inzerce, prodej, prodám, bazar

Stokke kočárek

Kategorie: Kočárky

Nadešel čas pustit naší sbírku dál, aby dělala radost zase někomu dalšímu. Na prodej jsou podvozky Trailz a Xplory V5, s držáky na pití. Dále jedna korbička má Xplory v barvě Grey Melange, je téměř úplně nová, používaná chvilku. Jedno sportovní sezení (skelet) a dva potahy, v barvě Grey Melange a Red ( stříška, polstrování, novorozenecká vložka s klínem, slunečník). Na prodej je také Winter kit v barvě Red, s fusakem, Summer kit v barvě Flora Pink a Multi Strip. Dvě přebalovací tašky, novější typ Grey Melange a starší typ Red,v tomu také nákupní tašky, Grey Melange, Red a Black. Možno zaslat,nebo při odběru více věcí je možné dovést do Prahy, Plzně.
Stokke kočárek
Podobné inzeráty
Stokke Trailz & Xplory Set
N: I am offering a Stokke set for sale. The set contais: - Stokke Xplory V4 chassis - Stokke Trailz off-road chassis - BeSafe iZi Go car seat including isofix base - deep body (can only be used on Xplory chassis) - sports seating including neonatal pads and terry cover (usable for both chassis) - raincoat for deep body (slightly torn at Velcro) and sports seating - mosquito net - drink holder (usable for both chassis) - changing bag (usable for both chassis) - footmuff Fusak Stokke (usable for both chassis) - complete summer set including box - complete winter set without box (small) The strollers have small abrasions after 3 children, caused by handling during loading/unloading, etc., regularly serviced in the Vanda Store The textiles are in perfect condition, no ruptures or stains. Please, only personal collection Karlin Prague 8. CZ: Nabízím k prodeji sadu Stokke. Sada obsahuje: - Podvozek Stokke Xplory V4 - Terénní podvozek Stokke Trailz - autosedačka BeSafe iZi Go včetně isofixové základny - hluboká korba (lze použít pouze na podvozek Xplory) - sportovní sezení včetně novorozeneckých vložek a froté potahu (použitelné pro oba podvozky) - pláštěnka na hlubokou korbu (u suchého zipu lehce natržená) a sportovní sezení - Moskytiéra - držák nápojů (použitelný pro oba podvozky) - přebalovací taška (použitelná pro oba podvozky) - nánožník Fusak Stokke (použitelný pro oba podvozky) - kompletní letní sada včetně krabice - kompletní zimní sada bez krabice (malá) Kočárky mají po 3 dětech drobné oděrky způsobené manipulací při nakládání/vykládání apod., pravidelně servisováno ve Vanda Store Textilie jsou v perfektním stavu, žádné praskliny a fleky. Prosím pouze osobní odběr Karlín Praha 8.
Používaný kočárek Stokke Scoot bez lůžka v černé barvě
Používaný kočárek Stokke Scoot bez lůžka v černé barvě, po servisu. Kočárek je vhodný jak do městka, tak do terénu. Na kočárek je poskytnuta 1 rok záruka. K zaslání přes DPD, možnost osobního převzetí v showroomu Rambula Mělník. Set obsahuje: Podvozek Stokke Scoot Silver Sportovní sezení Stokke Scoot Stříška Stokke Scoot
Stokke XPLORY + Nadstandartní výbava
Kočárek Stokke XPLORY po jednom dítěti. Rok 2007. S plným nadstandardním příslušenstvím. -hluboká korba (2x matrace, nánožník) -2 x zimní fusak (jeden do hluboké, druh s nohavickama a možnosti připoutáni do sportaku nebo autosedacky -1x fleece zavinovačka -1x fleece deka -2x pláštěnka -paraplicko proti sluníčku -síťka proti hmyzu -sportovní sedačka -novorozenecká vložka do sportovní sedačky -adaptery na autosedačku maxi-cosi -batoh stokke na kočárek -odnímatelný úložný koš stokke na spodek kočárku Kočárek byl dlouho uklizený a čekal marně na svou příležitost. Plastové cedulky stokke na zipech jsou zažloutlé. Fusak a příslušenství jako nové. žádné jízdní problémy. Vice fotek dodam popripade.
Luxusní kočárek Stokke Xplory
V naprosto perfektním stavu, po jednom dítěti, málo používaný /máme dva kočárky/ , všechno originál Stokke. Hluboká korba /červeno béžová - limitovaná série/: pláštěnka, síťka proti hmyzu, matrace Sportovní kočárek /červený/- hliník. podvozek, čalouněné sedadlo,, čaloun. děts. vsadka, plátěná stříška, polstr. bezpečn. popruhy, pláštěnka, nákupní taška-přebalovací podložka, úložný prostor v zad. části sedačky, moskytiéra Péřový zimní fusak Stokke - červený Zimní sada Stokke - stříška s kožešinou + rukavice - červená Přebalovací taška červená Stokke Diagonální rám umožní kočárek dát až ke stolu, nepřekáží a je jako stolička ke stolu, výškově nastavitelné sedadlo. Zvládne jízdu po schodech, na místě se otočí v úzkém prostoru, úžasně zatáčí. Odpružený proti nárazům. Kolečka měkká, velká zad. kolečka jdou složit, usnadňují jízdu. Dva způsoby sezení: Směrem k vám, tři polohy - vleže, odpočívací a aktivní sezení. U polohy vleže je možné upravit sklon o 10° použitím polstrované vsadky. Směrem od vás, dvě polohy - odpočinkové a aktivní sezení. Výška kočárku je nastavitelná.
Stokke fusak
Prodám originál Stokke® fusak v barvě Dark navy. Fusak poskytuje tepelnou ochranu dětského těla. Lemování z jemného fleecu. Byl vyvinut, aby poskytoval pohodlí a teplo vašemu dítěti. Lze použít se všemi modely kočárků Stokke. Díky dlouhým zipům se fusak snadno rozepíná a dítě lze z něho snadno vyndat. Chrání dítě při nenadálém větru a v teplejším období poskytuje dokonalou cirkulaci vzduchu. Fusak lze bezpečně připevnit ke kočárkům Stokke Xplory, Stokke Crusi a Stokke Scoot. Snadno se udržuje. Lze prát v pračce na 40°C. Fusak byl používán pouze chvilku, je v moc pěkném stavu.
Kočárek Stokke Xplory X
Prodám kočárek stokke xplory X včetně hluboké korby (použita dvakrát) ,pláštěnka stokke,stínítko stokke ,černý vak stokke,nové potahy na sportovní sezení. Při rychlém jednání sleva!