inzerce, prodej, prodám, bazar

Stokke trailz s příslušenstvím

Kategorie: Kočárky

Prodám kočár Stokke Trailz
Spousta doplňku, držák na pití, letní kit, náhradní potah na dětskou rukojeť, kožešinový lem, rukavice, originální pláštěnka a moskytiera. Krásný stav.
Kočár zvládne i hodně náročný terén, jako výhodu beru i obrovský koš pod kočárem. A vhodný i pro vysoké tatínky.
Stokke trailz s příslušenstvím
Podobné inzeráty
Stokke Trailz & Xplory Set
N: I am offering a Stokke set for sale. The set contais: - Stokke Xplory V4 chassis - Stokke Trailz off-road chassis - BeSafe iZi Go car seat including isofix base - deep body (can only be used on Xplory chassis) - sports seating including neonatal pads and terry cover (usable for both chassis) - raincoat for deep body (slightly torn at Velcro) and sports seating - mosquito net - drink holder (usable for both chassis) - changing bag (usable for both chassis) - footmuff Fusak Stokke (usable for both chassis) - complete summer set including box - complete winter set without box (small) The strollers have small abrasions after 3 children, caused by handling during loading/unloading, etc., regularly serviced in the Vanda Store The textiles are in perfect condition, no ruptures or stains. Please, only personal collection Karlin Prague 8. CZ: Nabízím k prodeji sadu Stokke. Sada obsahuje: - Podvozek Stokke Xplory V4 - Terénní podvozek Stokke Trailz - autosedačka BeSafe iZi Go včetně isofixové základny - hluboká korba (lze použít pouze na podvozek Xplory) - sportovní sezení včetně novorozeneckých vložek a froté potahu (použitelné pro oba podvozky) - pláštěnka na hlubokou korbu (u suchého zipu lehce natržená) a sportovní sezení - Moskytiéra - držák nápojů (použitelný pro oba podvozky) - přebalovací taška (použitelná pro oba podvozky) - nánožník Fusak Stokke (použitelný pro oba podvozky) - kompletní letní sada včetně krabice - kompletní zimní sada bez krabice (malá) Kočárky mají po 3 dětech drobné oděrky způsobené manipulací při nakládání/vykládání apod., pravidelně servisováno ve Vanda Store Textilie jsou v perfektním stavu, žádné praskliny a fleky. Prosím pouze osobní odběr Karlín Praha 8.
Stokke Trailz
Stokke Trailz Nabízím k prodeji krásnou korbičku na sezení od značky Stokke Trailz. Je velice zachovalá, jako nová. Barva Black Melange. Prodám bez podvozku. Původní cena přes 11000,-. Nyní cena dohodou.
Kočárek Stokke Trailz
Prodám kočárek Stokke Trailz s hlubokou a Sportovní korbičkou. Ve velmi dobrém stavu, vše čisté. Ke kočárku je originál taška, držák na nápoj, pláštěnka Stokke, kompletní Winter kit s kožešinou, skejtboard, deštník...plus vložka pro novorozence. Přidám také podvozek Stokke Xplory (starší), který se dá použít k sportovnímu sezení.
Kočár Stokke trailz - trojkombinace
Prodám náš oblíbený kočár značky Stokke trailz terrain v krásné fialové barvě. Součástí je podvozek, korba, sportovní sedačka, autosedačka BeSafe, zimní péřový fusak Stokke, originální moskytiéra, pláštěnka, slunečník SPF 50 a cestovní přebalovací podložka. Původní pěnovou rukojeť jsme vyměnili za novou koženkovou rukojeť od Stokke. Všechny pneumatiky jsou také nově vyměněné a zcela nepoužité (české Mitas). Kočárek má běžné známky používání, hlavně na konstrukci podvozku. Korba i sportovní sedačka jsou v top stavu. Případně mohu poslat více fotek.
Trojkombinace Stokke trailz melange
Stokke Trailz - trojkombinace První majitelka - před pár měsíci v záruce vyměněná kožená rukojeť (nyní nová) a seřízen a promazán podvozek (vše v autorizovaném obchodě Vanda store) Od té doby nepoužíván. • Černý podvozek • nafukovací kola do terénu • hnědá kožená madla • Grey Melange - hluboká korba, sportovní korba - obě s prodlouženou stříškou, sedačka Stokke. Vše s komplet výbavou, vyndavacími výstelkami atd. Obě korby vyčištěné, jako nové. • Stokke vodu odpuzovací pláštěnka. NEMÁ ŽÁDNÉ FLEKY, ŠKRÁBANCE ATD! V případě zájmu zašlu další fotky nebo fakturu. PC 38 000,- Kč Idealni do mesta i do terenu. Nosnost kočárku je 15 kg a samotný podvozek váží 9,8 kg. Velká nafukovací kola v kombinaci s celkovým odpružením podvozku zaručují pohodlnou jízdu na všech nerovnostech. Na podvozek můžete nasadit autosedačku.
Stokke fusak
Prodám originál Stokke® fusak v barvě Dark navy. Fusak poskytuje tepelnou ochranu dětského těla. Lemování z jemného fleecu. Byl vyvinut, aby poskytoval pohodlí a teplo vašemu dítěti. Lze použít se všemi modely kočárků Stokke. Díky dlouhým zipům se fusak snadno rozepíná a dítě lze z něho snadno vyndat. Chrání dítě při nenadálém větru a v teplejším období poskytuje dokonalou cirkulaci vzduchu. Fusak lze bezpečně připevnit ke kočárkům Stokke Xplory, Stokke Crusi a Stokke Scoot. Snadno se udržuje. Lze prát v pračce na 40°C. Fusak byl používán pouze chvilku, je v moc pěkném stavu.