inzerce, prodej, prodám, bazar

Sportovní kočárek Baby Design Look Air 2020

Kategorie: Kočárky

Sportovní kočárek kupován jako nový, používaný 1 rok. Top stav. Z nekuřáckého prostředí.
Ke kočárku byla dokupovaná taška a podložka. Popruhy na zapínání jsou prodloužené. Má nafukovací kola. Nastavitelnou rukojeť)
Ke kočárku je dále pláštěnka a nánožník.
Barva navy (Tmavě modrá)
Předání Ostrava-Poruba

Baby Design Look Air je funkční kočárek, který byl zkonstruován tak, aby vyhovoval potřebám každého z rodičů a usnadňoval každodenní pohyb s dítětem. Je ideálním řešením pro ty, kteří rádi chodí po ulicích města, a taky pro ty kteří milují lesní stezky. Díky nafukovacími kolům je vhodný pro jízdu na jakémkoliv povrchu.

Pohodlí dítěte je také důležité. Použití tkanin s ochrannými UV filtry, velká sluneční stříška, nastavitelné opěradlo a opěrka nohou, bezpečnostní madlo - ukolem těchto prvků je pečovat o pohodlí a bezpečnost batole bez ohledu na převládající podmínky.

Sada obsahuje: kočárek nánožník pláštěnka madlo

XXL stříška
Aby nedošlo k přehřátí dítěte mají tkaniny ochranný filtr UV SPF50 a kočárek je vybaven velkou sluneční stříšku. Díky těmto prvkům se batole může cítit dobře za každého počasí, bez ohledu na roční období.

Okénko ve stříšce
Pokud se chcete dívat na své dítě nebo chcete vidět, co dělá - použijte okýnko, které bylo zabudováno ve stříšce. Díky tomu máte vše pod kontrolou a batole má stálý kontakt se svým rodičem.

Nastavitelná rukojeť
Víme, že i ty nejmenší detaily vás potěší, a naopak - jeden detail může přeškrtnout celek, takže se výrobce ujistil, že při používání kočárku Baby Design Look nemusíte se starat o drobnosti. Nastavitelná rukojeť je toho ideálním příkladem - díky tomu můžete kočárek snadno přizpůsobit výšce.

Nastavitelné opěradlo a opěrka noh
Baby Design Look poskytuje batole útulnou polohu pro spaní - to vše díky sklopnému opěradlu a nastavitelné opěrce noh, které se můžete snadno přizpůsobit potřebám a náladě dítěte. Díky tomuto kočárku se rychle připravíte na to, co od vás situace vyžaduje.

Ventilace
Po rozložení opěradla se našim očím objeví velký ventilační panel. Byl vytvořen z pletivového materiálu, díky kterému si batole užívá čerstvý vzduch po celé procházce, což je v létě nesmírně důležité.

Bezpečnostní madlo před dítě
Zvědavé batole se někdy může zranit, což jste se už pravděpodobně dozvěděli na své vlastní kůži ... Aby se při procházce malého cestovatele nic nepříjemného nestalo, je Baby Design Look vybaven bezpečnostními pásy a madlem, která ho chrání vypadnutím z kočárku. Madlo je vyrobeno z ekologické kůže, díky čemuž je elegantní, příjemné na dotek a snadno se čistí.


Technické parametry:
maximální nosnost kočárku: 15 kg
váha kočárku: 9,9 kg
rozměry kočárku: 87-111 x 60 x 75 cm, 29 x 72 x 60 cm (složený)
délka sedačky: 26 cm
Šířka sedačky: 33 cm
délka zádové opěrky: 48 cm
Sportovní kočárek Baby Design Look Air 2020
Podobné inzeráty
Salsa air 2020 nature-záruka
Salsa 4 Air 
důvod prodeje:dostali jsme ještějeden kočárek drobné oděrky od skládání viz foto. Důmyslný a všestranný kočárek do města i mimo něj 

