inzerce, prodej, prodám, bazar

Výuka hry na flétnu

Kategorie: Výuka hudby

Nabízím výuku hry na flétnu, osobně, případně online
Výuka hry na flétnu
Podobné inzeráty
Výuka hry na kytaru
Výuka hry na kytaru pro děti i dospělé. Individuálně i ve skupinách - na míru. Ostrava
Soukr.ZUŠ KIDY KLINECKÝ-HLINSKO
Nabízím výuku hry na:Klavír-keyboard,Akordeon,Zobc.flétnu-soprá n i altovou.Děti od 5let i dosp.zájemci.Mám 25let praxe v ZUŠ,trpělivost, indiv.výuka,součástí je též hudeb.nauka.Hlinsko a okolí,okr:CR,ZR,SY,HB,PU.Volat včas-posl.volná místa!Email:jaroslav.klinecky@ Tel:532661,. Cena 199/h.
Výuka hry na klavír, digitální piano a keyboard
Nabízím výuku hry na klavír, digitální piano a keyboard pro děti od 5 let, mládež i dospělé včetně hudební nauky. Jde mi o to, aby děti i dospělé hraní především bavilo a přinášelo radost. Mám 32 let praxe. Vyučuji také online.
Profesionální výuka hry na kytaru a hudební teorie
Nabízím výuku hry na kytaru a hudební teorie pro začátečníky i pokročilé v Praze. Jsem absolventka a stipendistka prestižní Berklee College of Music (Boston, USA), obor guitar performance a Konzervatoře a VOŠ Jaroslava Ježka, obor klasická a jazzová kytara. Koncertní činnost: New York (Williamsburg Music Center, Shrine World Music Venue, ShapeShifter Lab), Boston (Outpost, New England Guitar Festival, Cafe 939), Praha (Mezinárodní Festival Koncertního Melodramu, Kongresové Centrum, Jazz Dock), kytaristka pro TUI Cruises. Učitelské úspěchy: Studentka přijata na Berklee College of Music, student na Konzervatoř a VOŠ žka, který zároveň vyhrál druhé místo v celostátní soutěži ZUŠ. Učitelská praxe 11 let (ZUŠ Praha, Guitar Center Natick, MA, USA). Měla jsem možnost pracovat s hudebníky jako je např. Victor Wooten, Steve Bailey, Ben Verdery, Jon Damian a dalšími. Ke studentům přistupuji individuálně, učím všechny hudební styly, improvizaci, hru z listu a ze značek, prstovou a trsátkovou techniku, písně různých žánrů. Ráda studenty připravím k přijímacímu řízení na hudební školy. Cena 800Kč/60 min.
Výuka hry na klavír.
Hledáte smysluplné kvalitní využití a naplnění času Vašeho dítěte nebo stojíte o vlastní obohacení života a hluboký odpočinek? Jedinou podmínkou pro moji výuku v tradicích světoznámé ruské klavírní školy je radost, chuť tvořit a rozvíjet se. Začít lze v každém věku! Také připravuji ke zkouškám na konzervatoře, AMU, PedFUK a pod. Těším se! Vzdělání, praxe: absolvent Ruské Akademii hudby v Moskvě (obor klavír), skoro 30-letá pedagogická praxe (z toho 20 let v Čechách). Cena je za 60 minut.
výuka klavír
Hledáme touto cestou učitele/ku výuky hry na klavír, pro 15-ti letou dceru, která je v Karlových Varech na internátě. Dcera chodila do ZUŠ od 9 let, hra na klavír jí baví, hraje si sama jen tak a myslíme si, že je škoda dál se neposouvat. Nejde nám o žádnou striktní výuku, spíše hraní pro radost. Hraní by mělo probíhat u Vás a být časově přizpůsobeno jejímu školnímu rozvrhu. První návštěvu bychom rádi přišli s ní a domluvili vše na místě. Děkuji za nabídky.