inzerce, prodej, prodám, bazar

win 95

Kategorie: Software

super stav plus kniha
win 95
Podobné inzeráty
Win XP
Win XP viz foto. Cena dohodou. 446996 barnabaswilly1985@ Brno, Chrudim
Windows 10/11 Pro i Home | ORIGINÁLNÍ LICENCE
Nabízím přebytečné aktivační klíče pro Windows 10 a 11 Pro (i Home), které fungují pro všechny jazykové verze a verze 32bit i 64bit Klíče jsou určeny primárně pro verzi Professional, zadáním do verze Home s ním lze provést rychlý upgrade na verzi Pro bez nutnosti přeinstalace. Jedná se o originální digitální licenci, která je NAVŽDY - nikdy nevyprší. RETAIL licence – není vázaná na HW počítače, lze ji tedy propojit s MS účtem a převést na jiné zařízení. Jde o nejkvalitnější typ licence na trhu. Oficiální aktivace v nastavení systému, nikoliv přes telefonickou podporu/příkazový řádek jako u většiny prodejců! CO OBDRŽÍTE? (vše elektronicky e-mailem) - Oficiální aktivační klíč pro Windows 10/11 - Technickou podporu v případě jakýchkoliv problémů - Odkaz ke stažení Windows - Návod k aktivaci Windows Cena 95 Kč za jeden klíč (obě varianty Win 10 i 11) Mám omezený počet přebytečných licencí které nevyužiji. Tak je nabízím zde. Inzerát je platný do smazání. Platba možná přes bankovní převod nebo PayPal. V případě zájmu či dotazů kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře nebo na mail. Telefon NE mail: *Nabízím i MS Office 2021 Pro Plu ORIGINÁLNÍ LICENCE 149kč Cena: 95
Office 2021 Pro Plus WIN
Prodám elektronický produktový klíč pro standardní RETAIL verzi. Software se aktivuje klíčem alfanumerickým klíčem, nikoliv telefonáty nebo podobnými nesmysly. VERZE PRO 1 PC 64-bit a 32-bit (nikoliv pro MAC) RETAIL licence, nikoliv VOLUME licence POUZE PRO WINDOWS 10 NEBO WINDOWS 11 Všechny jazykové mutace. Produktový klíč bude dodán do Vašeho emailu společně s instrukcemi k instalaci.
F - Secure Android/iOS/Win/Mac 6měsíců až na 3 zařízení
Prodám antivirový program v krabicové verzi F-Secure na 6 měsíců na 3 zařízení lze používat současně na Anroid/iOS/Windows/Mac. Mohu zaslat Zásilkovnou a nebo jej vám mohu dodat prostřednictvím SMS.