- Snadno ovladatelná nafukovací kolečka pro plynulou, klidnou a stabilní jízdu v každém terénu 
- Extrémně pevný, přesto překvapivě lehký a kompaktní kočárek s nosností až 22 kg 
- Pohodlná a prostorná polohovatelná korbička - použivaná vašeho novorozence a otočná sportovní nástavba, nastavitelná do polohy zcela vleže pro batolata 

Všestranný kombinovaný kočárek do města a přírody Salsa 4 Air 
Salsa 4 Air spojuje ověřené vlastnosti kočárku Salsa 4 s výhodami nafukovacích kol. Užívejte si života s kočárkem Salsa 4 Air. Kočárek Salsa je dynamický, lehký a velice snadno ovladatelný. Je to kočárek s osobností, který bude vám i vašemu dítěti spolehlivým společníkem ať už se vydáte kamkoliv. Kočárek lze velice snadno složit do překvapivě kompaktních rozměrů a to dokonce i s nasazeným sportovním sezením. Jakmile nastane správný čas, můžete korbičku vyměnit za pohodlnou otočnou sportovní nástavbu, kterou lze nastavit do polohy zcela vleže. O hladkou a klidnou jízdu i na těch největších výpravách se starají přední otočná kola s kuličkovými ložisky, integrované odpružení a velké nafukovací pneumatiky. Radujte se s kočárkem Salsa 4 Air ze života a získávejte cenné zážitky na celý život. 

Důležité údaje a fakta: 
Doporučení: Od narození 
Maximální nosnost: 22 kg 
Dětská korba: Ano - součástí balení 

Kompatibilní s: 
ABC Design Hazel, Tulip 
Britax Römer BABY-SAFE i-SIZE, BABY-SAFE 2 i-SIZE, BABY-SAFE 3 i-SIZE, BABY-SAFE iSENSE 
Cybex Aton, Aton M, Aton M i-size, Aton 5, Aton Q, Aton Q Plus, Aton Q i-size, Cloud Q, Cloud Q Plus, Cloud Z i-size 
JOIE i-Gemm 
kiddy Evolution pro, Evolution pro 2, Evolunafix 
Maxi Cosi Citi, CabrioFix, Coral, Pebble, Pebble Plus, Pebble Pro 

