inzerce, prodej, prodám, bazar

Šipkový automat Cyberdine Turnier dart LED

Kategorie: Společenské hry

Na prodej / k pronájmu Šipkový automat Cyberdine Turnier dart LED

Podrobnosti:
Stav: Použité párkrát jen v bytě – jako nové, bez poškození, s manuálem, klíčky a erár šipkami.
Původní cena s DPH: 56590 Kč
Aktuální cena: Dohodou
Datum nákupu: 23.12.2021
K dispozici v centru Prahy, konkrétně zastávka Anděl / Lidická

Více na webu výrobce:
Šipkový automat Cyberdine Turnier dart LED
Podobné inzeráty
Prodám šipkový automat Cyber Darts Led
Cyber Darts LED Komerční šipkový terč automat Cyber Darts LED pro restaurace, herny. Spolehlivý profesionální stojanový automat pro až 8 hráčů a 350 herních variant. Má používaný,top stav, 7 let starý,vše původní,všechny klíče.Nebyl používán pro komerci.Náklady na odvoz nehradím.Při přepravě se automat zasouvá do sebe.Cena pevná.
ŠIPKOVÝ AUTOMAT, ŠIPKY
Vofotronix Diamonds Dart III v super stavu po profi geberálce, nový terč, nový zdroj, LED osvětlení, mincovník 5-10-20-50 Kč, bez investic připraven ke hře.
ŠIPKOVÝ AUTOMAT, ŠIPKY
Magic Dart 3 v top stavu, nový terč, nový zdroj, LED osvětlení, mincovník 5-10-20-50 Kč, bez investic připraven ke komerčnímu i domácímu využití.
Šipkový terč DRUKOV dvojstranný
Nabízím použitý šipkový terč DRUKOV dvojstranný.
Procesor JAREX DARTS pro CPU DIAMOND DARTS III
1 300,- Je nutné předem zaslat starý procesor s označením REF34VA 2 050,- Není nutné zaslat starý procesor s označením REF34VA Tento procesor pro šipkový automat obsahuje nejnovější hry, funkce a zvuky a po jeho instalaci se ze starého šipkového automatu DIAMOND DARTS III stane funkčně automat JAREX DARTS. Postačí vyměnit procesor a je hotovo. Dále je zde možnost dalších budoucích aktualizací vyvinutých v JAREX DARTS. Vylepšené parametry: nová hra 501 a 701 COMPUTER nová hra SUPER MARATHON nová hra MARATHON a MINI MARATHON nová hra na trénink double nebo triple Možnost hry PARCHIS do 301, nebo 501 nové zvuky, kdy automat na hráče mluví elektronická počítadla disponující automatickou opravou - toto zvyšuje jejich stabilitu nepadají parametry nastavení
Šipkový automat, šipky,  čník září 2023
Nabízíme Pronajem šipkových automatu a stolních fotbálků do vaši provozovny a možnosti hrát ligovou soutěž čník zahájíme opět od září 2023 Pardubický kraj Královéhradecký kraj Středočeský kraj Plzeňský kraj tel.: 743 558