zednické práce Vodoinstalace Elektroinstalace Rekonstrukce bytových jader Rekonstrukce bytu a RD Sádrokartony Obklady a dlažby Zámková dlažba Lepidlo + perlinka + štuk Bourací a přípravné práce Zateplovací práce A jiné,více informací na telefonu nebo emailu. Časová flexibilita Férové jednání Záruka maximální spokojenosti
Řemeslník+malíř
Jsem malíř a štukatér pokojů a orientuji se v zednických pracích.Nabízím své služby,obklady,dlažby,plovoucí podlahy,drobné bourací práce,vyzdívky příček apod.služby. Děkuji.
DOMÁCÍ ÚDRŽBÁŘ/ŘEMESLNÍK
Nabízím svou šikovnost, spolehlivost a kvalitně odvedenou práci. Provádím veškeré potřebné práce spojené s domem, bytem nebo zahradou. Postarám se o potřeby Vaší nemovitosti, na kterou Vám nezbývá čas. Celoroční servis budov, rekonstrukce kuchyní, stěhování, úklid a likvidace odpadu, malířské a lakýrnické práce, vodoinstalační práce, elektro práce, zámečnické práce, celoroční údržba zahrad, rizikové kácení, strojní čištění ucpaných odpadů - nyní nonstop jako havarijní služba a mnoho dalšího. Cena práce je dohodou, dle typu práce a časové náročnosti, vše je vždy na naší domluvě.
ŘEMESLNÍK - domy, byty,
Dobrý den, nabízím veškeré řemeslné, malířské práce, štukování, fasády, zateplení domu. Vše co se týče bytů - domů, interiér, koupelny. Cena dohodou, časově flexibilní. Dále zahradnické práce, naštípu a nařežu dřevo.