inzerce, prodej, prodám, bazar

Solidworks professional 2019

Kategorie: Software

Licence solidworks professional 2019
Solidworks professional 2019
Podobné inzeráty
SolidWorks Premium 2023 (doživotní aktivace)
SolidWorks Premium 2023 Plná verze 2023 s doživotní licencí - Okamžité doručení email - Trvalá licence, jednorázový nákup - Doživotní aktivace, všechny originální - Platba přes PayPal nebo bankovní účet (QR kód) - Pro Windows - Rychlé dodání, software vám zašlu ihned i s návodem. ** Kontaktujte mě prosím e-mailem, telefonicky nejsem k zastižení.** ✅ nevadigitalstorema@ ✅ Pokud potřebujete jiný software: Aplikace Adobe (Acrobat Pro, Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere pro, InDesign...), software pro grafický a video design (CorelDRAW Graphic/Technical Suite, Xara Designer Pro, Topaz, Luminar, DxO, Affinity, DaVinci studio...), software Autodesk (AutoCAD - AutoCAD LT - Architecture - Autocad Mechanical - Autocad Electrical - REVIT - CIVIL 3D - Inventor Pro - Infraworks - Naviswork Manage, Maya...), inženýrský software (Solidworks - CATIA - Archicad - Rhinoceros 7 - VectorWorks - SketchUp Pro - V-Ray - Lumion Pro - ProgeCAD - PlanSwift Pro - TurboCAD - CorelCAD - Vectric Aspire Pro - Chief Architect - MATLAB - ANSYS - FlexSim - Tekla ... ), Audio a hudební software (PreSonus - Virtual DJ - Band in a box - FL Studio - Avid Sibelius - iZotope RX Advanced - Steinberg Cubase Pro ...), Apple software ( Final Cut X - Logic Pro X - Apple Motion - CleanMyMac X - ...), Microsoft (Office, Windows, Visio, Project ...), Ostatní software (NordVPN - Foxit PDF - WinZip Pro ...), neváhejte nás kontaktovat.
Visual Studio 2022 Professional
Předmětem prodeje je licenční klíč pro Microsoft Visual Studio 2022 Professional. Microsoft Visual Studio 2022 je k dispozici v různých edicích, včetně Professional, Enterprise a Community. Edice Professional obsahuje všechny funkce edice Enterprise a podporu pro pokročilé vývojové scénáře, jako je testování jednotek a profilování. Komunitní edici mohou bezplatně používat jednotlivci nebo malé týmy. Obsahuje většinu funkcí edice Professional, ale neobsahuje podporu pro pokročilé vývojové scénáře ani některé další funkce, jako je ladění 64bitových aplikací nebo používání Team Foundation Serveru. Použití aplikace Microsoft Visual Studio 2022 Microsoft Visual Studio podporuje řadu programovacích jazyků, jako jsou C# (C sharp), VB (Visual Basic), F# (F sharp), C++ (C plusplus) atd.. Lze jej použít k vývoji desktopových i webových aplikací pro systém Windows. Nejnovější verze Visual Studia 2017 podporuje vývoj multiplatformních mobilních aplikací s technologií Xamarin.
MS Office 2019 Professional Plus CZ – TEL. aktivace (ESD)
Ahoj, nabízíme produkt MS Office 2019 Professional Plus CZ – TEL. aktivace (ESD) za skvělou cenu na našem e-shopu. Náš e-shop už má pár let za sebou a díky tomu jsme si i vybudovali řádné ohodnocení a to přes 90% spokojených zákazníků. Hodnocení Odkaz na produkt
Office 2019 Professional Plus - licence, klíč [WINDOWS]
Office 2019 Professional Plus [WINDOWS] Licence lze pouze aktivovat na Windows, nikoliv macOS. Je multi-jazyková, lze použít jakýkoliv jazyk programu. Je doživotní, bude přidělena na Váš Microsoft účet, nejedná se o multilicenci! Oficiální aktivace, nikoliv přes různé programy nebo scripty v příkazovém řádku! Po zakoupení do 24 hodin obdržíte: Licenční klíč k aktivaci Office 2019 Professional Plus Návod ke stažení a aktivaci V případě jakýchkoliv problémů s instalací systému nebo aktivací, kontaktujte mne. E-mail: pavlis199@ E-shop: Prodej licencí se děje v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a rady 2009/24/ES (čl.4.ods.2) a judikaturou Evropského soudního dvora.
PreSonus Studio One 6 Professional
PreSonus Studio One 6 Professional Plná verze s doživotní aktivací - Okamžité doručení email - Doživotní aktivace, všechny originální - Platba přes PayPal nebo bankovní účet (QR kód) - Pro Windows a MAC - Rychlé dodání, software vám zašlu ihned i s návodem. ** Kontaktujte mě prosím e-mailem, telefonicky nejsem k zastižení.** ✅ nevadigitalstorema@ ✅ Pokud potřebujete jiný software: Aplikace Adobe (Acrobat Pro, Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere pro, InDesign...), software pro grafický a video design (CorelDRAW Graphic/Technical Suite, Xara Designer Pro, Topaz, Luminar, DxO, Affinity, DaVinci studio...), software Autodesk (AutoCAD - AutoCAD LT - Architecture - Autocad Mechanical - Autocad Electrical - REVIT - CIVIL 3D - Inventor Pro - Infraworks - Naviswork Manage, Maya...), inženýrský software (Solidworks - CATIA - Archicad - Rhinoceros 7 - VectorWorks - SketchUp Pro - V-Ray - Lumion Pro - ProgeCAD - PlanSwift Pro - TurboCAD - CorelCAD - Vectric Aspire Pro - Chief Architect - MATLAB - ANSYS - FlexSim - Tekla ... ), Audio a hudební software (PreSonus - Virtual DJ - Band in a box - FL Studio - Avid Sibelius - iZotope RX Advanced - Steinberg Cubase Pro ...), Apple software ( Final Cut X - Logic Pro X - Apple Motion - CleanMyMac X - ...), Microsoft (Office, Windows, Visio, Project ...), Ostatní software (NordVPN - Foxit PDF - WinZip Pro ...), neváhejte nás kontaktovat.
Office 2021 Professional Plus - licence, klíč [WINDOWS]
Office 2021 Professional Plus [WINDOWS] Licence lze pouze aktivovat na Windows, nikoliv macOS. Je multi-jazyková, lze použít jakýkoliv jazyk programu. Je doživotní, bude přidělena na Váš Microsoft účet, nejedná se o multilicenci! Oficiální aktivace, nikoliv přes různé programy nebo scripty v příkazovém řádku! Po zakoupení do 24 hodin obdržíte: Licenční klíč k aktivaci Office 2021 Professional Plus Návod ke stažení a aktivaci V případě jakýchkoliv problémů s instalací systému nebo aktivací, kontaktujte mne. E-mail: pavlis199@ E-shop: Prodej licencí se děje v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a rady 2009/24/ES (čl.4.ods.2) a judikaturou Evropského soudního dvora.