Rozměry po sestavení (D x Š): 95 x 63 cm 
Výška rukojeti: 101 - 110 cm 
Rozměry po složení (D x Š x V): 80,5 x 63 x 28 cm 
Rozměry korby (D x Š): 77 x 35 cm 
Rozměry připevněné sedačky kočárku (D x Š): 20 x 30 cm 
Rozměry připevěné opěrky zad kočárku (Š x V): 30 x 51 cm 
Velikost předních kol: 24 cm 
Velikost zadních kol: 27 cm 
Celková hmotnost se sportovní nástavbou: 14,5 kg 
Celková hmotnost s dětskou korbou: 14,0 kg Přidám držák na pití, adaptery na vajíčko,nánožník v hodnotě 1199kč Při rychlém jednání sleva Možné předání Praha-Ostrava,okolí Pokud by byl zájem prodám podložku elodie 490kč-pudrová barva, zcela nová pc999
Kočárek Gesslein F6 Air+
Dobrý den, prodám sportovní kočárek Gesslein F6 Air+. Kočárek je ve velmi pěkném stavu, jedná se o dvojkombinaci plus doplňky. Na podvozek kočárku lze díky již nainstalovanému adaptéru nasadit vajíčko značek Gesslein, Maxi Cosi, Cybex či BeSafe. V celkové ceně je zahrnuto: - Lehký podvozek s hliníkovou konstrukcí. Kočárek má přední otočná kola s aretací (lze dokoupit přední výměnná osa s pevnými velkými koly). Díky tomu se s kočárkem velmi lehce manévruje / zatáčí. Kočárek disponuje unikátními koly Air+ s pěnovým jádrem ze vzduchových bublin a potahem z tvrdé gumy. Díky tomu jsou kola výborně odpružená (jako nafukovací) a hlavně je nikdy nepíchnete. Kočárek má kožené madlo, které lze nastavit do různých poloh pro pohodlí vyšší / menší maminky. Centrální brzda je umístěna na hliníkové konstrukci poblíž ručního madla. Kočárek je vybaven Easy-Klick-Systémem, díky kterému jedním rychlým zacvaknutím nasadíte sportovní či hlubokou korbičku na podvozek kočárku. Nosnost kočárku 22 kg. - Sportovní nástavbu lze polohovat do úplného sedu či lehu. Plocha pro ležení dosáhne až 100 cm. Opěrka nohou je také polohovatelná. Madlo před dítětem je odnímatelné a polohovací. Pětibodové bezpečnostní pásy s nárameníky. Sportovní nástavba lze na konstrukci nasadit po i proti směru jízdy. Kočárek má navíc přehazovací rukojeť. Kvalitní potahové materiály splňují test 0koTex Standard 100. Vložka kočárku Loop je šitá z antibakteriálních materiálů vyplněná pěnou Celpur – Tenclem (vynikající termoregulační vlastnosti – v zimě hřeje, v létě chladí), součástí je i odnímatelná hlavová opěrka. Sportovní korba disponuje extra velkou boudou, kterou lze po rozepnutí zipu ještě více prodloužit. V letních dnech lze zadní část boudy plně odepnout se schovanou integrovanou moskytiérou. Použité materiály boudy / kočárku poskytují UV ochranu. - Hluboká korbička s velkou ložnou plochou (dítě jsem zde vozila až do 8-9 měsíců). Část boudy hluboké korbičky lze také odepnout, po odepnutí opět integrována moskytiéra proti hmyzu. Praktické madlo k přenášení celé korbičky. - Letní balíček dodatečného vybavení – dodatečný sluneční kšilt, přední letní moskytiéra proti hmyzu, termoobal na lahev k uchycení na kočárek, pláštěnka s obalem. - Praktická přebalovací taška ve stejném designu jako kočárek (není na fotografiích). - Nánožník ke sportovní nástavbě k přikrytí dítěte v zimě / v létě. - 2 zimní spací pytle, jeden menší velikosti do hluboké korbičky a druhý do sportovní nástavby. Oba ze stejného hřejivého materiálu Celpur – Tencel. Spací pytle mají zespodu otvory k provlečení bezpečnostních pásů. Pytle lze u hlavičky stáhnout k zajištění většího tepla miminka. Původní pořizovací cena včetně všech doplňků za příplatek 33.000 Kč. Vady: lehké poškrábání konstrukce kočárku běžným opotřebením (časté skládání do auta), částečně odlupující se kožené madlo – viz foto (lze pořídit nové za cenu cca 1.000 Kč). Možnost osobního odběru na Praze 5.
Kočárek Gesslein F6 Air+ v trojkombinaci
