inzerce, prodej, prodám, bazar

Visual Components - 3D simulace robotických pracovišť

Kategorie: Software

Visual Components - software pro 3D simulaci robotických pracovišť, výrobních procesů a zařízení. Snadno lze vytvořit digitální repliku Vašeho výrobního zařízení.
Visual Components - 3D simulace robotických pracovišť
Podobné inzeráty
Visual Studio 2022 Professional
Předmětem prodeje je licenční klíč pro Microsoft Visual Studio 2022 Professional. Microsoft Visual Studio 2022 je k dispozici v různých edicích, včetně Professional, Enterprise a Community. Edice Professional obsahuje všechny funkce edice Enterprise a podporu pro pokročilé vývojové scénáře, jako je testování jednotek a profilování. Komunitní edici mohou bezplatně používat jednotlivci nebo malé týmy. Obsahuje většinu funkcí edice Professional, ale neobsahuje podporu pro pokročilé vývojové scénáře ani některé další funkce, jako je ladění 64bitových aplikací nebo používání Team Foundation Serveru. Použití aplikace Microsoft Visual Studio 2022 Microsoft Visual Studio podporuje řadu programovacích jazyků, jako jsou C# (C sharp), VB (Visual Basic), F# (F sharp), C++ (C plusplus) atd.. Lze jej použít k vývoji desktopových i webových aplikací pro systém Windows. Nejnovější verze Visual Studia 2017 podporuje vývoj multiplatformních mobilních aplikací s technologií Xamarin.
iZotope Music Production Suite Pro
iZotope Music Production Suite Pro Plná verze s doživotní aktivací Obsah sady: - Neutron Pro - Ozone Pro - RX Pro for Music - Nectar Pro - Melodyne - Relay - Visual Mixer - Neoverb Pro - Tonal Balance Control Pro - VocalSynth Pro - Insight Pro - Okamžité doručení email - Trvalá licence, jednorázový nákup - Doživotní aktivace, všechny originální - Platba přes PayPal nebo bankovní účet (QR kód) - Pro Windows - Rychlé dodání, software vám zašlu ihned i s návodem. ** Kontaktujte mě prosím e-mailem, telefonicky nejsem k zastižení.** ✅ nevadigitalstorema@ ✅ Pokud potřebujete jiný software: Aplikace Adobe (Acrobat Pro, Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere pro, InDesign...), software pro grafický a video design (CorelDRAW Graphic/Technical Suite, Xara Designer Pro, Topaz, Luminar, DxO, Affinity, DaVinci studio...), software Autodesk (AutoCAD - AutoCAD LT - Architecture - Autocad Mechanical - Autocad Electrical - REVIT - CIVIL 3D - Inventor Pro - Infraworks - Naviswork Manage, Maya...), inženýrský software (Solidworks - CATIA - Archicad - Rhinoceros 7 - VectorWorks - SketchUp Pro - V-Ray - Lumion Pro - ProgeCAD - PlanSwift Pro - TurboCAD - CorelCAD - Vectric Aspire Pro - Chief Architect - MATLAB - ANSYS - FlexSim - Tekla ... ), Audio a hudební software (PreSonus - Virtual DJ - Band in a box - FL Studio - Avid Sibelius - iZotope RX Advanced - Steinberg Cubase Pro ...), Apple software ( Final Cut X - Logic Pro X - Apple Motion - CleanMyMac X - ...), Microsoft (Office, Windows, Visio, Project ...), Ostatní software (NordVPN - Foxit PDF - WinZip Pro ...), neváhejte nás kontaktovat.