inzerce, prodej, prodám, bazar

Stokke fusak

Kategorie: Kočárky

Prodám originál Stokke® fusak v barvě Dark navy. Fusak poskytuje tepelnou ochranu dětského těla. Lemování z jemného fleecu. Byl vyvinut, aby poskytoval pohodlí a teplo vašemu dítěti. Lze použít se všemi modely kočárků Stokke. Díky dlouhým zipům se fusak snadno rozepíná a dítě lze z něho snadno vyndat. Chrání dítě při nenadálém větru a v teplejším období poskytuje dokonalou cirkulaci vzduchu. Fusak lze bezpečně připevnit ke kočárkům Stokke Xplory, Stokke Crusi a Stokke Scoot. Snadno se udržuje. Lze prát v pračce na 40°C.
Fusak byl používán pouze chvilku, je v moc pěkném stavu.
Stokke fusak
Podobné inzeráty
Stokke Trailz & Xplory Set
N: I am offering a Stokke set for sale. The set contais: - Stokke Xplory V4 chassis - Stokke Trailz off-road chassis - BeSafe iZi Go car seat including isofix base - deep body (can only be used on Xplory chassis) - sports seating including neonatal pads and terry cover (usable for both chassis) - raincoat for deep body (slightly torn at Velcro) and sports seating - mosquito net - drink holder (usable for both chassis) - changing bag (usable for both chassis) - footmuff Fusak Stokke (usable for both chassis) - complete summer set including box - complete winter set without box (small) The strollers have small abrasions after 3 children, caused by handling during loading/unloading, etc., regularly serviced in the Vanda Store The textiles are in perfect condition, no ruptures or stains. Please, only personal collection Karlin Prague 8. CZ: Nabízím k prodeji sadu Stokke. Sada obsahuje: - Podvozek Stokke Xplory V4 - Terénní podvozek Stokke Trailz - autosedačka BeSafe iZi Go včetně isofixové základny - hluboká korba (lze použít pouze na podvozek Xplory) - sportovní sezení včetně novorozeneckých vložek a froté potahu (použitelné pro oba podvozky) - pláštěnka na hlubokou korbu (u suchého zipu lehce natržená) a sportovní sezení - Moskytiéra - držák nápojů (použitelný pro oba podvozky) - přebalovací taška (použitelná pro oba podvozky) - nánožník Fusak Stokke (použitelný pro oba podvozky) - kompletní letní sada včetně krabice - kompletní zimní sada bez krabice (malá) Kočárky mají po 3 dětech drobné oděrky způsobené manipulací při nakládání/vykládání apod., pravidelně servisováno ve Vanda Store Textilie jsou v perfektním stavu, žádné praskliny a fleky. Prosím pouze osobní odběr Karlín Praha 8.
Fusak Jarni Little Angel Exclusive
Fusak, který roste s vaším miminkem Termoregulační materiál s bavlnou, udržuje stabilní teplotu, zabraňuje přehřívání Mnohostranné využití Reflexní prvky Určeno pro děti od narození do 3 let věku Certifikovaná kvalita Fusak Exclusive Outlast® je rostoucí fusak, který se vám vejde do korbičky, autosedačky, sportovního kočárku i golfek. Miminko leží na hřejivém a mazlivém materiálu wellsoft, zvenku fusaku je pak šusťák, který neproteče ani neprofoukne. Fusak obsahu vrstvu termoregulačního materiálu Outlast®, který vytváří ideální teplotní podmínky. Fusak má otvory pro pětibodové zapínání, na zadní straně je protiskluzová podložka, aby fusak v kočárku dobře držel a nesklouzával. V nepříznivém počasí je možné fusak stáhnout kolem hlavičky pomocí druků a gumičky s brzdičkou. Gumičku pak skryjete do kapsičky, aby neohrožovala bezpečnost dítěte. Fusak můžete prodloužit a rozšířit. Je určen pro děti od narození do 3 let věku. Pro zvýšení bezpečnosti při pobytu venku za snížené viditelnosti, jsou použity bezpečnostní prvky: reflexní zip, reflexní paspule. V letních měsících můžete fusak používat jako spacák. Střih fusaku je chráněn užitným vzorem a fusak sám je držitelem ceny odborné poroty Grand Prix z veletrhů pro děti. Fusak a jeho střih patří mezi naše TOP výrobky a díky své oblibě je každou sezónu nabízen v nových barevných provedeních. Rozměry: zkrácená/zúžená verze: 90 x 45 cm; prodloužená/zúžená verze: 100 x 45 cm; prodloužená/rozšířená verze: 100 x 50 cm; rozložený fusak na podložku: 100 x 90 cm. V obvodu se fusak po rozšíření připnutým pásem zvětší o 10 cm. Hřejivost: do – 10°C Údržba: praní - 30°C, žehlení - zákaz, sušička - zákaz, bělení - zákaz, chem.čištění - ano, nepoužívat aviváž, našité logo s reflexní hvězdou nedoporučujeme žehlit Predani Praha 9,Praha 5,zasilkovna.
Stokke XPLORY + Nadstandartní výbava
