inzerce, prodej, prodám, bazar

Zpěvák hledá amatérskou kapelu z Prahy

Kategorie: Hudebníci a skupiny

Čus, jsem Jindra, je mi 31 a jsem z Prahy. Hledám nějakou začínající kapelu, kde bych mohl zpívat. Punk, metal, nu-metal. Zkušenosti mám. Na střední škole jsem chodil na hodiny zpěvu a zpíval jsem ve třech kapelách, se kterýma jsme měli pár koncertů. Žádnej Karel Gott nejsem, ale na nějaký ty pajzly to stačí v pohodě. :-) V případě zájmu pošlu nějakou ukázku. Pokud jsi třeba jen sám kytarista nebo kytarista a basák, můžu dohodit bubeníka, se kterým jsem hrál v kapele.
Chci hrát hlavně pro radost a zábavu. O nějaký dětský sny a iluze, že je to možný v tomhle dotáhnout někam daleko jsem dávno přišel. Je třeba dívat se na věc taky trochu realisticky. :-) Pokud to vidíš stejně, ozvi se. :-)
Zpěvák hledá amatérskou kapelu z Prahy
Podobné inzeráty
Country banjista, kytarista, zpěvák hledá kapelu
Zpěvák, hráč na banjo, kytaru, foukací harmoniky, basu hledá partu muzikantů v okolí Pelhřimova, Pacova, Čechtic, Košetic, Humpolce hrající country, folk, bluegrass, trampskou muziku.
písničkář hledá kapelu
písničkář hledá kapelu, styl country + - se kterou by mohl vystupovat a hrát také vlastní skladby. Ukázky tvorby ze tří CD na "you tube" nebo "" pod jménem rene hladik. Tel.
Basák hledá kapelu.
Zkušený baskytarista hledá kapelu. Ostrava a okolí. Nejlépe cover .
Klávesák hledá kapelu
Zkušený klávesák hledá kapelu - ne vyslovený bigbít, spíš pop nebo country nebo melodický rock. Jsem od Čáslavi, ale ve večerních hodinách mohu dojet rozumně kamkoliv. Víc po telefonu:
Frontman hledá kapelu
Frontman co hledá kapelu v Ústí nad Labem. Dlouholeté zkušenosti, hlasový proje rap, mírný zpěv, řev. Hudební styl Crossover/nu-metal a blízká odvětví undergroundu.
Zpěvandule k mání
Pohodová baba s bohatými pěveckými zkušenostmi, slušným rozsahem, srdcem bijícím pro rock, ale také odhodláním zkusit i něco nového, hledá kapelu nejlépe z okolí UO, RK nebo muzikanty, co by rádi kapelu založili nebo instrumentalistu, který by si jen tak se zpěvačkou zahrál v komorních prostorách kaváren a klubíků. Jsem pro každou špatnost :)