inzerce, prodej, prodám, bazar

Win XP

Kategorie: Software

Win XP
viz foto.
Cena dohodou.
446996
barnabaswilly1985@
Brno, Chrudim
Win XP
Podobné inzeráty
Windows 10/11 Pro i Home | ORIGINÁLNÍ LICENCE
Nabízím přebytečné aktivační klíče pro Windows 10 a 11 Pro (i Home), které fungují pro všechny jazykové verze a verze 32bit i 64bit Klíče jsou určeny primárně pro verzi Professional, zadáním do verze Home s ním lze provést rychlý upgrade na verzi Pro bez nutnosti přeinstalace. Jedná se o originální digitální licenci, která je NAVŽDY - nikdy nevyprší. RETAIL licence – není vázaná na HW počítače, lze ji tedy propojit s MS účtem a převést na jiné zařízení. Jde o nejkvalitnější typ licence na trhu. Oficiální aktivace v nastavení systému, nikoliv přes telefonickou podporu/příkazový řádek jako u většiny prodejců! CO OBDRŽÍTE? (vše elektronicky e-mailem) - Oficiální aktivační klíč pro Windows 10/11 - Technickou podporu v případě jakýchkoliv problémů - Odkaz ke stažení Windows - Návod k aktivaci Windows Cena 95 Kč za jeden klíč (obě varianty Win 10 i 11) Mám omezený počet přebytečných licencí které nevyužiji. Tak je nabízím zde. Inzerát je platný do smazání. Platba možná přes bankovní převod nebo PayPal. V případě zájmu či dotazů kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře nebo na mail. Telefon NE mail: *Nabízím i MS Office 2021 Pro Plu ORIGINÁLNÍ LICENCE 149kč Cena: 95
win 95
super stav plus kniha
Office 2021 Pro Plus WIN
Prodám elektronický produktový klíč pro standardní RETAIL verzi. Software se aktivuje klíčem alfanumerickým klíčem, nikoliv telefonáty nebo podobnými nesmysly. VERZE PRO 1 PC 64-bit a 32-bit (nikoliv pro MAC) RETAIL licence, nikoliv VOLUME licence POUZE PRO WINDOWS 10 NEBO WINDOWS 11 Všechny jazykové mutace. Produktový klíč bude dodán do Vašeho emailu společně s instrukcemi k instalaci.
F - Secure Android/iOS/Win/Mac 6měsíců až na 3 zařízení
Prodám antivirový program v krabicové verzi F-Secure na 6 měsíců na 3 zařízení lze používat současně na Anroid/iOS/Windows/Mac. Mohu zaslat Zásilkovnou a nebo jej vám mohu dodat prostřednictvím SMS.