Kočárek Stokke XPLORY po jednom dítěti. Rok 2007. S plným nadstandardním příslušenstvím. -hluboká korba (2x matrace, nánožník) -2 x zimní fusak (jeden do hluboké, druh s nohavickama a možnosti připoutáni do sportaku nebo autosedacky -1x fleece zavinovačka -1x fleece deka -2x pláštěnka -paraplicko proti sluníčku -síťka proti hmyzu -sportovní sedačka -novorozenecká vložka do sportovní sedačky -adaptery na autosedačku maxi-cosi -batoh stokke na kočárek -odnímatelný úložný koš stokke na spodek kočárku Kočárek byl dlouho uklizený a čekal marně na svou příležitost. Plastové cedulky stokke na zipech jsou zažloutlé. Fusak a příslušenství jako nové. žádné jízdní problémy. Vice fotek dodam popripade.
Emitex fusak do kočárku 5v1 Complete
Top stav. Hneda ve skutecnosti vice hneda. Foto klame. Krasne teply. Mnoho využití. PC 2500 Kc. Fusak pro děti od 0 do 3 let. Fusak se skládá ze 3 dílů, které se k sobě spojují pomocí zipů do různých kombinací a tak jej můžete požít jako podložku, nánožník, lehký fusak, zimní fusak nebo extra zateplený fusak. Jednotlivé části fusaku se k sobě spojují různými způsoby pomocí zipů, tím vznikne 5 různých funkcí fusaku, který se může použít jako: Podložka - v kočárku, autosedačce (1) Nánožník – v kočárku, autosedačce (2) Fusak zimní - se stažením kolem hlavičky dítěte (3) Fusak zimní extra zateplený – se stažením kolem hlavičky dítěte + zateplení navíc nánožníkem (4) Fusak jarní, podzimní (5) Praktické a originální detaily pro pohodlí dítěte: Fusaky Emitex mají 2-násobné zajištění proti sklouzávání fusaku v kočárku. V horní části opěracího dílu je kapsička, ze které se vytáhne popruh se sponou. Tento se zapne kdekoli za opěradlem kočárku, autosedačky a fusak je tak zajištěn proti sklouzávání. Originální protiskluzová vrstva Emitex na zadní straně fusaku. universální otvory vhodné i na 5-ti bodové bezpečnostní popruhy v kočárku, autosedačce; na fusaku jsou vyšity prostupy na pásy, tyto se prostřihnout ostrými nůžkami na manikúru, nesmí se střihnout do nití od obšití, jinak se budou dírky párat, prostřihnou se pouze ty otvory, které se budou používat stáhnutí kolem hlavy dítěte ochrání lépe před chladem přední díl je možno u fusaku se stažením kolem hlavičky dítěte stáhnout do šířky, a tím zúžit šířku fusaku, tímto se zabrání unikání tepla zevnitř fusaku, hlavně malé děti jsou takto lépe chráněny před chladem všechny tři fusaky mají možnost rozepnout zip ve spodní části fusaku a vytáhnout dítěti nohy s botičkami ven, zabrání se tak ušpinění fusaku od botiček u dětí, které již chodí podložka a odepínací nánožník jsou uvnitř snadno omyvatelné, výhoda při ušpinění dětskými botičkami fusak je plně rozepínatelný na 3 díly, což umožňuje vyprat jen díl, který je znečištěný vnější strana fusaku je vylepšena o 3D reflexní prvky Rozměry: Fusaky: délka 90 cm, šíře 43-28 cm, výška 10-15 cm Podložka: délka 90 cm, šíře 43 cm Složení materiálu: Vnější látka: nylon s vetkanou membránou, kvalitní funkční materiál nové generace, který neprofoukne, nepromokne a přesto je prodyšný. Výplň: 100% polyesterové vlákno s kvalitní tepelnou izolací a tvarovou stálostí Vnitřní látka: 100% polyester, fleece s úpravou antipeeling, materiál s výbornými termoregulačními vlastnostmi Praktické a jednoduché ošetřování: Vnější strana fusaku a vnitřní díl u nohou dítěte jsou nepromokavé a tím jednoduše omyvatelné vlhkou tkaninou.
Luxusní kočárek Stokke Xplory
V naprosto perfektním stavu, po jednom dítěti, málo používaný /máme dva kočárky/ , všechno originál Stokke. Hluboká korba /červeno béžová - limitovaná série/: pláštěnka, síťka proti hmyzu, matrace Sportovní kočárek /červený/- hliník. podvozek, čalouněné sedadlo,, čaloun. děts. vsadka, plátěná stříška, polstr. bezpečn. popruhy, pláštěnka, nákupní taška-přebalovací podložka, úložný prostor v zad. části sedačky, moskytiéra Péřový zimní fusak Stokke - červený Zimní sada Stokke - stříška s kožešinou + rukavice - červená Přebalovací taška červená Stokke Diagonální rám umožní kočárek dát až ke stolu, nepřekáží a je jako stolička ke stolu, výškově nastavitelné sedadlo. Zvládne jízdu po schodech, na místě se otočí v úzkém prostoru, úžasně zatáčí. Odpružený proti nárazům. Kolečka měkká, velká zad. kolečka jdou složit, usnadňují jízdu. Dva způsoby sezení: Směrem k vám, tři polohy - vleže, odpočívací a aktivní sezení. U polohy vleže je možné upravit sklon o 10° použitím polstrované vsadky. Směrem od vás, dvě polohy - odpočinkové a aktivní sezení. Výška kočárku je nastavitelná.
Používaný kočárek Stokke Scoot bez lůžka v černé barvě
Používaný kočárek Stokke Scoot bez lůžka v černé barvě, po servisu. Kočárek je vhodný jak do městka, tak do terénu. Na kočárek je poskytnuta 1 rok záruka. K zaslání přes DPD, možnost osobního převzetí v showroomu Rambula Mělník. Set obsahuje: Podvozek Stokke Scoot Silver Sportovní sezení Stokke Scoot Stříška Stokke Scoot