inzerce, prodej, prodám, bazar

Svatby, oslavy, živá hudba

Kategorie: Hudebníci a skupiny

Nabízím živou hudební produkci pro různé příležitosti. Klávesy zpěv, světelné efekty. Okres Nový Jičín
Svatby, oslavy, živá hudba
Podobné inzeráty
Živá hudba- svatby, plesy, oslavy
Skupina Unico hraje pro vás plesy, oslavy, svatby, kulturní akce, dobrá cena, zvuk, dlouholetá praxe a široký repertoár. Tel.
Kapela, živá hudba pro zábavy, svatby, oslavy, večírky
Jsme tříčlenná kapela z Opavy a jmenujeme se Recept. Dovolujeme si Vám nabídnout kvalitní živou hudební produkci za přijatelnou cenu pro Vaše zábavné akce, firemní večírky, rodinné oslavy a svatby. Veškeré podrobnosti naleznete na našem Webu. Působíme v Moravskoslezském, Olomouckém i Zlínském kraji. Přijedeme kamkoli. Těšíme se na Vás. Recept :-) Cena: 4000 Kč za 5 hodin produkce Jméno: Recept WEB: recept-kapela. Mail: recept.opava@ Telefon:
Hudební Duo
Zahrajeme Vám na akcích jako jsou plesy, zábavy, oslavy, svatby apod. Dlouholetá praxe v tanečních kapelách u nás i v zahraničí.Široký repertoár z tvorby našich i zahraničních kapel různých žánrů (pop, rock,oldies,country,disko,lidovky apod.)Živá hudba - pokud Vaši oblíbenou píseň nemáme v repertoáru a najdete ji ve zpěvníku nebo přinesete noty, na místě vám ji zahrajeme. Obsazení - klávesy, saxofon, kytara, zpěvy včetně vokálů. Více info na našem webu companymusic.
Hudba na různé příležitosti
Hledáte živou hudbu na rodinou oslavu,svatbu, večerní tancovačku,firemní večírek nebo jinou příležitost? Zavolejte a rezervujte si váš datum. Vypadla vám hudba na již domluvenou akci? Zavolejte - když budeme mít volno určitě se domluvíme. Jsme hudební duo M&H music (klávesy,kytara,dámský a pánský zpěv). Bydlime na hranicích krajů Jihočeského a Vysočiny ale jsme schopni přijet kamkoliv po ČR. Kontakt: mhmusic@ Disponujeme kvalitním ozvučením a osvětlením. Živá hudba @ kapela @ hudebni duo
živá hudba soft country pro oslavy a večírky
Nabízíme živou hudbu pro večírky, narozeniny apod. styl soft country a všeobecné známé šlágry. Obsazení kytara, kontrabas, housle lehce ozvučeno. Cena 300Kč/hod. Tel.
Žívá hudba-hudebník zpěvák
HUDEBNÍK-ZPĚVÁK nabízí hudební produkci ke každé příležitosti a pro všechny generace: svatby, narozeniny, večírky, zábavy a jiné.... Bohatý repertoár včetně lidovek. Živou hudbu je možno na přání prokládat diskotékou. Smluvní cena, vlastní doprava-přijedu kamkoliv. Pokud hledáte na vaši akci hudbu s profesionálním přístupem a kvalitou, pak jste na správné adrese. Kontakt: tel.274560, e-mail: f.hunar@