inzerce, prodej, prodám, bazar

Šipkový terč DRUKOV dvojstranný

Kategorie: Společenské hry

Nabízím použitý šipkový terč DRUKOV dvojstranný.
Šipkový terč DRUKOV dvojstranný
Podobné inzeráty
Šipkový automat Cyberdine Turnier dart LED
Na prodej / k pronájmu Šipkový automat Cyberdine Turnier dart LED Podrobnosti: Stav: Použité párkrát jen v bytě – jako nové, bez poškození, s manuálem, klíčky a erár šipkami. Původní cena s DPH: 56590 Kč Aktuální cena: Dohodou Datum nákupu: 23.12.2021 K dispozici v centru Prahy, konkrétně zastávka Anděl / Lidická Více na webu výrobce:
Prodám šipkový automat Cyber Darts Led
Cyber Darts LED Komerční šipkový terč automat Cyber Darts LED pro restaurace, herny. Spolehlivý profesionální stojanový automat pro až 8 hráčů a 350 herních variant. Má používaný,top stav, 7 let starý,vše původní,všechny klíče.Nebyl používán pro komerci.Náklady na odvoz nehradím.Při přepravě se automat zasouvá do sebe.Cena pevná.
ŠIPKOVÝ AUTOMAT, ŠIPKY
Vofotronix Diamonds Dart III v super stavu po profi geberálce, nový terč, nový zdroj, LED osvětlení, mincovník 5-10-20-50 Kč, bez investic připraven ke hře.
ŠIPKOVÝ AUTOMAT, ŠIPKY
Magic Dart 3 v top stavu, nový terč, nový zdroj, LED osvětlení, mincovník 5-10-20-50 Kč, bez investic připraven ke komerčnímu i domácímu využití.
Elektrický terč
Nabízím elektrický terč Decathlon canaveral ED 520, nepoužitý 1500,-Kč + poštovné cca 129,-
Elektronický terč 16 her, 125 herních variantv-nový
Elektronický terč - Acticequipment 16 her, 125 herních variant, počet hráčů 1-8, LCD displej, zvukové efekty, jednoduché ovládání, automatické vypínání, velikost 456x530x32mm,příslošenství 6 šipek a náhradní hroty, nové v originál v uzavřeném balení, nevhodný dárek, Praha 4, Pankrác, kontakt: