inzerce, prodej, prodám, bazar

Ubytování - Pronájem Rokytnice v O.h

Kategorie: Ubytování

Cena platí při ubytování jedné osoby.

Ubytování pro dvě osoby - zaměstnace ,
nebo rodinu 3 - 4 osoby je cena 14000Kč ,

1.nadzemním podlaží.
Cena je včetně energií , voda , el., odpady .
Plně vybavená kuchyň , sporák, lednice , mikrovlnka , varná konvice .
Šatna , koupelna , obývák se sedačkou dvojlůžkem , televizí a wifi internetem .
V patře - mezonet - ložnice s dvěma nebo třemi lůžky.
Parkování před domem na soukromém parkovišti

Rokytnice v O.h 512

Pište email -- truhlarstvi.resler@
Ubytování - Pronájem   Rokytnice v O.h
Podobné inzeráty
Ubytování Otsar v Plzni vhodné i pro firmy
Ubytování Otsar: Hledáte dostupné ubytování, dlouhodobý pronájem nebo jste na pracovní cestě a preferujete prostor a soukromí, které Vám penziony a hotely nenabídnou? Pak jsou tu naše byty právě pro Vás! Kontakt: • Telefon: +420 377 477 254 • E-mail: ruska@ • Web: Proč se Vám u nás bude líbit: • Ubytování ve vybavených samostatných bytech/pokojích • V našich bytech máte dostatek prostoru a soukromí. Byty jsou kompletně zařízeny, včetně kuchyně. Jeden pokoj na patře má vždy navíc vlastní sociální zařízení. • Dostupné ceny ubytování • Nabízíme levné, ale přitom kvalitní ubytování v Plzni, v blízkosti centra města. Ceny jsou stanoveny podle délky pobytu a počtu ubytovaných osob. • Bezplatná Wi-fi ve všech bytech. • Vše co potřebujete na dosah • Prodejna s potravinami a drogerií 150 m. Nejbližší restaurace 50 m. • Výhodou ubytování u nás je blízkost MHD (300 m) a hlavního vlakového a autobusového nádraží (2,5 km) • Celý objekt prošel kompletní rekonstrukcí, která byla dokončena v roce 2021 • Ubytování vhodné pro pracovníky nebo studenty. Nabídka bytů/pokojů: K dispozici nabízíme 3 byty o velikostech 2 x 3+1 nebo 3+1+galerie s rozlohou 75 - 100m2. Ubytovací kapacita je 2-8 osob u všech bytů lze pronajmout i samostatný pokoj s vlastní koupelnou pro 2 osoby. Chceme, abyste se u nás cítili jako doma, proto jsou byty kompletně zařízeny. V kuchyni jsme nezapomněli ani na nádobí, mikrovlnnou troubu, lednici či sporák. Samozřejmostí je u nás také wi-fi internetové připojení. O pravidelný úklid se staráme po domluvě. Všechny byty jsou podlahově vytápěny TČ. Byty se nacházejí v objektu firmy na adrese Ruská 1322/65, Plzeň. V případě dotazů neváhejte, pište, volejte: ruska@/+420 377 477 254 Ceník: Cena se stanovuje v závislosti na obsazenosti bytů/pokojů a plánované délce pobytu. Při dlouhodobém pobytu cena začíná na 7.800,- / měsíc za osobu. Za předpokladu plné obsazenosti pokoje 2 osoby/pokoj. Pokud máte zájem o kratší dobu pobytu kontaktujte nás telefonicky a my Vám vyhotovíme individuální cenu dle Vašich požadavků na ubytování. Platba možná převodem na účet nebo složením částky v hotovosti.
Penzion Minor levné ubytování České Budějovice
Penzion Minor levné ubytování České Budějovice se nachází nedaleko centra města, výstaviště a kolejí vysoké školy VŠTE. Ubytování je vhodné pro mladé i seniory, pro rodinnou dovolenou v Českých Budějovicích, rodiny s dětmi, služební cesty, pracovní skupiny a pro každého, kdo hledá ve městě kvalitní a levné penziony. Penzion České Budějovice nabízí různé druhy pokojů: Jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a dvoupokojový komfortní apartmán pro 1 - 4 osoby. Levné krátkodobé i dlouhodobé ubytování v Českých Budějovicích patří mezi nejlevnější penziony ve městě a okolí, nabízí prostorné a kvalitně vybavené pokoje a apartmán s vlastním WC, sprchou, minibarem, chladničkou, varnou konvicí, mikrovlnkou, plochou LCD televizí se satelitním příjmem a rychlým internetovým Wi-Fi připojením zdarma. Ubytování v soukromí České Budějovice se řadí mezi nejlepší penziony a hotely, které připravují denně kvalitní a chutné snídaně. Levný penzion České Budějovice připravuje snídaně denně od 7.00 do 10.00 hodin. Snídani si můžete zajistit předem při objednávce ubytování, nebo osobně na recepci při příjezdu do Českých Budějovic. Kromě příjemného ubytování v Českých Budějovicích za nejlepší ceny vám poskytneme možnost parkování včetně dodávek před budovou zdarma nebo za poplatek na uzavřeném parkovišti uvnitř objektu penzionu, které je nepřetržitě monitorováno a střeženo kamerou se záznamem. Penzion Minor České Budějovice, nabízí kvalitní pobyt za výrazně nižší cenu, než některé hotely v Českých Budějovicích. Levné ubytování České Budějovice, na jednu noc nebo více nocí je nepřetržitě udržováno v naprostém pořádku a čistotě, včetně stále upravené zahrady. Ubytování se psem je možné po předchozí dohodě s recepcí penzion Minor České Budějovice.