Prodám kočárek Gesslein F6 Air+. Jedná se o velice variabilní a odolný kočárek německé výroby. Barevná kombinace zelené textilní látky a bílé koženky. Byl kupovaný v roce 2018 z komisního prodeje po kompletním servisu a v plné výbavě (po jednom dítěti a příliš nepoužíván), používán námi pro dvě děti. Jedná se o trojkombinaci, prodávám i s autosedačkou - vajíčkem pro miminko.Součástí je dále vložná taška C-Lift, která lze vyndat a miminko v ní lze přenést, aniž by se vzbudilo. Lze využít i jako cestovní postýlka na prvních pár měsíců. Po vyjmutí tašky a upravení polohy sedu se z kočárku stane sportovní kočárek. Sportovní kočárek lze polohovat do úplného sedu i lehu, lze nasadit a vozit dítě i proti směru jízdy. Rukojeť kočárku je přehazovací po i proti směru jízdy a dá se výškově nastavit. Podvozek se dá rovněž výškově nastavit, tedy zvednout korbičku s dítětem výše (velmi pohodlné pro vyšší rodiče). Boudička kočárku lze prodloužit, zadní část jde i odepnout - je tam síťka (též odepnutelná), lze dítě pohodlně vozit na břiše a vidí ven. Kočárek má centrální brzdu na rukojeti a ruční brzdu na přibržďování na rukojeti. Brzdové lanko centrální brzdy bylo měněno v roce 2021. Kvalitní gumová kolečka umožňují snadné ovládání a tichou jízdu. Součástí podvozku je také adaptér na autosedačku - vajíčko, lze tedy jednoduše nacvaknout vajíčko na podvozek a není třeba dítě z vajíčka vyndavat. Součástí vajíčka je také připínací stříška a pro malá miminka vložka pod hlavičku. Nemá isofix, připíná se pásy jednoduše a rychle. Součástí kočárku je: - zimní originální fusak v barvě kočárku (vyroben z kvalitního termoregulačního materiálu, dítě do něj není nutné oblékat do teplých vrstev, vyzkoušeno), - malý originální fusak do autosedačky, - taška na kočárek, barevně sladěná s kočárkem, obsahuje nepromokavou kapsu na použité pleny a termoobal na láhev, - sluneční clona, - síť proti hmyzu, - pláštěnka s obalem, - pětibodový bezpečnostní pás, - loop vložka (oboustranná, vhodná na léto i zimu), - polohovací madlo před dítě, - nánožník na sportovní kočárek, - autosedačka vajíčko (bez isofixu), - adaptéry na autosedačku (měli jsme nasazené i pod korbu, zvýší se tím kočárek), - držák na hrnek/lahev, - otočná malá kolečka, která lze zaaretovat, - velká terénní kolečka (vymění se snadno), - servisní knížka. Kočárek byl zakoupen v autorizované prodejně Duha v Pardubicích. Kočárek je vyčistěn, veškeré příslušenství vypráno. Kočárek je plně funkční, avšak nese známky běžného používaní - odřený na podvozku, koženkové detaily jsou místy popraskané, je prasklé pěnové madlo. I přes vyprání lze na některých místech najít flíček z běžného používání. Kočárek má již dost poničenou stříšku, koženkový potah je popraskaný vlivem let a počasí. Doporučuji si nechat stříšku komplet vyměnit v prodejně Duha v Pardubicích s tím, že si vyberete vlastní barevnou kombinaci potahu včetně textilie. Všechny nedosta
Baby Design kočárek Husky 2016 trojkombinace
Prodám po dvou dětech kočárek značky Baby Design Husky zakoupený v roce 2016 barvy šedočerné (unisex, vhodné jak pro holku, tak kluka). Vajíčko - autosedačka je v barvě černé. Bohužel ji máme zabalenou na půdě, a proto není na fotkách. V každém případě je součástí kočárku (ceny) a je jako nová. Tato autosedačka je vhodná pro děti od narození do cca 1 roku. Adaptéry (které jsou součástí) lze vajíčko připevnit k podvozku, a když je miminko malé (od narození do cca 1 roku), lze používat místo korby na nějaké kratší přesuny, k doktorce atp. Korba kočárku včetně tašky je vyfocena na ilustrativní poslední fotce. Korbu i tašku již máme zabalenou na půdě. Ostatní přiložené fotky jsou samozřejmě reálné. Korba je jako nová, sportovní kočárek je v dobrém stavu. Po celou dobu užívání sloužil bez problémů. Díky velkým nafukovacím kolům můžu z vlastní zkušenosti doporučit jak do města, tak do terénu (les, hory, štěrk - nic nebyl problém). Pod kočárkem je hluboký úložný prostor na zip (skvělé na nákupy). Kola lze zaaretovat. Na sportovním kočárku je stříška vyšisovaná od sluníčka (je to videt při prodloužení stříšky), to však nemění nic na funkčnosti kočárku. Vše je nafocené viz fotogalerie. Kola jsou "sjetá", zkrátka používaná po 2 dětech, avšak stále plně funkční. U sportovního kočárku je polohovací stříška, kterou lze zvětšit pomocí zipu. Součástí je také okénko pro kontrolu dítěte. V tomto okénku je malá dírka viz foto. Sportovní sedačku lze na podvozek umístit po i proti směru jízdy. Polohovací opěrka zad i nohou. Kočárek se snadno skládá, vhodný na cestování. Kola jsou nafukovací, odpružená. V případě zájmu doporučuji vidět naživo. Původni cena: 16.900,- Kč Cena včetně níže uvedeného příslušenství: 4.000,- Kč - autosedacka Maxi-Cosi vc,adapteru na tento kocarek - sportovni kocarek Baby Design Husky 2016 - hluboka korba - winterpack (obsahuje zimni fusak, deku, termoobal na piti, rukavnik) - oboustrana vlozka ke sportovni sedacce (zima/leto) - nanoznik - taska s prebalovaci podlozkou - plastenka - moskytiera - pumpicka Kočárek je z nekuřáckého prostředí.
Sportovní kočárek baby design look air
Inzerát platí do smazání. Sportovní kočárek baby design look air. Kupovaný nový v lednu 2021 za 5500,- Jezděný dva roky. V ceně nánožník, pláštěnka.Nastavitelná opěrka lze i úplně do lehu , pod nohy jde také nastavit i madla na ruce lze. Prodloužená stříška. Nafukovací kola. Běžně znamky ježdění, oděrky od skládání. Za mě nejlepší sportovní kočárek ???????? vyzvednutí v Rakovníku případně do 10 km dovezu. Nebo mohu poslat při platbě předem.
Kočárek pro dvojčata - Baby Jogger City Select
Super dvojčecí kočárek, se kterým se vejdete do většiny výtahů a který se snadno skládá. CENA ZAHRNUJE 2x korbička, 2x sporťák ZA PŘÍPLATEK: adaptér pro vajíčko Maxi Cosi Obrovský úložný prostor (který je trochu vytahaný, ale švadlenka snadno vymění gumičky). Výborná manipulace ve městě a pokud ho chcete jako sourozenecký, můžete používat jen 1x korbu + 1x sedačku, nebo časem jen jedinou sedačku, takže zabírá prostor jako klasický sporťák. Možnost osobního odběru v Praze, Č. Budějovicích, nebo někde po cestě :-) POPIS Z ESHOPU: Baby Jogger City je ideálním sportovním kočárkem pro sourozence nebo dvojčata. Na velmi robustní konstrukci kočárku Jogger je totiž možné posadit jak jednu sportovní sedačku či hlubokou korbičku, tak zároveň prakticky ihned rozšířit ještě o jednu stejnou sestavu. Lze tedy vytvořit variantu kočárku pro sourozence, nebo pro dvojčata. Velkou výhodou kočárku Baby Jogger City je, že sedačky jsou posazené samostatně. Pokud právě budete potřebovat vézt pouze jedno dítko, druhou sedačku jednoduše odděláte. Právě tato schopnost tvoří z kočárku Baby Jogger City nejvariabilnější kočárek na trhu. Na konstrukci je také možné usadit dvě autosedačky Cybex, Maxi Cosi, Besafe, Zopa, Joie nebo Kiddy. Sportovní sedačky je možno otáčet o 180° a taktéž je dokonce umístit proti sobě, což můžeme jen doporučit! Rodiče ocení teleskopicky polohovací rukojeť. K rukojeti je praktickým doplňkem také přebalovací taška na kočárek nebo držák na pití na kočárek pro pravidelný přísun tekutin. Nekupujte zbytečně kočárek, který je pouze pro 2 děti. Pokud začne vaše starší dítě již chodit, vozíte pouze jednu sportovní sedačku a kočárek se tváří jako pro jedno dítě. Pokud z kočárku chceme vytvořit sourozeneckou variantu, potřebujeme dokoupit: 1x druhé sedátko - doplňková sportovní sedačka, 1x látkový potah korbičky Bassinet Kit (druhé sportovní sedátko je nutné pro korbu z důvodu využití jeho konstrukce) Pokud chceme z kočárku vytvořit dvojčatovou variantu, potřebujeme dokoupit: 1x druhé sedátko, 2x látkový potah pro korbu Bassinet Kit