inzerce, prodej, prodám, bazar

Trapézové plechy T18 o síle 0,6

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Jsme výrobci T18 každý týden nové svitky.
Různé barvy,cena 250Kč/1m2
Šíře plechu 1m po přeložení čistá míra 96cm.Stříhání na míru do 9m.
Vlna T18 síla 0,6 vyrobený z profilovaného ocelového žárově pozinkovaného plechu povrchově upraveného polyesterovým lakem. Kvalitní jako je Satiam a Lindap.Plechová krytina je určena pro zastřešení obytných i průmyslových staveb, přístřešků, zahradních domků atd. Může se též používat k opláštění svislých stěn, v případě T18 i jako materiál pro oplocení. Vynikající korozní odolnost, vysoká barevná stálost. Trapéz, trapézové plechy, plechová střešní krytina, plech.
Dopravu si zařizuje zákazník sám.
Trapézové plechy T18 o síle 0,6
Podobné inzeráty
Trapézový plech 0,6 T18
Barva RAL: 7016 antracit Šíře plechu 1m po přeložení čistá míra 96cm.Stříhání na míru do 9m. Vlna T18 síla 0,6 vyrobený z profilovaného ocelového žárově pozinkovaného plechu povrchově upraveného polyesterovým lakem. Kvalitní jako je Satiam a Lindap.Plechová krytina je určena pro zastřešení obytných i průmyslových staveb, přístřešků, zahradních domků atd. Může se též používat k opláštění svislých stěn, v případě T18 i jako materiál pro oplocení. Vynikající korozní odolnost, vysoká barevná stálost. Trapéz, trapézové plechy, plechová střešní krytina, plech. Dopravu si zařizuje zákazník sám.
Trapézový plech 0,6
Různé svitky šedé. Šíře plechu 1m po přeložení čistá míra 96cm.Stříhání na míru do 9m. Vlna T18 síla 0,6 vyrobený z profilovaného ocelového žárově pozinkovaného plechu povrchově upraveného polyesterovým lakem. Kvalitní jako je Satiam a Lindap.Plechová krytina je určena pro zastřešení obytných i průmyslových staveb, přístřešků, zahradních domků atd. Může se též používat k opláštění svislých stěn, v případě T18 i jako materiál pro oplocení. Vynikající korozní odolnost, vysoká barevná stálost. Trapéz, trapézové plechy, plechová střešní krytina, plech. Dopravu si zařizuje zákazník sám.
Střechy na klík
Renovace střechy / opravy střechy ✅⚒Práce s plechem, ✅⚒Stáj, stodola, průmyslová hala, ✅⚒trapézové plechy, ✅⚒️Přístřešek na terasu, ✅⚒️Práce břidlice, ✅⚒️Renovace ploché střechy, ✅⚒️Pokrývačské práce, ✅⚒️střecha garáže, ✅⚒️ vikýře, ✅⚒️Roof Velux všem, ✅⚒️ obložení komínů, ✅⚒️čištění střech, ✅⚒️ čištění okapů, ✅⚒Výměna okapů ✅⚒ Montáž okapů zinek/měď/atd. ✅⚒️svařovací dráha, ✅⚒ Položte svařovací dráhu na plochou střechu, ✅⚒zastřešení teras, ✅⚒️izolace střechy, ✅⚒️ Opravárenské práce, ✅⚒️střešní kryt, ✅⚒️Renovace střechy, ✅⚒️Práce na autopřístřešku, ✅⚒️těsnění plochých střech, ✅⚒Instalatérské práce, Záruka 15✅ let na naši práci, záruka 30✅ let na náš materiál, záruka 7✅ let na drobné opravy, pro zájemce nás kontaktujte
Rekonstrukce hal
Provádíme klempířské pokrývačské a tesařské práce, opláštění a střechy hal na průmyslových zemědělských a jiných objektech, převážně plechové, trapézové krytiny. Jsme česká firma. Děláme hlavně Vysočinu ale i přilehlé kraje.
Stavební materiál
Dobrý den, provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. PÁLENÉ KRYTINY,BETONOVÉ KRYTINY,LEHKÉ KRYTINY,UMĚLÁ BŘIDLICE,ASFALTOVÉ ŠINDELE,ASFALTOVÉ PÁSY, STŘEŠNÍ FOLIE,OKAPOVÉ SYSTÉMY,PLECHY A SVITKY,STŘEŠNÍ OKNA,NADKROKEVNÍ IZOLACE, TEPELNÁ IZOLACE,PVC DESKY,STAVEBNÍ DESKY, STAVEBNÍ PANELY,ZDÍCÍ PRVKY,SPOJOVACÍ MATERIÁL,KOMÍNOVÉ SYSTÉMY,STAVEBNÍ CHEMIE, POJIVA, stavební řezivo, jako jsou desky, fošny, hranoly a střešní latě, dále pak palubky, a to obkladové palubky i podlahové palubky, terasová prkna, OSB desky, palivové dříví a KVH hranoly. Dále je možnost dodání tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek.
Střechy
Nabízím provedení kompletních střech, pokrývačských, klempířských a tesařských prací. Montujeme nadkrokevní izolace, krovy, tašky, plechy, střešní okna, pergoly a vše související. Samozřejmě opravy a rekonstrukce všeho druhu. Praha a Středočeský kraj.