Dlouhodobé levné ubytování v obci Šošůvka v okrese Blansko
P2 - dvoulůžkový pokoj - Nabízíme dlouhodobé levné ubytování v obci Šošůvka v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, v chráněné oblasti Moravského krasu. 14 volných míst pro ubytování zaměstnanců pracovních agentur nebo firem. 5x dvoulůžkový pokoj a jeden čtyřlůžkový. Na všech pokojích je samostatné sociální zařízení, LCD Televizor a internetové připojení WIFI. Pokud hledáte dlouhodobé a levné ubytování při pracovních cestách do okolí Blanska, tato nabídka je právě pro vás. Součástí objektu je společná plně vybavená kuchyně a prádelna. Možnost parkování. Nabídka ubytování 1 až 3 noci: - Pokoj jedna noc 2 osoby: 400,- Kč,- Kč/osoba/noc - Pokoj jedna noc pro jednu osobu: 700,- Kč/osoba/noc Nabídka ubytování na více nocí: - při objednávce ubytování na dobu delší jak 4 noci pro minimálně 2 osoby: 200,- Kč/osoba/noc #penzionpodkolem #sosuvka #moravskykras #punkva #macocha #apartmany #ubytovani #dovolena #czechrepublic #dovolenavcesku #relax #jiznimorava #blansko #blansko #levne #ubytovani
Ubytování České Budějovice - LEVNÝ PENZION
Ubytování České Budějovice pro služební pracovní cesty jednotlivců i skupin i levnou dovolenou v Jižních Čechách. Penzion se nachází v tiché části, nedaleko centra města, poblíž vysokoškolské koleje VŠTE, pivovaru Budvar a firmy Robert Bosch. Ubytování v soukromí České Budějovice je vhodné pro každého kdo hledá levné hotely nebo penziony a kvalitní ubytovací služby za nejlepší ceny. Levný penzion České Budějovice je nekuřácký, apartmány i pokoje jsou kvalitně vybaveny vlastním WC, sprchou, satelitem, plochou LCD televizí, rádiem, minibarem, chladničkou, mikrovlnkou, varnou konvicí a připojením k Wi-Fi internetu. Ubytování České Budějovice si Vás dovoluje pozvat do vlastní restaurace, kde jsou podávány chutné snídaně dle vlastního výběru z šesti položek snídaňového menu. Penzion České Budějovice lze využít pro krátkodobé či dlouhodobé levné ubytování. Ubytování na jednu nebo více nocí v Českých Budějovicích Vám zpříjemní výhodná dopravní dostupnost městem a možnost parkování osobních i dodávkových automobilů před penzionem, nebo na uzavíratelném a nepřetržitě monitorovaném parkovišti. Penziony a levné hotely České Budějovice jsou nejvíce oblíbeny během dovolené a jsou velice často navštěvovány rodinami s dětmi, Jižní Čechy jsou nejlepším lákavým místem nejen pro milovníky nedotčené přírody, ale také pro obdivovatele historie a pamětihodností. Levné ubytování České Budějovice patří ve městě mezi levné penziony a během dovolené ho lze využít jako příjemnou zastávku k výletům do okolních měst Hluboká nad Vltavou nebo Český Krumlov. Velký zájem o ubytování v Českých Budějovicích a okolí je v době letních dovolených, proto zájemcům o pobyt v letních měsících doporučujeme, zajistit si rezervaci s větším časovým předstihem. Levný penzion České Budějovice nabízí kvalitní pobyt za nejlepší dostupnou cenu.
Rekreační chata, přírodní park Stvořidla,přímo u řeky Sázavy
Pronájem : Nově možnost ubytování, až pro 10 osob v dvou oddělených chatkách!!! Volné termíny a bližší info najdete pod odkazem na E-chalupy nebo na tel. čísle 683180. Video z chaty Chata se nachází v přírodní rezervaci na Vysočině přímo u řeky Sázavy v těsné blízkosti kempu Stvořidla ( vlak posázavský pacifik, peřeje, rybaření, hrad Ledeč, přírodní rezervace Stvořidla a Melechov). V kempu vzdáleném cca 500 metrů jsou dvě restaurace, jídelna, dětské hřiště a obchod s potravinami. Přes most je hned za řekou vlaková zastávka Posázavského Pacifiku. Samozřejmostí je plné vybavení chaty. Kapacita 6 osob + přistýlka. A nově postavená samostatná přístavba pro 4 osoby s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyňskou linkou za příplatek. Maximální kapacita je 10 osob. Vybavená kuchyně (el. sporák s troubou, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice) s posezením, obývací pokoj s TV - SAT - USB - 2 rozkládací pohovky pro 2 osoby - kamny na tuhá paliva a se vstupem na velkou terasu s posezením, podkrovní ložnice se 4 lůžky, koupelna se sprchovým koutem a WC, topení kombinované (elektrické, tuhá paliva). Volné prostranství, venkovní terasa, zastřešený ochoz, ohniště s posezením, zahradní nábytek, dětské koloběžky. Chata je podsklepena - možnost uskladnění kol a lodí. Parkování u objektu nebo přímo v zahradě, domácí zvíře po dohodě. Na chatě není WiFi. V případě zájmu nebo dalších dotazu volejte - 683180 Ubytování na chatě Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 až 6 osob ve 2 ložnicích + 4 osoby v nové samostatné přístavbě. Sociální zařízení: Koupelna se sprchovým koutem a splachovacím WC, umyvadlo. Vytápění: Krbová kamna na dřevo, elektrické přímotopy. Plně vybavená kuchyňská linka s dostatkem nádobí. Elektrický sporák s troubou. Mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice. TV/ SAT s možností použití USB. Lednička. Dřevo k možnosti zatopení v krbu. Přípravky na zátop. Balená voda. Venkovní gril, atd. Ceník ubytování je stanoven za pronájem jedné chaty bez ohledu na počet ubytovaných osob - maximálně však 6 osob - více osob po domluvě za příplatek. Standardně je pronájem chaty poskytován v týdenních turnusech od soboty do soboty nebo v jeho násobcích. Po dohodě a volné kapacitě je možné pronajmout i na méně dnů nebo víkend - mimo hlavní prázdniny. V ceně je zahrnutý rekreační poplatek. Týdenní pobyt od soboty do soboty 10990,- mimo sezonu 8990,- sezona je od 1.5 do 30.9 víkendový pobyt 2 noci 4490,- mimo sezonu 3990,- ke každému pobytu se účtuje spotřeba elektrické energie - opis elektroměru 1kw - 10kč a dále povlečení 70kč 1 osoba. Platba na konci pobytu.
Ubytování U Bačmana / hora Říp
Nabízíme Vám stylové celoroční ubytování k rekreačním účelům, které se nachází v malebné vesničce Ctiněves pod úpatím hory Říp. Místo je vhodné nejen pro sportovní aktivity jako je např. turistika (stezka Praotce Čecha), cykloturistika, paragliding, ale i pro kulturní zážitky, které si odnesete z návštěv blízkých zámků Mělník, Nelahozeves, Veltrusy a Roudnice n/L. Ubytovací zařízení se nachází mezi Mělnickou a Litoměřickou vinařskou podoblastí. Pro labužníky regionálních piv je v obci pivovar, kde se točí Podřipské pivo. Ubytování U Bačmana se nachází také 6 kilometrů od jezdeckého střediska Straškov. Ubytování je vhodné pro velké skupiny lidí, pro oslavy, pro pořádání meetingů, pro rodiny s dětmi, pro ubytování pracovní síly, ale i třeba pro samotný pár, který chce strávit příjemnou dovolenou ve vesnickém prostředí. Dům se nachází v centru obce - hospůdka U Praotce Čecha, pivovar Podřipské pivo a místní obchod je ve vzdálenosti do 100 m. Ubytování v samostatných pokojích, ubytovací kapacita činní 13 osob (až 16 osob při využití přistýlek a rozkládacích pohovek). Dům disponuje obývacím pokojem, kuchyní, jídelnou, dvěma koupelnami, krytou verandou s krbem, parkovacím místem ve dvoře (3 auta), pískovištěm a houpačkou se skluzavkou. Sauna, hydromasážní vana a odpočívárna - jako externí služba dle ceníku na web. stránkách. V případě většího počtu ubytovaných se lze prostřídat. Součástí služby je zprostředkování 2x osušky, prostěradla, županu, pantoflí. Při rezervaci je požadována úhrada zálohy ve výši 10-30% z celkové ceny - stanovuje vždy provozovatel a následně budete informováni prostřednictvím e-mailové zprávy. V případě zrušení rezervace 10 dní před příjezdem je Vám záloha vrácena. Pokud je vše v pořádku, zálohu Vám při odjezdu vrátíme. Host je povinen uhradit zálohu nejpozději do 3 dnů od provedení rezervace. Záloha se platí převodem na účet: 1536302001/2700 Do poznámky prosím uveďte: "Jméno a Příjmení - záloha" Minimální cena pro ubytování je 2800 Kč. (osoba/noc: 4x1 nebo 2x2) Těšíme se na Váš pobyt pod Řípem v rekreačním objektu U Bačmana. V případě zájmu volejte na tel. č. nebo Další informace: Kontaktní osoba: Markéta Nováková