inzerce, prodej, prodám, bazar

Ubytování Pod Horami v Beskydech - kapacita 10 lidí

Kategorie: Ubytování

Domeček Pod Horami v Raškovicích nabídne jedinečnou možnost strávit příjemné chvíle s rodinou či přáteli v nádherném prostředí beskydských kopečků.

Venkovní posezení samozřejmostí.

K domečku je perfektní přístup z hlavní cesty, parkování je možné přímo v zahradě, a když přijedete na motorkách po domluvě také v teplé garáži.

Prostory pro kola, lyže, běžky a všechny ostatní věci pro vaše volné chvíle jsou k dispozici po telefonické domluvě s hostitelem. Poblíž zastávky BUS (časté spoje Lysá hora, Frýdek Místek)

Okolí:
200 metrů od ubytování se nachází vstup do lesa, řeka Morávka a o kousek dál řeka Mohelnice s krásnou průzračnou vodou.

V okolí domečku do 5 minut pěšky dvě restaurace, kavárna, obchodní zóna (COOP, teta drogerie, květinářství, železářství, pekárna a jiné).

5 minut pěšky bohaté dětské hřiště
V letních měsících točená zmrzlina

Dále můžeme nabídnout nádherné výhledy z nedalekých kopečků Beskyd a to konkrétně:
Královna Beskyd Lysá hora 6 km bus a následně pak 7 km pěšky
Horská Chata Prašivá cca 5,5 km pěšky
Horská Chata Kotař cca 6 km pěšky
Mnoho dalších chat v okolí

Ráj pro motorkáře
20 km- Ostravice přehrada Šance - hraniční přechod Bumbálka, Rožnov p.R. a mnoho dalšího v okolí do 50 km (ideální projížďky).
Horská cyklistika - veškeré trasy v dostupnosti do 1 km v létě 2023 dokonce cyklostezka.

Ceník:

Mimo letní sezónu (1.11.-30.4.)
390 Kč osoba/noc

Letní sezóna (1.5.-31.10.)
490 Kč osoba/noc

Děti do 3 let zdarma

Vratná kauce činí 5 000 Kč

Všechno je na telefonické domluvě, neváhejte zavolat a zeptat se. Kapacita je pohodlně 7 lidí, 10 maximální kapacita lůžek (kdokoli navíc dle telefonické domluvy)
Ubytování Pod Horami v Beskydech - kapacita 10 lidí
Podobné inzeráty
Na samotě v Beskydech
Nabízím pronájem podkrovního ubytování "Na samotě v Beskydech" ve Vyšní Mohelnici kousek od Zlatníku. Skromné ale pohodové ubytování pro čtyři osoby, samostatný vstup, WC, sprchový kout, kuchyňka. Vhodné pro turisty, kolo nebo hledání hub. V dosahu jsou turistické cíle jako Lysá Hora, Ivančena, Šance, Grůň, Švarná Hanka, Bílý Kříž, Bílá, Visalaje, Prašivá, pivovar Nošovice, Radhošť, Pustevny a další. Cena 1000,-Kč/ noc. Informace na tel.: p. Hikel (nechat dlouho zvonit)ve Vyšní Mohelnici kousek od Zlatníku v Beskydech. Skromné ale pohodové ubytování pro čtyři osoby, samostatný vstup, WC, sprchový kout, kuchyňka. Vhodné pro turisty, kolo nebo hledání hub. V dosahu jsou turistické cíle jako Lysá Hora, Ivančena, Šance, Grůň, Švarná Hanka, Bílý Kříž, Bílá, Visalaje, Prašivá, pivovar Nošovice, Radhošť, Pustevny a další. Cena 1000,-Kč/ noc. Informace na tel.: (nechat dlouho zvonit)
Rodinný domek pro 6 osob
Nabízíme ubytování v příjemném prostředí jihočeské vesničky Lhota pod Horami, v samostatném rodinném domě cca.5 km od Jaderné elektrárny Temelín... Poskytujeme celoroční ubytování firmám, jejich zaměstnancům, spolupracovníkům, živnostníkům... Nabízímíme krátkodobé ubytování dovolenkářům, výletníkům, motorkářům... Nekuřácký rodinný dům pro 6 osob,2 oddělené pokoje (1pokoj/3lůžka, plně vybavená kuchyň, koupelna, WC),TV,Wifi, parkování v uzavřeném dvoře, prostor pro uschování techniky a nářadí, venkovní sezení,grilování,pečení... Pravidelný úklid... Možnost ubytování v jednotlivých pokojích(od 1 do 6 osob, se sdíleným zbytkem domu) Cena individuální dle typu a délky pobytu... (300-450Kč pracovní pobyty) (380-650Kč volnočasové pobyty) Více info na telefonu nebo na: ubytovani-pod-horami.
Ubytování Otsar v Plzni vhodné i pro firmy
Ubytování Otsar: Hledáte dostupné ubytování, dlouhodobý pronájem nebo jste na pracovní cestě a preferujete prostor a soukromí, které Vám penziony a hotely nenabídnou? Pak jsou tu naše byty právě pro Vás! Kontakt: • Telefon: +420 377 477 254 • E-mail: ruska@ • Web: Proč se Vám u nás bude líbit: • Ubytování ve vybavených samostatných bytech/pokojích • V našich bytech máte dostatek prostoru a soukromí. Byty jsou kompletně zařízeny, včetně kuchyně. Jeden pokoj na patře má vždy navíc vlastní sociální zařízení. • Dostupné ceny ubytování • Nabízíme levné, ale přitom kvalitní ubytování v Plzni, v blízkosti centra města. Ceny jsou stanoveny podle délky pobytu a počtu ubytovaných osob. • Bezplatná Wi-fi ve všech bytech. • Vše co potřebujete na dosah • Prodejna s potravinami a drogerií 150 m. Nejbližší restaurace 50 m. • Výhodou ubytování u nás je blízkost MHD (300 m) a hlavního vlakového a autobusového nádraží (2,5 km) • Celý objekt prošel kompletní rekonstrukcí, která byla dokončena v roce 2021 • Ubytování vhodné pro pracovníky nebo studenty. Nabídka bytů/pokojů: K dispozici nabízíme 3 byty o velikostech 2 x 3+1 nebo 3+1+galerie s rozlohou 75 - 100m2. Ubytovací kapacita je 2-8 osob u všech bytů lze pronajmout i samostatný pokoj s vlastní koupelnou pro 2 osoby. Chceme, abyste se u nás cítili jako doma, proto jsou byty kompletně zařízeny. V kuchyni jsme nezapomněli ani na nádobí, mikrovlnnou troubu, lednici či sporák. Samozřejmostí je u nás také wi-fi internetové připojení. O pravidelný úklid se staráme po domluvě. Všechny byty jsou podlahově vytápěny TČ. Byty se nacházejí v objektu firmy na adrese Ruská 1322/65, Plzeň. V případě dotazů neváhejte, pište, volejte: ruska@/+420 377 477 254 Ceník: Cena se stanovuje v závislosti na obsazenosti bytů/pokojů a plánované délce pobytu. Při dlouhodobém pobytu cena začíná na 7.800,- / měsíc za osobu. Za předpokladu plné obsazenosti pokoje 2 osoby/pokoj. Pokud máte zájem o kratší dobu pobytu kontaktujte nás telefonicky a my Vám vyhotovíme individuální cenu dle Vašich požadavků na ubytování. Platba možná převodem na účet nebo složením částky v hotovosti.
Ubytování Beskydy
Nabízím ubytování ve Starých Hamrech. Chalupa je pro 6 lidí. Ubytování na horách, 700m n/m Levné ubytování v Beskydech Horská cykloturistika Wifi k dispozici Ubytování celoročně Ubytování v klidném prostředí CHKO Sběr lesních plodů a hřibů V blízkosti obora s jeleny V blízkosti se nachází SKI areál Gruň a SKI areál Bílá, běžecké tratě
Ubytování U Bačmana / hora Říp
Nabízíme Vám stylové celoroční ubytování k rekreačním účelům, které se nachází v malebné vesničce Ctiněves pod úpatím hory Říp. Místo je vhodné nejen pro sportovní aktivity jako je např. turistika (stezka Praotce Čecha), cykloturistika, paragliding, ale i pro kulturní zážitky, které si odnesete z návštěv blízkých zámků Mělník, Nelahozeves, Veltrusy a Roudnice n/L. Ubytovací zařízení se nachází mezi Mělnickou a Litoměřickou vinařskou podoblastí. Pro labužníky regionálních piv je v obci pivovar, kde se točí Podřipské pivo. Ubytování U Bačmana se nachází také 6 kilometrů od jezdeckého střediska Straškov. Ubytování je vhodné pro velké skupiny lidí, pro oslavy, pro pořádání meetingů, pro rodiny s dětmi, pro ubytování pracovní síly, ale i třeba pro samotný pár, který chce strávit příjemnou dovolenou ve vesnickém prostředí. Dům se nachází v centru obce - hospůdka U Praotce Čecha, pivovar Podřipské pivo a místní obchod je ve vzdálenosti do 100 m. Ubytování v samostatných pokojích, ubytovací kapacita činní 13 osob (až 16 osob při využití přistýlek a rozkládacích pohovek). Dům disponuje obývacím pokojem, kuchyní, jídelnou, dvěma koupelnami, krytou verandou s krbem, parkovacím místem ve dvoře (3 auta), pískovištěm a houpačkou se skluzavkou. Sauna, hydromasážní vana a odpočívárna - jako externí služba dle ceníku na web. stránkách. V případě většího počtu ubytovaných se lze prostřídat. Součástí služby je zprostředkování 2x osušky, prostěradla, županu, pantoflí. Při rezervaci je požadována úhrada zálohy ve výši 10-30% z celkové ceny - stanovuje vždy provozovatel a následně budete informováni prostřednictvím e-mailové zprávy. V případě zrušení rezervace 10 dní před příjezdem je Vám záloha vrácena. Pokud je vše v pořádku, zálohu Vám při odjezdu vrátíme. Host je povinen uhradit zálohu nejpozději do 3 dnů od provedení rezervace. Záloha se platí převodem na účet: 1536302001/2700 Do poznámky prosím uveďte: "Jméno a Příjmení - záloha" Minimální cena pro ubytování je 2800 Kč. (osoba/noc: 4x1 nebo 2x2) Těšíme se na Váš pobyt pod Řípem v rekreačním objektu U Bačmana. V případě zájmu volejte na tel. č. nebo Další informace: Kontaktní osoba: Markéta Nováková
Penzion Minor levné ubytování České Budějovice
Penzion Minor levné ubytování České Budějovice se nachází nedaleko centra města, výstaviště a kolejí vysoké školy VŠTE. Ubytování je vhodné pro mladé i seniory, pro rodinnou dovolenou v Českých Budějovicích, rodiny s dětmi, služební cesty, pracovní skupiny a pro každého, kdo hledá ve městě kvalitní a levné penziony. Penzion České Budějovice nabízí různé druhy pokojů: Jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a dvoupokojový komfortní apartmán pro 1 - 4 osoby. Levné krátkodobé i dlouhodobé ubytování v Českých Budějovicích patří mezi nejlevnější penziony ve městě a okolí, nabízí prostorné a kvalitně vybavené pokoje a apartmán s vlastním WC, sprchou, minibarem, chladničkou, varnou konvicí, mikrovlnkou, plochou LCD televizí se satelitním příjmem a rychlým internetovým Wi-Fi připojením zdarma. Ubytování v soukromí České Budějovice se řadí mezi nejlepší penziony a hotely, které připravují denně kvalitní a chutné snídaně. Levný penzion České Budějovice připravuje snídaně denně od 7.00 do 10.00 hodin. Snídani si můžete zajistit předem při objednávce ubytování, nebo osobně na recepci při příjezdu do Českých Budějovic. Kromě příjemného ubytování v Českých Budějovicích za nejlepší ceny vám poskytneme možnost parkování včetně dodávek před budovou zdarma nebo za poplatek na uzavřeném parkovišti uvnitř objektu penzionu, které je nepřetržitě monitorováno a střeženo kamerou se záznamem. Penzion Minor České Budějovice, nabízí kvalitní pobyt za výrazně nižší cenu, než některé hotely v Českých Budějovicích. Levné ubytování České Budějovice, na jednu noc nebo více nocí je nepřetržitě udržováno v naprostém pořádku a čistotě, včetně stále upravené zahrady. Ubytování se psem je možné po předchozí dohodě s recepcí penzion Minor České Budějovice.