inzerce, prodej, prodám, bazar

Widows 11 Home - nevhodný nákup, cenu nabídněte

Kategorie: Software

Prodám naprosto originální Operační systém Microsoft Windows 11 Home určený pro 1 zařízení, přenositelná licence, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence", Originální produkt MS (nejedná se o druhotnou licenci)
Widows 11 Home - nevhodný nákup, cenu nabídněte
Podobné inzeráty
OPRAVNÉ DVD- BOOT- USB OS Windows 7 RE- INSTAL Ultimate leg.
Prodám PŘENOSITELNOU víceúčelovou verzi OPRAVNÉHO bootovacího DVD-USB OS Windows 7 RE-INSTAL Ultimate leg. 32/64 bit CZ. Legalizační sada pro VŠECHNY uživatele OS Windows 7, pro STARŠÍ i NOVÉ PC a notebooky. Bootovací DVD, instalace s USB FLESH, pro OPRAVY, REINSTALACE a INOVACE všech verzí Windows 7. (Podpora STARŠÍ architektury BOOT USB: BIOS, EFI, UEFI pouze GPT- pro Widows 7, bez podpory OS LINUX). OBNOVA Vaší nainstalované verze se ZACHOVÁNÍM VAŠICH DAT!. Forma prodeje: „Elektronická licence“. Legální prodej od r. 2010! Platba předem. VŠE k instalaci na Váš E-MAIL. Součástí prodeje FAKTURA, formát PDF, se Záručním listem, s aktivačním LICENCE KEY. Ruční URGRADE na Windows 10 ZDARMA! Ceny verzí OS Windows 7 od 500 Kč až 1000 Kč. Více informací v odpovědi a na E-MAIL. Při zájmu odepište na Inzerát, VOLEJTE na uvedený mobil.
Windows 10/11 Pro i Home | ORIGINÁLNÍ LICENCE
Nabízím přebytečné aktivační klíče pro Windows 10 a 11 Pro (i Home), které fungují pro všechny jazykové verze a verze 32bit i 64bit Klíče jsou určeny primárně pro verzi Professional, zadáním do verze Home s ním lze provést rychlý upgrade na verzi Pro bez nutnosti přeinstalace. Jedná se o originální digitální licenci, která je NAVŽDY - nikdy nevyprší. RETAIL licence – není vázaná na HW počítače, lze ji tedy propojit s MS účtem a převést na jiné zařízení. Jde o nejkvalitnější typ licence na trhu. Oficiální aktivace v nastavení systému, nikoliv přes telefonickou podporu/příkazový řádek jako u většiny prodejců! CO OBDRŽÍTE? (vše elektronicky e-mailem) - Oficiální aktivační klíč pro Windows 10/11 - Technickou podporu v případě jakýchkoliv problémů - Odkaz ke stažení Windows - Návod k aktivaci Windows Cena 95 Kč za jeden klíč (obě varianty Win 10 i 11) Mám omezený počet přebytečných licencí které nevyužiji. Tak je nabízím zde. Inzerát je platný do smazání. Platba možná přes bankovní převod nebo PayPal. V případě zájmu či dotazů kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře nebo na mail. Telefon NE mail: *Nabízím i MS Office 2021 Pro Plu ORIGINÁLNÍ LICENCE 149kč Cena: 95
Oficiální licence Windows 11 home
Nabízím licenční klíč k windows 11 home. Ideálně, aby jsme se sešli a zadali licenční klíč a pak provedli platbu nebo při platbě předem zašlu obratem licenční klíč. Osobně Praha Ládví, Muzeum, Suchdol, Dejvice
Windows 10 (11) Home, plná verze FPP, přenosná
Prodám plnou krabicovou FPP CZ verzi Windows 10 Home. Kompletní originální balení - krabička, manuály, flash disk, licenční klíč, navíc předám i originální nákupní doklad (koupeno u TS ). Přenosná verze, můžete nainstalovat na libovolný počítač, vždy jen na jeden současně. Nemám pro ni využití, nikde nepoužito. Tato verze jde snadno a zdarma aktualizovat na Windows 11 Home - klíč jde použít i na čistou instalaci. Původní cena 2990 kč, prodám za 1990 kč. 100% stav. Kontakt prosím e-mailem (formulář pod inzerátem). Je možné osobní převzetí v Oslavanech, zaslání poštou, Balíkovna, Zásilkovna. V případě platby převodem můžu zaslat licenční klíč předem (můžete si hned nainstalovat), krabička pak příjde poštou.
Office 2021 Home & Business - licence, klíč [macOS]
Office 2021 Home & Business [MACOS] Licence lze pouze aktivovat na macOS, nikoliv Windows. Je multi-jazyková, lze použít jakýkoliv jazyk programu. Je doživotní, bude přidělena na Váš Microsoft účet, nejedná se o multilicenci! Oficiální aktivace, nikoliv přes různé programy nebo scripty v příkazovém řádku! Po zakoupení do 24 hodin obdržíte: Licenční klíč k aktivaci Office 2021 Home & Business Návod ke stažení a aktivaci V případě jakýchkoliv problémů s instalací systému nebo aktivací, kontaktujte mne. E-mail: pavlis199@ E-shop: Prodej licencí se děje v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a rady 2009/24/ES (čl.4.ods.2) a judikaturou Evropského soudního dvora.
Windwos licence - samolepky
Použité štítky z notebookov a PC. Neide o elektronickú licenciu, ale fyzicky Vám pošlem tú samolepku. Aktuálna ponuka: Windows XP Home Edition 3€ Windows Vista Home Premium 3€ Windows 7 Home Premium 6€ Windows 7 Pro 8€ Windows 7 a 8 sa dá upgradovať zadarmo na Windows 10 a 11. ZDROJ: Upozorňujem, že nálepka môže byť zdeformovaná, keďže bola odstránená z existujúceho zariadenia. Kód je však samozrejme čitateľný. "Legálne obchodovanie s “použitým” resp. nevyužitým softvérom je už dostupné aj na Slovensku. Legálnosť takéhoto predaja je potvrdená rozhodnutím Súdneho dvora Európskej únie z júla roku 2012, ktoré predstavuje výrazný míľnik v oblasti informatiky. Rozhodnutie súdu dáva bezprecedentnu právnu istotu pre zákazníkov druhotných licencií a predstavuje pre nich značnú úsporu nákladov na licencovaný softvér. Výrobcovia softvéru zároveň nemôžu svojim zákazníkom zakazovať predaj svojích nadbytočných licencií, pričom toto platí aj pre tzv. OEM licencie." ZDROJ: